Партнерська програма

  1. Додатковий заробіток
  2. Бали в рейтинг

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Після того, як кабінет активований, в правій колонці з'являється блок партнерської програми. Партнерська програма розроблена для того, щоб дати можливість лікарям заробляти додаткові гроші на баланс і бали в рейтинг.

Партнерська програма розроблена для того, щоб дати можливість лікарям заробляти додаткові гроші на баланс і бали в рейтинг

Щоб взяти участь в партнерській програмі, необхідно запросити на сайт пацієнта або колегу-лікаря по партнерському посиланню. Партнерська посилання відображається в партнерському блоці, в першій секції - «Ваша партнерська посилання». Це посилання містить спеціальний код, унікальний для кожного зареєстрованого лікаря.

Щоб запросити на сайт нового відвідувача, ви можете використовувати будь-яку з описаних можливостей:

  • розмістити посилання в особистому блозі або на персональному сайті;
  • розмістити посилання в соціальній мережі;
  • запропонувати відвідати сайт, вказавши посилання на візитці або в рекламі.

Коли запрошений за посиланням відвідувач реєструється, який запросив його лікар відзначається системою як «реферер». Винагорода у вигляді грошових коштів або балів залежить від того, ким саме зареєструвався користувач (лікарем або пацієнтом) і від його подальших дій.

Додатковий заробіток

Кожен лікар, який зареєстрований на запрошення (реферал), прикріплений до запросив його користувачеві (реферера). Під час надання платних послуг рефералом, з суми комісійних сайту реферера відраховується винагороду в розмірі 3%.

Розглянемо приклад: лікар-реферал заробив надав платну послугу на 100 грн. згідно з його рейтингу , 20% від цієї суми (= 20 грн) використовується для сплати комісійних сайту, 80% (= 80 грн) зараховується на баланс реферала. Реферера належить 3% від суми комісійних сайту. Таким чином, 3% від 20 грн (= 0.6 грн) зараховується на баланс реферера.

Бали в рейтинг

Кожен пацієнт, запрошений лікарем на сайт, в момент першого поповнення балансу приносить реферера 3 бали до рейтингу.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online