Лізинг легкових автомобілів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Пропонуємо вам підбір вигідних умов лізингу легкових автомобілів. У числі наших партнерів більше 50 лізингових компаній, при цьому пошукачів послуги є безкоштовними для лізингоотримувачів. Ми працюємо з клієнтами з будь-яких регіонів Росії.


Умови лізингу легкового автомобіля підбирається з урахуванням ваших побажань щодо терміну лізингу, початкового внеску, вимог по реєстрації автомобіля в ДАІ і іншим параметрам договору лізингу, а також досвіду роботи з лізинговими компаніями, їх вимог по пакету документів і терміну укладення договору лізингу автомобіля.


Купити легковий автомобіль в лізинг може юридична особа, індивідуальний підприємець або фізична особа.

Стандартні вимоги до лізингоодержувача при автолізингу наступні:

  • термін діяльності не менше 1 року;
  • наявність оборотів по розрахунковому рахунку.

лізингові компанії можуть пропонувати спеціальні програми лізингу автомобілів, при яких не пред'являються вимоги до терміну діяльності лізингоодержувача (або мінімальний термін діяльності знижується до 6 місяців), а також не проводиться аналіз фінансового стану та бухгалтерської звітності. За такими програмами рішення про надання в лізинг легкового авто приймається за 1 день. При лізингу автомобіля по спецпрограмі необхідно буде заплатити початковий внесок (як правило не менше 20-30% від вартості машини). Платежі по лізингу автомобіля (подорожчання машини за термін лізингу) за такими програмами як правило вище, ніж за стандартними, але в разі, якщо компанія нова, недавно створена, немає достатніх обертів за рахунком або незадовільні фінансові показники діяльності, така програма є реальною можливістю купити легковий автомобіль в лізинг.


Лізингові компанії можуть пропонувати купівлю легкового автомобіля з нульовим подорожчанням, а також без початкового внеску.


Автолізинг з нульовим подорожчанням можливий в разі, якщо лізингова компанія має корпоративні знижки на відповідні автомобілі і компенсує свої відсотки за договором лізингу легкового автомобіля за рахунок зазначеної знижки. За такою програмою початковий внесок доходить до 50%, а термін лізингу автомобіля як правило не перевищує 1 року. При цьому загальна сума договору лізингу автомобіля для клієнта дорівнює вартості покупки автомобіля в салоні.


Програми легкового авто лізингу без початкового внеску можуть пропонуватися лізинговими компаніями для клієнтів при укладанні повторних лізингових угод. В цьому випадку лізингоодержувач укладає перший лізинговий договір з умовою внесення початкового внеску (авансу), а через деякий час (як правило кілька місяців) він може звернутися із заявкою на отримання легкового автомобіля в лізинг без початкового внеску. При прийнятті рішення про надання автолізингу без авансу лізингова компанія оцінює платіжну дисципліну (повноту і строки внесення лізингових платежів), а також виконання інших зобов'язань по вже укладеним договором лізингу.

Лізинг легкових автомобілів без початкового внеску також може надаватися клієнтам з хорошим фінансовим станом за умови надання додаткового забезпечення (застави ліквідного майна - автотранспорту, спецтехніки).


В лізинг можна купити як новий, так і бу легковий автомобіль (автомобіль з пробігом). При цьому вік автомобіля може становити до 10 років.


Ми допоможемо вам купити в лізинг легковий автомобіль будь-якої марки: Alfa Romeo, Audi, BMW, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Daewoo, Dodge, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Infiniti, Jaguar, Jeep, KIA, Land Rover, Lexus , Mazda, Mercedes-Benz, MINI, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, SEAT, Skoda, SsangYong, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo.


Процедура покупки легкового автомобіля в лізинг складається з декількох етапів.


Етап 1. Попередньо визначитися з маркою, моделлю, вартістю автомобіля, а також основними параметрами договору лізингу (строк лізингу, початковий внесок). Стандартний термін лізингу легкового автомобіля становить 2-3 роки. Можна взяти машину в лізинг на більший або менший строк, але лізинг менш 1 року лізингові компанії, як правило, не пропонують, тому що в цьому випадку угода може бути визнана податковими органами лізингом, а купівлею-продажем в розстрочку, що повлечён несприятливі податкові наслідки.


