Моє англійське літо

  1. Цього літа я була справжньою англійської леді ...
  2. Цього літа я ... став кінорежисером
  3. Цього літа, я ... навчився скелелазіння
  4. Цього літа, я ... приготувався до успішного майбутнього і розвинув лідерські якості
  5. Цього літа я ... вчив англійську разом з батьками і гідно підготувався до школи
  6. Залишилися питання?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

«Як я провів літо» - це твір задають школярам вже не перше десятиліття, як тільки пролунає перший вересневий дзвінок «Як я провів літо» - це твір задають школярам вже не перше десятиліття, як тільки пролунає перший вересневий дзвінок. Хочете, щоб річним пригод вашої дитини заздрила навіть вчителька, а викладач з англійської мови тільки ахнув і поставив найвищий бал? Справа за малим - набрати номер компанії «Канцлер» і подарувати своїй дитині незабутні канікули на батьківщині хороших манер і історичних традицій.

Цього літа я була справжньою англійської леді ...

Як вигідно виділятися серед одноліток не тільки вишуканим стилем і манерами, а й бездоганним знанням англійської мови? Про це напевно мріє кожна школярка. І якщо ваша дочка захоче присвятити літні канікули самовдосконалення, захоплюючого спілкування і підвищенню своїх мовних навичок, то для неї відкриті двері BABSSCO Heathfield School . Це найстаріша школа-пансіон для дівчаток, в годині їзди на захід від Лондона. Дата заснування пансіону - 1899. Тут юні леді будуть у повній безпеці, атмосфера як не можна краще розташовує до спокою, затишку і вивчення англійської мови.
Спортивні заходи та курси: стрільба з лука, синхронне плавання, крикет, боулінг, баскетбол, теніс, плавання, стрибки на батуті, катання на гірському велосипеді, верхова їзда (за додаткову плату).
Хобі: Танці, навчання стилю і етикету. Драма, живопис, скульптура, крій та шиття, кулінарія, кінематограф, дефіле
Серед достоїнств школи - багата матеріально-технічна база, величезна бібліотека, велика територія.
Програми навчання: General English + Activity, General English + Activity & 1 тиждень English with Style
Вік студетнок: від 7 до 18 років
Інтенсивність занять: 20 уроків на тиждень
Одним словом, все, що потрібно для гармонійного розвитку юної леді.
Про таке літо захочеться розповідати всім!

Цього літа я ... став кінорежисером

Королівська Академія Оксфорда (Oxford Royal Academy) , Також відома як академія кіномистецтв, надасть воістину королівські умови для всебічного розвитку кожної дитини, якщо йому від 13 до 18 років. Тут відкрито безліч курсів, на яких діти можуть отримати корисні навички і спробувати свої сили в найрізноманітніших сферах діяльності - в науці, культурі, спорті. Висококваліфіковані викладачі знайдуть індивідуальний підхід до кожного студента, тут панують поважні і доброзичливі взаємини між викладачами і студентами. І найголовніше - крім англійської мови, тут вчать знімати кіно. Курси відеооператорів, режисури, монтажу і акторської гри допоможуть відкрити в дитині талант, який, можливо, в майбутньому принесе йому світову популярність.
Навчальні програми:
Загальний курс, Академічне письмо з підготовкою до IELTS, Нові перспективи, Розширюючи горизонти, Академія кіномистецтва
Вік: 13-18 років
Інтенсивність: 21 урок в тиждень
Дозвілля: спортивні заходи, музичні воркшопи, танці, походи по музеях, прогулянки по каналах на човні.
Проживання - в комфортабельній резиденції. Навчання - в розкішному старовинному будинку, від якого захоплює дух. Навчаються тут діти з різних країн світу, так що дитина зможе завести багато нових друзів і познайомитися з культурами різних народів. З питань реєстрації на навчання в цій школі, оформлення документів і супроводу звертайтеся в нашу компанію. «Канцлер» простежить за тим, щоб все було організовано на найвищому рівні.

