Кернеса привезли до Ізраїлю, він знаходиться в стані медикаментозного сну

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

29 квітня 2014 року, 10:42 Переглядів: 29 квітня 2014 року, 10:42 Переглядів:   Геннадій Кернес з дружиною

Геннадій Кернес з дружиною. Фото: polemika.com.ua.

Мер Харкова Геннадій Кернес буде проходити подальше лікування після вогнепального поранення в одному з госпіталів Ізраїлю. Близько 9:00 він прибув туди в супроводі дружини Оксани та бригади ізраїльських лікарів. Про це повідомив директор Департаменту охорони здоров'я Харківської міськради Юрій Сороколат, передає прес-служба відомства.

Він уточнив, що рішення про можливість переїзду було прийнято вночі 29 квітня після консиліуму ізраїльських фахівців і лікарів Харківської лікарні швидкої та невідкладної допомоги ім. А. І. Мещанінова.

За словами директора Харківського інституту загальної та невідкладної хірургії Валерія Бойко , "Відбулася стабілізація життєвих показників Геннадія Кернеса, що дозволило прогнозувати благополучний переліт".

"Далі лікувати мера будуть ізраїльські лікарі, які мають значно більший досвід в лікуванні вогнепальних поранень", - зазначив Бойко.

Як зазначив Юрій Сороколат, фахівці як і раніше підтримують Геннадія Кернеса в стані медикаментозного сну і забезпечують вентиляцію легенів.

Як повідомила заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан, Генпрокуратура дала дозвіл на лікування Харківського міського голови за кордоном.

Нагадаємо, Геннадій Кернес отримав вогнепальне поранення вчора о 11:34 під час традиційної ранкової пробіжки на Білгородському шосе. Кернеса супроводжувала охорона на джипі.

За словами директора департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міськради Юрія Сидоренко , Під час пробіжки мера з лісопосадки пролунав один постріл. Куля потрапила в спину і пройшла навиліт.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Кернеса привезли до Ізраїлю, він знаходиться в стані медикаментозного сну". інші Новини політики дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online