ПОС.ТРЕХГОРКА - Трёхгорка - Форум пайовиків СУ155 (СУ155)

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

ОПИС ОБ'ЄКТА   Всі квартири в будинку дуже світлі, що забезпечується за рахунок наявності у великій кімнаті кожної з них полуеркера з двох вікон

ОПИС ОБ'ЄКТА

Всі квартири в будинку дуже світлі, що забезпечується за рахунок наявності у великій кімнаті кожної з них полуеркера з двох вікон. Крім того, житлові приміщення у дво- і трикімнатних квартирах виходять на різні сторони світу, до кухонь прилягають засклені лоджії. Для більшого комфорту жителів санвузол роздільний, а передпокій доповнена темної кімнатою. На першому поверсі, крім квартир, розміщені всі необхідні супутні приміщення - кімната для консьєржа, хол з пасажирським і вантажопасажирських ліфтами. Зовнішні стіни забезпечують підвищену звукоізоляцію і дають можливість насолодитися в своєму будинку тишею і спокоєм.

Будинок розташований в північній частині забудовується мікрорайону «Нова Трехгорка». Цей житловий комплекс є одним з найбільш комфортних для проживання в Підмосков'ї - багато в чому завдяки унікальному з точки зору екології і транспортної інфраструктури розташування. На даний момент безпосередньо в мікрорайоні побудовані дитячий садок і середня школа, а в крокової доступності (від 5 до 15 хвилин пішого шляху) від житлового комплексу знаходяться магазини і торгові центри, дитячі сади, школи, поліклініки, спортмайданчики і т.д., розташовані по сусідству - в селищі Трехгорка. Таким чином, вже зараз жителям доступні всі необхідні соціально-побутові об'єкти та установи, а найближчим часом аналогічні їм будуть побудовані і в самому мікрорайоні.

ОПИС МІКРОРАЙОНУ

Мікрорайон знаходиться в 3км від МКАД, в Одинцовському районі Підмосков'я. Житловий комплекс оточений Подушкінскім лісопарком і природоохоронною зоною «Передєлкіно», що разом з відсутністю поблизу промислових підприємств робить його надзвичайно привабливим в плані екології.

Мікрорайон забудовується сучасними будинками серій І-155 та ВП-46С, які передбачають просторі і комфортні для проживання квартири. Крім того, в даний час триває благоустрій і зведення всіх необхідних інфраструктурних об'єктів. Уже зараз в мікрорайоні діють магазини, працюють муніципальний дитячий сад і середня школа. У процесі благоустрою будуть побудовані додаткові дитячі сади, школи, поліклініка і місця для парковки. Також планом передбачено зведення двох фізкультурно-оздоровчих комплексів, різних магазинів і розважальних центрів. А близькість до селища Трехгорка дозволяє жителям мікрорайону користуватися всіма його соціально-побутовими об'єктами.
Важливо й зручне розташування «Нової Тригірка» щодо Москви - до столиці можна дістатися за 20-40 хвилин на особистому автотранспорті, автобусах, маршрутних таксі та електричках. Можна сказати, що житловий комплекс розташований практично в межах міста, однак набагато більш привабливий з точки зору екології і вартості житла. Цими факторами пояснюється те, що багато жителів мікрорайону працюють в Москві.

Зручно дістатися до Москви можна на наступних видах транспорту:
До станцій метро «Слов'янський бульвар» і «Філевський парк»:
• маршрутне таксі №139, №108 (20-25 хв.)
До станції метро «Парк Перемоги»:
• автобус №477 (час у дорозі: 30-40 хв.)
До Білоруського вокзалу:
• електричка від станції «Трехгорка» (час у дорозі: 30-35 хв.)

Зупинка автобусів і маршрутних таксі, а також залізнична платформа «Трехгорка» знаходяться в крокової доступності від мікрорайону.
Контакти офісів продажів:

Командитне товариство «СУ-155» і Компанія »
Офіси продажів м Москва:
м. "Третьяковська", вул. Мала Ординці, д. 15
м. "Каховська", вул. Болотниковській, д. 30
Телефон: 8 (495) 967-14-92

ЗАТ «Компанія« МОНБЛАН »
Адреса: м Москва, вул. Мала Ординці, д. 15
Телефон: 8 (495) 668-19-84, 8 (495) 668-19-83

http://www.su155.ru/...on/unit_207027/

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online