Сергій Гаврилов: нова хвиля приватизації - це залучення ресурсів для модернізації російської економіки

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

27 вересня відбулося засідання Комітету з питань власності, в якому взяла участь заступник Міністра економічного розвитку РФ - керівник Росимущества Ольга Дергунова. Депутати і нове керівництво Федерального агентства з управління державним майном дійшли згоди щодо необхідності активізації спільних зусиль для підвищення прозорості рішень за розпорядженням державною власністю, а також обговорили основні тенденції чергової хвилі російської приватизації.

У своєму виступі керівник Росимущества виділила три основні завдання, які стоять сьогодні перед її відомством: забезпечення повномасштабного обліку федеральної власності; підвищення якості управління федеральним майном і, відповідно, підвищення доходів держави від його використання; вдосконалення механізмів відчуження федерального майна, в тому числі приватизаційних процесів.

Ольга Дергунова особливо підкреслила, що приватизація сьогодні - це системна цілеспрямована робота по зміні форм власності майна з метою більш ефективного його використання та залучення ефективних власників, що, безумовно, є найважливішою умовою для подальшого розвитку і модернізації економіки держави.

Підводячи підсумки першого етапу діалогу, голова Комітету з питань власності Сергій Гаврилов Підводячи підсумки першого етапу діалогу, голова Комітету з питань власності   Сергій Гаврилов   Гаврилов   Сергій Анатолійович Депутат Державної Думи обраний в складі федерального списку кандидатів, висунутого Політичною партією «Комуністична партія Російської Федерації»   зазначив: «На сьогоднішній день глобальна мета нової хвилі приватизації - це отримання додаткових коштів для модернізації економіки країни Гаврилов
Сергій Анатолійович Депутат Державної Думи обраний в складі федерального списку кандидатів, висунутого Політичною партією «Комуністична партія Російської Федерації»
зазначив: «На сьогоднішній день глобальна мета нової хвилі приватизації - це отримання додаткових коштів для модернізації економіки країни.

У той же час є ряд активів, з приватизацією яких не варто поспішати. Наприклад, Російські залізниці. В даному випадку мова йде, перш за все, про питання об'єктивної оцінки активів. Поки, на мій погляд, не вирішена стратегія регулювання і чітко не визначено - скільки отримає від даної процедури держава, приватизацію РЖД починати категорично не можна.

Найбільший і цікавий проект, з точки зору залучення іноземних інвестицій, іноземного досвіду, іноземних технологій, - це ВТБ. Приватизацію державних активів, що належать державним корпораціям, можна було б почати саме з ВТБ ».

За підсумками засідання керівництво Росмайна і депутати Державної Думи домовилися про проведення подібних заходів на системній основі, а також взаємну участь експертів в діяльності робочих груп по законопроектах і громадських радах.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online