Етап 2. Звернутися в лізингові компанії та запросити розрахунки графіків платежів по лізингу. При цьому може знадобитися надання надати бухгалтерську звітність, обороти по розрахунковому рахунку за останні 12 місяців (тому що від показників діяльності лізингоодержувача часто залежить мінімальний початковий внесок, ставка подорожчання і т.п.).


Етап 3. З наданих пропозицій вибрати найбільш вигідне. Даний етап найскладніший і трудомісткий і вимагає хорошого знання специфіки фінансових розрахунків. Як правило лизингополучатели оцінюють загальну суму платежів по лізингу, а лізингові компанії оперують відсотком подорожчання. При цьому відсоток подорожчання не є показником вигідності пропозиції по лізингу легкового автомобіля і може бути зменшений за рахунок збільшення початкового внеску (авансу), зменшення терміну автолізингу, розрахунку спадної або різко спадної графіка (коли на початку договору платежі більше, ніж в кінці).

Також при оцінці графіка по лізингу легкового автомобіля необхідно оцінити, які додаткові витрати включені в графік (податок на майно, транспортний податок, реєстрація автомобіля в ГИБДД, страхування тощо). У загальну суму графіка платежів можуть не включатися комісія за укладення договору лізингу і платіж по викупу автомобіля, що також необхідно враховувати

При аналізі пропозицій по лізингу легкового автомобіля слід уточнити умови дострокового викупу машини. Часто в договорі вказується, що сума дострокового викупу визначається окремою додатковою угодою. Деякі лізингові компанії відразу прописують в договорі порядок розрахунку ціни дострокового викупу або підписують з клієнтом графік ціни дострокового викупу.


Етап 4. Збір документів для укладення лізингової угоди. На даному етапі необхідно надати в лізингову компанію пакет документів (установчі, бухгалтерські тощо) відповідно до переліку лізингової компанії. На підставі цих документів приймається рішення про укладення договору лізингу легкового автомобіля.


Етап 5. Підписання договорів по лізингу легкового автомобіля. На даному етапі підписується договір лізингу (між лізинговою компанією і лізингоодержувачем) та договір купівлі-продажу автомобіля (тристоронній між лізинговою компанією, лізингоодержувачем і продавцем автомобіля або двосторонній між лізинговою компанією і продавцем).


Етап 6. Перерахування початкового внеску (авансу) за договором лізингу легкового автомобіля. На перерахування авансу на рахунок лізингової компанії лізингоодержувачу дається, як правило, 2-3 дні (термін перерахування початкового внеску вказується в договорі лізингу машини).


Етап 7. Після отримання авансу від лізингоодержувача лізингова компанія оплачує вартість техніки продавцю. Після цього підписується акт передачі техніки в лізинг, автомобіль ставиться на облік в ГИБДД, оформляється страховка, при необхідності - довіреність на представника лізингоодержувача. З цього моменту лізингоодержувач є повноправним користувачем автомобіля.


Якщо вам необхідний лізинг легкових автомобілів, співробітники нашої компанії готові надати вам допомогу у виборі найбільш вигідних умов лізингу виходячи з ваших побажань і специфіки вашого бізнесу. При цьому наші послуги будуть для вас безкоштовні.


Ви також можете звернутися до нас, якщо у вас виникли питання щодо укладення договору лізингу легкового автомобіля або необхідно порівняти умови авто лізингу, запропоновані вам різними лізинговими компаніями.


Співпрацюючи з нами, ви отримуєте переваги в порівнянні з прямим зверненням до лізингові компанії.


Ви можете відправити заявку на лізинг, перейшовши за посиланням Заявка на лізинг


Додаткову інформацію по лізингу, умов фінансування та вимог до клієнтів ви можете знайти в розділі Статті про лізинг


Рекомендуємо використовувати Пошук по сайту


Матеріали по темі


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online