Шоу Голос діти 4 сезон 2017 дивитися онлайн всі випуски безкоштовно

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Порядок виведення коментарів: 3 Світлана

(17.02.2017 18:13)

Новий сезон "Голос діти", як завжди несе масу несподіванок і відкриття великої кількості талантів. Вважаю що таких шоу має бути якомога більше, адже діти - наше майбутнє і потрібно їх підтримувати у всіх починаннях. У цьому шоу можна тільки дивуватися гарним співом, наявністю маси емоцій, доброти і підтримки. Приємно що кожен наставник має свій власний стиль і харизму, яка дозволяє підбирати виконавців відповідно до своїх критеріїв. Тут видно що все відбувається чесно, то є вибір в сліпу, на який нічого не залежить, ні гроші, ні авторитет, що, на жаль на нашій естраді, в основному, грає головну роль. Цій самій шоу показує дітей, якими вони є, то є дуже щирими і безпосередніми, які іноді соромляться, а іноді ні, але завжди залишаються самими собою. Звичайно коли хтось вилітає з шоу дійсно хочеться плакати, і дуже шкода кожного учасника, адже які у них голоси. Кожен відрізняється чимось своїм, незвичайним, так би і слухала їх вічно. На відборі відмовляють значно менше тому і емоції тільки позитивні. Загалом з нетерпінням чекаю виходу наступних випусків, анонси дуже багатообіцяючі, думаю там точно буде на що подивитися.


Порядок виведення коментарів:   3 Світлана (17

Дуже сильно чекаю новий сезон цієї чудової передачі. З радістю, зрозуміло, дивився попередні сезони, вже дуже подобаються мені подібні шоу. Такі передачі допомагають дитячої мрії здійснитися. Багато дітей раніше дивилися на артистів в телевізорі і мріяли опинитися на їхньому місці, проект "Голос діти" дає їм таку можливість, це ж шикарно, що діти зможуть себе проявити, випробувати той адреналін, який захльостує будь-якої людини на сцені. Великий плюс цього проекту - це дуже досвідчені і хороші журі, які змогли вже добитися в житті багато чого, слід зазначити і блискучу роботу ведучого, який явно дуже сильно любить вою роботу і викладається кожен раз на все сто. Будь-яка дитина мріє опинитися поруч з членами журі, тим більше працювати з ними в одній сфері. Мені здається, що кожен наступний сезон цього проекту стає все краще, яскравіше, тому в цьому році я чекаю чогось надзвичайного від цього шоу, сподіваюся, що не розчаруюсь. Упевнений, що на проект прийдуть в цьому році дуже талановиті діти, які зможуть скласти гідну конкуренцію один одному. Маю велику надію, що боротьба буде, зрозуміло, чесної і в цьому сезоні, звичайно ж, переможе найсильніший.
1 Юлія (31.01.2017 16:40)

Я дуже велика шанувальниця проектів Голос, а особливо Голос діти. з Нетерпіння чекаю вже четвертого сезону Голос діти. Це справжнє дитяче протистояння і справжні дитячі емоції які неможливо пропустити. Тут найталановитіші і найкрасивіші діти країни борються за найкращий приз стати голосом країни.
Я постійно голосую і підтримую своїх улюбленців. Але, на цьому шоу в мене завжди є кілька фаворитів, і кожен раз коли вони залишають шоу, мені так стає їх шкода. Мені здається ці діти після цього дуже сумні, адже це все таки діти і у них почуття щирі на відміну від дорослих. на даному шоу побачила вже кілька своїх знайомих, хочу в майбутньому сюди привести і свою дочку, тільки їй потрібно ще трохи вирости ... Адже набирають тільки від семи років дітей, а нам ще тільки п'ять. сподіваюся що через два роки буде ще йти це шоу.
Як добре що в нашій країні є така можливість, без грошей а просто з талантом показати простому дитині на що він готовий, це для дітей дає хороший стимул далі розвиватися в своїй країні і не шукати щастя за кордоном. Із задоволенням дивилася всі ці сезони. Особливо подобається коли в журі є Діма Білан - він мій фаворит у всьому, раджу всім дивитися, не пошкодуєте.


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online