ЕНВД при доході понад 300000

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

ЕНВД дохід понад 300000

Тема розрахунку внесків дуже вже болюча для ВП у Росії, коріння її в тому, що багато років держава вимагає сплати внесків в обов'язковому порядку навіть тим, хто бізнес не вів, наприклад тимчасово простоював, або хто працював «в нуль», або хто отримує пенсію . За старою звичкою тема викликає сумне увагу, зокрема коли у бізнесу на ЕНВД дохід понад 300000 руб в рік, то як правильно робити розрахунок внесків? Адже не в тому, щоб правильно відзвітувати і розплатитися з державою, а щоб зроблено це правильно для бізнесу, адже від розрахунку внесків залежить зменшення податку. Держава затіяло з бізнесом гру вгадай і запам'ятай правила - а недавно ще й ускладнила їх - коли у ЕНВД дохід понад 300000 рублів, то доведеться не просто платити, а ще й доводити, що витрати понад 300000 рублів є приводом зменшити оподатковуваний одним відсотком суму для розрахунку внесків.

Як уже всім відомо, коли дохід ІП понад 300000 крб на рік, то він додатково повинен платити 1 відсоток понад 300000 при ЕНВД і при ССО (у патенту є особливості), але які доходи оподатковуються цим додатковим внеском і до якої межі сума внесків буде збільшуватися протягом року? Адже товарообіг може бути дуже великим, перевищення буде вже в першому місяці, ну і сума може, теоретично, стати величезною.

Отже, почнемо з самого поняття «поставлений податок». Іноді око замилюється, мова закручується, і звичайні слова стають туманно незрозумілими. Що робити в такому випадку? Підібрати синонім. Поставлений податок - це податок, який поставили, або ж податок, який вам приписали. Тобто ви ще нічого не заробили, але держава вже визначила, який дохід у вас буде і скільки податку воно захоче з вас отримати. Так ось, поставлений (приписаний вам державою) дохід, якщо ви ІП на ЕНВД, визначається за формулою: базова прибутковість по НК РФ * (сума фізичних показників) * коригувальні коефіцієнти К1 * К2.

Відповідно, бізнес на ЕНВД при доході понад 300000 в рік повинен буде заплатити 1 відсоток понад 300000 крб. Але 1 при ЕНВД якщо дохід понад 300000 крб платиться не від всього можливого доходу, все ж законодавці знайшли в собі сили зупинитися - є обмеження на максимальну суму внесків ЕНВД в рік, які виплачується коли є на ЕНВД перевищення 300000 рублевого доходу в рік, а саме , в 2017 році гранична сума - це 187 200 руб. Вона визначається за формулою (8 * МРОТ * 12 * 26%).

Коли розраховуєте податок ЕНВД і внески, потрібно пам'ятати, що внески ЕНВД при доході понад 300000 крб можна сплачувати таким чином, що буде зменшено податок. При цьому важливо не помилитися, адже ІП на ЕНВД страхові внески понад 300000 може платити коли хоче, але якщо їх заплатити в кінці року, то розмір сплачених внесків може перевищити дозволений законом розмір зменшення податку. А зменшувати потрібно протягом одного звітного періоду, в який внески були сплачені. Граничним терміном сплати внесків ЕНВД при доході понад 300000 крб. є 1 липня наступного року.

Звичайно, при цьому потрібно мати на увазі, що чим більше в поточному кварталі ви заплатите внесків, тим більше зможете зменшити суму податку за цей же квартал, дане правило, звичайно, діє не для всіх і кожного - все залежить від розміру доходів, які перевищили 300 тис. руб. Ну тобто якщо в перший квартал рік ІП отримав доходи понад 300 тис. Руб, і заплатив в перші квартал обов'язковість фіксовану частину внесків в її повному річному розмірі, то за перший квартал ІП може зменшити податок дуже сильно. А в наступні квартали ІП буде платити з внесків тільки 1%. Природно, для багатьох краще буде робити це поквартально, щоб кожен квартал зменшувати податок на сплачені внески.

Природно, для багатьох краще буде робити це поквартально, щоб кожен квартал зменшувати податок на сплачені внески

Щоб не мучитися з самостійними розрахунками податків і внесків бізнесу на ЕНВД при доході понад 300000, або мати можливість їх перевірити, можна скористатися безкоштовним калькулятором податків і внесків ЕНВД в веб-сервісі «Контур Ельба». Веб-сервіс вкрай популярний і цікавий, але для банальної завдання розрахунку внесків, часу їх сплати, розрахунку податку, часу сплати податку ЕНВД, і зменшення податку на сплачені внески цілком достатньо використовувати калькуляторного можливості веб-сервісу. Можна увійти в демо-версію Ельби, але дані там не зберігаються, набагато краще створити обліковий запис, і при необхідності повернутися до цифр ще раз, реєстрація безкоштовна, при бажанні можна отримати місяць роботи в подарунок, а також квартал в подарунок при першому переході на платний тариф, промокод акції 5000, Ельба його приймає тільки в вікні реєстрації. зареєструватися:

Що робити в такому випадку?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online