Олександр Балуєв відзначає ювілей: Кращі висловлювання і фото актора

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Редакція

6 грудня 1958 року в Москві в родині кадрового військового народився талановитий російський актор Олександр Балуєв. Сьогодні артист театру і кіно відзначає свій 55-річний ювілей.

Закінчивши Школу-студію МХАТ в Росії, Олександр Балуєв багато досяг у кінематографі. Балуєв знявся в таких популярних російські фільмах і серіалах: "Слідство ведуть ЗнаТоКи", "Злочин і кара", "Турецький гамбіт", "Спецназ" та інші.

"Знаю, чого не вистачає нашому кіно - орієнтованості на глядача. Якщо говорити про масспродукте, у нас адже часом взагалі незрозуміло, для кого знімається кіно. Наші кінематографісти не можуть ніяк зрозуміти, розпізнати, в чому ці широкі маси потребують", - говорить актор .

Він є одним з небагатьох російських акторів, які отримали визнання і на Заході. Балуєв зіграв в американських блокбастерах "Зіткнення з безоднею" і розділив знімальний майданчик з відомим актором Джорджем Клуні у фільмі "Миротворець".

Олександр є порядною сім'янином і довгий час ховав від журналістів свою дружину, вважаючи за краще залишати своє особисте життя за кадром. Актор взагалі не любить розповідати про особисте, а також гучні компанії:

"Чи не виношу компаній, галасливого товариства. Швидше за мене влаштовує стан не" в натовпі ", а" над натовпом ".

Швидше за мене влаштовує стан не в натовпі , а над натовпом

Зі своєю дружиною Балуєв познайомився на курорті, де жінка відпочивала з дітьми (тоді вона вже була одружена з іншим чоловіком). Він закохався відразу і на все життя. Його дружина Маша - полька, говорить по-російськи, але не любить батьківщину чоловіка. Разом вони вже більше 15 років і весь цей час актор мотається з Польщі в Росію.

"Жінка повинна пробудити природну затребуваність чоловіки. Якщо вона якимось чином дає зрозуміти, що потребує мого захисту, я встану" з печі ". А такі речі, як розум і зовнішність, мені вже не так важливі".

Читай також: Наші люди в Голлівуді: Як актори з СНД підкорюють західний кінематограф

Дружина народила Олександру дочка і допомогла артисту вийти з тривалого запою, від якого часто страждають телезірки і зірки шоу-бізнесу.

Я точно знаю, що нічого випадкового немає на цій землі. Все десь виписано. І всьому є пояснення. Тільки ми його не знаємо. І ще ... треба вміти чекати. Вірити. Власне, сенс нашого існування - це очікування, віра і любов ", - вважає Олександр Балуєв.

Нагадаємо, в даний час Олександр Балуєв грає тільки в антрепризах, де, за його словами, він працює собі на втіху. Найвідомішими спектаклями останніх років за участю Балуєва стали п'єса "Люди і Миші", поставлена Горєва, постановка Віктюка Осінні скрипки, а також нестандартна робота в авангардному виставі "Досвід освоєння п'єси Чайка системою Станіславського".

Дивись онлайн-відео - кадр з фільму "Загибель імперії" за участю Олександра Балуєва:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online