Цього літа, я ... навчився скелелазіння

З 1844 роки для студентів 11-17 років відкрито унікальний навчальний заклад - Rossal School . Тут вчаться не тільки англійці, але й діти з усього світу, поєднуючи підвищення рівня англійської мови з незвичайними і цікавими хобі. Мальовниче місто Флітвуд, де розташовується школа, знаходиться всього в годині їзди від Манчестера і Ліверпуля. До розслабленої, але ефективної навчанні має м'який клімат і чудові ландшафти - школа розташовується на узбережжі, а значить - морський клімат благотворно вплине на здоров'я дітей. Матеріально-технічна база школи містить все необхідне для того, щоб курси проходили на найвищому рівні. Літні курси в Rossal School допоможуть підготуватися до вступу в школи та ВНЗ Великобританії, а як відомо, освіта, отримана в Англії є одним з найбільш престижних у всьому світі. Те, що студентів навчають тут дещо екстремальним видам спорту - скелелазіння та стрільби з лука, виправдано високим рівнем безпеки всіх спортивних майданчиків. Страховка і захисні засоби тут такі, що діти не можуть отримати травму, так що батьки можуть не хвилюватися.
Автозаправні станції з просторими класними кімнатами отримали звання елітних і обладнані за найвищими стандартами.
Хобі: малювання, астрономія, музика, інформатика і багато іншого
Спорт: Регбі, футбол, теніс, гольф, фехтування, плавання, скелелазіння, стрільба з лука, бейсбол
Навчальні програми: Англійська мова + спорт і відпочинок. Англійська мова + гольф; англійську мову + футбол; англійську мову + фехтування; англійську мову + астрономія.
Інтенсивність: 20 занять на тиждень

Цього літа, я ... приготувався до успішного майбутнього і розвинув лідерські якості

Чи можливо абсолютне володіння англійською, якщо ви не носій мови? Сама назва школи Absolutely English підтверджує те, що це правда. І чим раніше і інтенсивніше ваша дитина почне вивчення - тим краще буде результат. Школа є однією з провідних організацій у Великобританії, яка дає своїм студентам не тільки інтенсивну мовну підготовку, а й безліч інших корисних навичок в сфері спорту, мистецтва, бізнесу та інших важливих сфер. Школа готує дитину до дорослого життя за кордоном, даючи йому навички усного мовлення, реагування в різних ситуаціях, розвитку лідерських якостей. Літні канікули в школі Absolutely English в місті Шерборн стануть незабутніми. Для дітей працює музична студія, бібліотека, театральний гурток, студії танців, гуртки фехтування та стрільби з лука і безліч інших секцій. Велична будівля, інтер'єр і атмосфера якого витримані в вишуканих британських традиціях, створять ідеальну обстановку для навчання.
Навчальні програми: Інтенсивний англійський
Інтенсивність занять: 28-30 уроків на тиждень, в залежності від обраної програми.
Кількість осіб в класі: 10-12
Вік учнів: 9-17 років
Проживання: резиденція
Тривалість навчання: від 2 тижнів
Понад 15 видів творчості та спорту, екскурсії, командна робота, добре організоване дозвілля - все це чекає вашої дитини після зарахування на літні інтенсивні курси Absolutely English.

Цього літа я ... вчив англійську разом з батьками і гідно підготувався до школи

Чи існують англійські курси в Великобританії для дошкільнят? компанія Language Training Company дає ствердну відповідь на це питання, адже на навчання приймаються діти від 4 до 10 років. Літні курси в Language Training Company (Борнмут, графство Дорсет) - це не тільки цікаві та веселі курси англійської в компанії англомовних однолітків, а й різноманітні сімейні програми, щоб дитина не залишався в чужій країні на самоті.
При цьому вік тих, хто слухає лекції - не обмежений. На курси можуть приходити і діти, і підлітки, і дорослі. Займатися на них можна і влітку, і цілий рік.
Повне занурення в англомовне середовище і доброзичлива, весела обстановка допоможуть малюкові підготуватися до школи, і в цілому провести незабутнє літо.

Залишилися питання?

Отримайте детальну консультацію у експертів компанії «Канцлер» прямо зараз!
Зателефонуйте нам по телефону: +7 (495) 660-35-95
Написати користувачеві на пошту: [email protected]
Або скористайтеся формою нижче - залиште заявку , І ми зв'яжемося з вами найближчим часом!

Хочете, щоб річним пригод вашої дитини заздрила навіть вчителька, а викладач з англійської мови тільки ахнув і поставив найвищий бал?
Як вигідно виділятися серед одноліток не тільки вишуканим стилем і манерами, а й бездоганним знанням англійської мови?
Залишилися питання?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online