хлібозавод №3

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Директор: Столяров Петро Павлович

Головний інженер: Жіромскій Віктор Олександрович

Історія хлібозаводу

Мінський хлібозавод № 3 був побудові введений в експлуатацію в березні 1953 року і з 1972 року перебуває в складі ПО «Мінскхлебпром» (перейменованого з 2004 року в КУП «Мінскхлебпром») як структурний підрозділ. Першим директором заводу був призначений Д.М. Ткачов, який чимало зробив для рідного підприємства.

Візитною карткою хлібозаводу вже 30 років є хліб «Бородинський». Для дієтичного харчування також розроблені нові сорти хліба: «Англійська» зерновий, хлібець «Геркулес», хлібець «Вівсяна долина». Склад підприємства входять 4 основних виробничих ділянки, які щодоби на хлібозаводі № 3 виробляють від 20 до 30 тонн хлібобулочних виробів і до 13 тонн кондитерських виробів.

Основним завданням підприємства є безперебійне забезпечення населення Заводського району та інших районів Мінська хлібобулочними, кондитерськими виробами.

При заводі працює двоповерховий магазин «Гарячий хліб» .На території заводу діє сауна з басейном, медпункт. Зроблена повна реконструкція чоловічого і жіночого гардеробу.

Директор: Столяров Петро Павлович   Головний інженер: Жіромскій Віктор Олександрович   Історія хлібозаводу   Мінський хлібозавод № 3 був побудові введений в експлуатацію в березні 1953 року і з 1972 року перебуває в складі ПО «Мінскхлебпром» (перейменованого з 2004 року в КУП «Мінскхлебпром») як структурний підрозділ

Хлібозавод № 3 були першими виробниками в країні по випуску сирних тортів з використанням рослинно-сирного крему, а на огляді кондитерських виробів в Москві торт «Сирний з фруктами» удостоєний бронзової медалі. Всього на заводі випускається близько 50 видів тортів.

В даний час директором хлібозаводу № 3 є Столяров Петро Павлович. У 1981 році Петро Павлович закінчив Барановичский технологічний технікум, потім-Всесоюзний заочний інститут харчової промисловості. Почав свою трудову діяльність в якості слюсаря ремонтника на хлібозаводі «Автомат» .У 1982 році призначений майстром ремонтної дільниці, в 1985- був переведений на хлібозавод № 6 головним механіком, в 1987 призначений головним інженером, в 1993 - призначений на посаду директора хлібозаводу № 4, а з 1 липня 2003 року стало директором хлібозаводу № 3.

МОДЕРНІЗАЦІЯ

У серпні 2005 року ввели в дію печі «DAUB» c масними котлами і продуктивністю до 12 тонн булочних виробів на добу.

Після проведення в перебігу 2005-2006 років будівельних робіт, дозволило провести монтаж італійської лінії форми «GORRERI» з виробництва рулетів, бісквітів, міні-рулетів і солодощів з тривалими термінами зберігання і була поставлена ​​мета вийти на ринок з конкурентоспроможною продукцією, з чим ми успішно впоралися і отримали диплом «Кращий продукт 2007 року» бісквітних рулетів. Саме на цій лінії випускається всебілоруський хіт «П'ятнашки» - бісквітне і житнє печиво без консервантів.

У 2009 році хлібозавод розробив і почав випускати східні солодощі рахат- лукум по турецьким технологіями, які за смаковими і якісними характеристиками можна порівняти з найкращим імпортним рахат- лукумом.

У 2012 році на площах по вул. Л. Чайкіної, 10 проведений ремонт виробничих, складських, побутових приміщень. Виробництво перепрофільовано на випуск екструзійної продукції. Розроблено рецептуру на Сніданки сухі кукурудзяні палички «КуКаПа».

Служба маркетингу і збуту Хлібозаводу №3 - e-mail [email protected]

Сертифікати хлібозаводу №3

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online