Адвокат по цивільних справах в Москві | послуги цивільного адвоката (юриста): консультації та будь-яка допомога, вигідні ціни | адвокатська колегія МКА Захист

  1. цивільні спори
  2. Професійні послуги адвоката
  3. Послуги адвоката у цивільних справах:
  4. Розгляд справ через мирових суддів
  5. Терміни розгляду і терміни давності у цивільних справах
  6. особливості суперечок
  7. Ваш вибір - довіритися професіоналу
  8. ЦІЛОДОБОВА КОНСУЛЬТАЦІЯ І ДОПОМОГА
  9. Виграні справи наших адвокатів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Теги:

цивільні спори

/ Advokatskaya-praktika / moskovskiy-gorodskoy-sud-apellyatsionnoe-opredelenie-ot-6-avgusta-2013 g-po-delu-n-11-25163 /

Навіть сьогодні багато хто вважає, що цивільний адвокат їм не потрібно, результат судової справи обов'язково буде на їхню користь. Але, недооцінювати роль такого фахівця не варто. Як правило, його допомога є комплексною і складається не тільки в підготовці позовної заяви та інших документів, а й в підтвердженні правової позиції клієнта. Тому, незалежно від того, чи ви позивачем або відповідачем, бажано, щоб в судовому засіданні брав участь адвокат у цивільних спорах.

Часто причиною відмови від юридичної допомоги є бажання заощадити. Але не варто забувати, що велика частина таких справ зачіпає саме матеріальні інтереси, і програна справа може стати причиною дуже великих збитків. Досвідчений адвокат по цивільному праву досконально знає законодавство в цій сфері. Якщо такий фахівець буде виступати на стороні вашого опонента, він легко зможе повернути справу в потрібне його клієнту русло. Без спеціальних знань і досвіду протиставити такому юристу ви нічого не зможете.

На кінцевий результат розгляду справи в суді може вплинути тільки хороший адвокат у цивільних спорах, який має значний практичний досвід.

Професійні послуги адвоката

фахівці колегії адвокатів МКА «Захист» використовують всі існуючі законні можливості для отримання рішення, яке необхідно довірителю. Наші фахівці можуть брати участь в судовому засіданні самостійно або разом з вами.

Послуги адвоката у цивільних справах в Москві ми надаємо з повним дотриманням конфіденційності. Співробітники нашої колеги ретельно вивчають всі наявні матеріали, збирають необхідні докази і вибирають оптимальну лінію ведення кожної справи.

Теги:   цивільні спори   / Advokatskaya-praktika / moskovskiy-gorodskoy-sud-apellyatsionnoe-opredelenie-ot-6-avgusta-2013 g-po-delu-n-11-25163 /   Навіть сьогодні багато хто вважає, що цивільний   адвокат   їм не потрібно, результат судової справи обов'язково буде на їхню користь

Головенчік Михайло Павлович

досвід роботи в державних, правоохоронних, комерційних організаціях)

Реєстровий номер 77/11874

спеціалізація:

  • Складні кримінальні справи
  • Сімейні, житлові, трудові спори
  • Ведення арбітражних справ
  • Представлення інтересів осіб, що залучаються до адміністративної відповідальності.
  • Інвестиції і цінні папери.
  • Реєстрація, ліквідація організацій
Єлісєєва Анна Александровна

спеціалізація

  • юридичний супровід бізнесу (пріоритетний напрямок - діяльність організацій в сфері будівництва);

  • сімейні спори (консультування з застосуванням медіативних технологій, представництво в судах та інших органах).

Адвокат Антонцева Марія Володимирівна

Потомствений кримінальний адвокат.

Спеціалізація: житлові спори, кримінальні справи про розбій, напад, цивільні справи.

Адвокат Антонцева Марія Володимирівна спеціалізується на наданні юридичної допомоги фізичним особам у кримінальних і цивільних справах.

Всі адвокати нашої колегії

Послуги адвоката у цивільних справах:

  • Аналіз наявних документів і ситуації, що склалася.
  • Допомога у врегулюванні питання в досудовому порядку.
  • Складання і пред'явлення позовної заяви, зустрічного позову.
  • Підготовка заперечень на поданий позов.
  • Консультація адвоката у цивільних справах.
  • Складання клопотання про забезпечення позову.
  • Підготовка та направлення до відповідних органів необхідних запитів.
  • Участь в підготовці справи до судового заїдання.
  • Представництво ваших інтересів в суді.
  • Супровід оскарження судових рішень.

