На набережній у ПІВС виставили на продаж квартиру-башточку

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Будинок стоїть по сусідству з ПІВС

У Єкатеринбурзі в житловому комплексі на вулиці Миколи Никонова, 21 продають квартиру, точніше - житлову башточку. Оголошення про продаж трирівневий пентхауса у висотці з'явилося в базі оголошень N1.RU .

Площа цього об'єкта - 347 «квадратів», а ціна - 72 мільйони рублів, але, як зазначено в оголошенні, власник готовий до торгу. В описі об'єкта продавець особливо підкреслює панорамний вид на місто. 26-поверховий будинок побудували в 2011 році, башточка займає три останні поверхи.

- Найчастіше пентхаусів в Росії називають видову квартиру на одному або декількох останніх поверхах висоток, проте в класичному розумінні пентхаус - це самостійне будова з окремим входом і терасою, - розповіла керівник проекту N1.RU в Єкатеринбурзі Оксана Сідлецька. - Об'єкт на Миколу Никонова більше інших квартир, що знаходяться зараз у продажу, вписується в уявлення про пентхаусі.

На продаж виставили ось цю башточку На продаж виставили ось цю башточку   Усередині пентхаус виглядає ось так Усередині пентхаус виглядає ось так

Пентхаус виставили на продаж на початку вересня, і, за словами ріелтора, до цього башточку не продавали. У власника була ідея реалізувати тут творчий проект, але не вдалося.

За даними аналітиків, зараз в Єкатеринбурзі в продажу 22 пентхауса. Стільки ж продавалося і в минулому році. Ціна квадратного метра в видових квартирах на останніх поверхах за рік зросла на 30% - до 146 тисяч рублів.

Кілька років тому продавався двоповерховий пентхаус по сусідству - на Миколая Никонова, 4 , В тому ж будинку, де живуть губернатор Євген Куйвашев і співак Олександр Новіков. У 2013 році за житло площею 421 квадратний метр просили 70 мільйонів рублів.

З башточки відкривається шикарний вид на місто З башточки відкривається шикарний вид на місто

Найдорожчий пентхаус продають в клубному будинку «Тихвін» за 102,4 мільйона рублів. Зараз це оголошення знаходиться в архіві. Квартиру з видом на центр міста можна купити в десять разів дешевше. наприклад, троячку на Малишева з трьома балконами , Де встановлено спеціальне оптичне обладнання.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online