Ремонт у сталінській квартирі

  1. дизайнерські проекти
  2. Ремонтні роботи

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сталінські будинки завжди користувалися великим попитом на ринку нерухомості. Однак, купуючи житло в такому будинку, рекомендується звернути увагу на деякі нюанси. Наприклад, потрібно заміряти радіаційний фон, так як при будівництві цих об'єктів рівень радіації не контролювався, і використовувалися невідомі матеріали.

Ще одним мінусом такого житла є старі ліфти з відкриває дверцятами. Ці та інші фактори потрібно враховувати при покупці сталінської квартири, так як згодом доведеться тут не тільки жити, але і робити ремонт під ключ .

Коштують ремонтні роботи в такому житлі досить дорого. Це пов'язано з наявністю численних будівельних помилок. Наприклад, в таких квартирах потрібно проводити великий обсяг штукатурних робіт.

З іншого ж боку, товсті міжповерхові перекриття забезпечують квартиру відмінною звукоізоляцією. А відсутність між залізобетонними перекриттями щілин мінімізує ймовірність появи в сталінці протягу.

Що стосується стін, то в старовинних будинках вони товщі, ніж в новобудовах, а значить, не буде потрібно виконувати утеплювальні роботи.

Однак від заміни в сталінських квартирах всіх комунікацій не піти: водопостачання, опалення, електропроводка і каналізація .

дизайнерські проекти

Якщо проводити ремонт у сталінській квартирі важко, то дизайнерським ідеям тут є, де розгулятися.

Сталінку часто в цьому плані називають потенційним палацом. Це пояснюється наступним:

  • мала кількість несучих стін,
  • можливість руйнувати перегородки на свій розсуд,
  • наявність великого простору,
  • високі стелі,
  • великі кімнати.

Купувати сталінку і робити в ній маленькі кімнатки - це безглуздо. Як правило, в такому житлі збереження існуючого обсягу - це основна вимога кожного дизайнера. Тут можна реалізувати різні ідеї, включаючи колони, арки та інші масштабні елементи інтер'єру.

Ремонтні роботи

Зробити ремонт у сталінській квартирі можна як своїми руками, так і за допомогою професіоналів. Фахівці перетворять таке житло в затишний і теплий сімейне вогнище, оформлений в сучасному стилі.

Вирішити основний недолік стандартної   планування   сталінки - довгий вузький коридор - можна різними методами Вирішити основний недолік стандартної планування сталінки - довгий вузький коридор - можна різними методами. Хтось вважає за краще перетворити це приміщення в домашню галерею, а кому-то більше доводиться по-душі встановлення дзеркал і глянцевого натяжної стелі, які візуально збільшать простір коридору.

У будь-якому випадку, ремонт в сталінці повинен поєднати перетікання простору з ізольованістю кімнат один від одного.

Виграшним варіантом також є установка великих глибоких підвіконь. Вони додатково збільшать простір. До того ж тут можна буде помістити невелику галерею з квітів.

Що стосується оформлення стель, то через їх висоти дане покриття можна зробити у вигляді багаторівневої системи з точковими світильниками і карнизним освітленням.

Головною проблемою може виявитися залізобетонна балка, яка називається несучим ригелем і виконує функції несучої стіни. Йде ця конструкція по стелі, а на неї спирається перекриття у вигляді плити.

Перетворити такий недолік в гідність своїми руками важко. майстри ж оздоблювальних робіт впораються відмінно з поставленим завданням.

Найчастіше ригель стає важливим елементом багаторівневої стельової конструкції, надаючи інтер'єру оригінальність і неповторність.

роблячи ремонт в санвузлах такої квартири, можна використовувати різні ідеї. Наприклад, перегородка між ванною і санвузлом краще прибрати. У утворився приміщенні можна зробити кілька рівнів, піднявши на них душову кабіну, ванну або джакузі.

Оригінальним рішенням в сталінських будинках є перехід в екстер'єр, тобто коли через відкрите вікно видно зовнішня колона.

Сталінки наділені певним магнетизмом, тому робити ремонт в такому житлі завжди цікаво для дизайнерів і їх власників.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online