ГК «Піонер» здала корпусу 2 і 5 житлового кварталу LIFE-Волзька

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Група компаній «Піонер» завершила другу чергу будівництва ЖК LIFE-Волзька введенням в експлуатацію двох нових корпусів загальною площею 22 500 кв

Група компаній «Піонер» завершила другу чергу будівництва ЖК LIFE-Волзька введенням в експлуатацію двох нових корпусів загальною площею 22 500 кв.м. У них повністю закінчені роботи, видача ключів мешканцям запланована на грудень 2013 г. Усього в двох корпусах пропонується 279 квартир площею від 36 кв.

м. Серед них представлені цікаві варіанти п'ятикімнатних квартир площею 103 кв.м. Клієнтська служба ГК «Піонер» і експлуатуюча компанія «Pioneer - service» ведуть підготовчі роботи для передачі квартир в корпусах 2 і 5 їх правовласникам для проведення ремонтних робіт.

«Не просто чітке дотримання термінів, а їх випередження, а також високу якість будівництва - перші пріоритети компанії», - говорить Олег Сорока, Генеральний директор ДК «Піонер» - напрямок Москва. - «Задані динамічні темпи робіт і контроль на всіх етапах дозволяє нам підтверджувати звання надійного забудовника».

На сьогоднішній день перша і друга черги житлового кварталу LIFE-Волзька введені в експлуатацію. Жителі 1 і 4 корпусів на 237 квартир вже отримали ключі, будинки заселені. У нових корпусах активно ведуться продажі. Ціна за квадратний метр становить від 140 тис. Руб. Триває благоустрій території. Корпуси 3 і 6 перебувають у завершальній стадії будівництва і будуть введені в експлуатацію на початку 2014 року.

Житловий комплекс LIFE - Волзька - монолітний комплекс комфорт-класу, розташований у парку поблизу станції м. Волзька. Кожен корпус об'єкта виконаний у своїй колірній гамі, що приємно оживляє міський ландшафт. На перших поверхах комплексу передбачені всі необхідні сервісні служби: відділення банку, салони краси, магазини. Всі корпуси LIFE-Волзька об'єднує місткий підземний паркінг на 958 машиномісць. На прибудинковій території запроектовано дитячий сад.

Приєднуйтесь до групи ГК «Піонер»

Facebook: https://www.facebook.com/ZhKLife

Vkontakte: http://vk.com/ZhKLife

Сподобався наш сайт? Приєднуйтесь або підпишіться (На пошту будуть приходити повідомлення про нові теми) на наш канал в МірТесен!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online