Ціни на послуги адвоката у цивільних справах залежать від обсягу необхідної допомоги. Ми пропонуємо допомогу громадянського адвоката в житлових, трудових і сімейних спорах. Наші фахівці допоможуть стягнути борги або заподіяну шкоду, виграти суперечку зі страховою компанією, податковою інспекцією, захистити права споживача. Кращі адвокати у цивільних справах допоможуть встановити факти, що мають юридичне значення (наприклад, визнати батьківство, підтвердити прийняття спадщини).

Розгляд справ через мирових суддів

Світові судді можуть вести справи тільки в першій інстанції. В основному вони розглядають саме цивільні справи. Що стосується кримінальних справ, їм підсудні випадки, коли максимальне покарання становить не більше 3-х років. У будь-якому випадку адвокат кримінальний, цивільний допоможе відстояти вашу позицію.

Світові судді можуть розглядати справи про розірвання шлюбу (у разі відсутності суперечок про дітей), розділ майна, якщо позов не перевищує 50 000 рублів, видачу судових рішень. Також до їх юрисдикції відносяться різні майнові суперечки і ряд справ про адміністративні правопорушення. Допомога адвоката у цивільних справах включає в себе і визначення інстанції, уповноваженої розглянути позов, що дозволяє заощадити чимало часу.

Терміни розгляду і терміни давності у цивільних справах

Суддя протягом 5-ти днів з моменту подачі позовної заяви повинен прийняти по ньому рішення. Може бути порушено справу, відмовлено в її порушенні, позовна заява повертається або залишається без руху. Якщо в позові виявлені які-небудь помилки, він залишається без руху, а суддя визначає терміни усунення помилок. Адвокат по цивільних справах МКА «Захист» складе позов з урахуванням всіх діючих вимог, тому ніяких проблем не виникне, і не доведеться гаяти час на усунення помилок.

Світовий суддя повинен розглянути позов протягом місяця, для судів термін розгляду становить 2 місяці. Але, для ряду категорій справ передбачені індивідуальні терміни.

Термін позовної давності у цивільних справах становить 3 роки. У ряді випадків пропущений термін давності можна відновити. Але, це досить складно, далеко не кожен адвокат по цивільних справах в Москві візьметься за таку справу, оскільки великий ризик програшу.

Також існують різні категорії справ, за якими встановлено спеціальні терміни давності (наприклад, пред'явити претензії до продавця, який порушив право переважної покупки можна протягом 3-х місяців, а позов про неналежну якість виконання будівельних робіт може бути поданий протягом 5-ти років ).

особливості суперечок

У громадянське право включається житлове, сімейне, спадкове та трудове право. Судові рішення є для обох сторін обов'язковими до виконання. У разі відмови в добровільному виконанні необхідно звертатися в службу судових приставів.

Кожен з видів суперечок має свої особливості та нюанси. Але, в будь-якому випадку необхідно збирати доказову базу, яка підтвердить правомірність вашої позиції або вимог. Послуги цивільного адвоката дозволяють використовувати для відстоювання ваших прав всі існуючі законні способи.

Ваш вибір - довіритися професіоналу

Адвокати у цивільних справах в Москві МКА «Захист» нададуть всебічну допомогу на всіх етапах справи. Кожен співробітник нашої колегії має великий досвід ведення подібних справ, знайомий з усіма нюансами цивільного судочинства. Зібрати необхідні докази, підготувати документи, представляти інтереси в суді - це далеко не повний перелік того, що можуть зробити наші адвокати у цивільних справах. Відгуки допоможуть вам визначитися з вибором фахівця, переконатися в ефективності його допомоги.

ЦІЛОДОБОВА КОНСУЛЬТАЦІЯ І ДОПОМОГА

Якщо Вам потрібна термінова допомога адвоката, телефонуйте в колегію адвокатів МКА Захист цілодобово потелефону +7 499 252 65 22, і кращий кримінальний адвокат Москви оперативно під'їде за потрібною адресою.

Виграні справи наших адвокатів

Замовити допомога>

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online