Новини дня: Гороскоп-2018: Жовта собака обіцяє вдалі угоди

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Якщо зараз заново прочитати опублікований на сторінках «СП» 17 січня астрологічний прогноз під заголовком «Що рік Півня принесе ринку нерухомості», то можна переконатися в тому, що у всіх основних моментах небесні світила не помилилися у своїх прогнозах.

Вони, зокрема, попереджали , Що через протистояння Юпітера і Урана в ділових відносинах кожен гравець ринку нерухомості буде перш за все керуватися виключно власними інтересами і переслідувати особисті цілі. Так воно, за великим рахунком, і вийшло.

Взяти хоча б ситуацію на вторинному ринку московського регіону. Протягом року в прес-релізах «ІНКОМ-Нерухомості» не раз і не два відзначався факт того, що розчаровані ситуацією на ринку продавці максимум в 30% випадків готові були переглянути свою цінову політику в бік пом'якшення. Решта ж 70% твердо мали намір «не відступати і не здаватися», замість ринкової кон'юнктури керуючись виключно суб'єктивними очікуваннями і оціночними судженнями. В результаті їм не залишалося ніякого іншого виходу, крім зняття об'єкта з продажу в очікуванні більш благословенних часів. Покупці відповідали продавцям симетрично. За словами керівника «інкомовского» департаменту вторинної нерухомості Сергія Шломо, один такий покупець щиро дивувався, чому продавець не застрибав від щастя до стелі і не побіг за шампанським, коли перший заявив, що готовий купити мебльовану двокімнатну квартиру в «сталінці» на Кутузовському проспекті за 10 мільйонів рублів при тому, що її адекватна ринкова вартість на той момент була на 6 мільйонів вище.

Читайте також

Столичних девелоперів чекає націоналізація Столичних девелоперів чекає націоналізація

До яких ще потрясінь варто готуватися ринку новобудов у 2018 році

Що ж стосується анонсованого астрологами появи в 2017 році «безлічі шахрайських схем" прибуткового вкладення коштів "в будь-які підприємства або паперу, що використовують прагнення людей до швидкого отримання доходу», то, напевно, тільки сліпий не бачив в соцмережах спамние реклами із серії « вкладати в нерухомість вже не модно, купуйте біткоіни ».

Правда, у другій половині 2017 року, говорив астропрогноз, ситуація на ринку нерухомості зажадає з увагою ставитися не тільки до своїх особистих амбіцій, а й до вимог інших. Як же тут не згадати про проблеми ошуканих пайовиків, недавньому дорученні Володимира Путіна про поступове переведення первинного ринку нерухомості з пайової участі на банківське фінансування, і про зниження ключової ставки ЦБ і зменшення банками відсотків по іпотеці.

Примітно, що прийдешній 2018 рік, чиїм покровителем за китайським календарем є Жовта Собака, за всіма ознаками обіцяє бути ще більш лояльним до учасників ринку нерухомості, ніж ця друга половина року, що минає.

Як стверджують астрологи, Собака - тварина чесне, тому любителям авантюр і шахрайських схем, досить привільно почувалося під заступництвом відрізняється хвастощами Півня, в її рік доведеться не солодко. Все, що замішано на хитрощі і підступність, Собака буде намагатися припиняти, захищаючи того, що грунтується на чесній праці.

До операцій з нерухомістю господиня майбутнього року відчуває особливий пієтет, проте сторони угод з цим товаром, керівництво не людяністю і розумінням, а виключно холодним розрахунком, не матимуть успіху в цей рік в силу її вродженої чесності. Але ж через те, що зірки і планети візьмуть в наступаючому році незвичайне положення, процедури купівлі-продажу житла обіцяють бути особливо прибутковими. Втім, на тлі попередніх трьох кризових років навіть малесенькі позитивні зрушення в цьому питанні можуть здатися значним поліпшенням ситуації. До речі, найбільший успіх на цьому терені зірки обіцяє не системним і великим командним гравцям, а цілеспрямованим одинакам і невеликим компаніям.

Проектуючи все вищесказане на окремі знаки Зодіаку, астрологи рекомендують, наприклад, Овнам і Скорпіонам питання придбання дорогої побутової техніки, меблів і нерухомості вирішувати не раніше липня 2018 року. До речі, в цей період народженим під знаком Овна окремо варто задуматися про вкладення коштів в невелику ділянку без підряду поблизу від населеного пункту. Рибам теж варто придивитися до подібного варіанту, але тільки їм ні в якому разі не варто брати кредит або погоджуватися на розстрочку в будь-якому вигляді.

Тельцям, як і Стрільцям з Дівами, рекомендовано не піддаватися спокусі прикупити яку-небудь нерухомість «по акції» або зі знижкою (на відміну від Водоліїв, яким в наступаючому році як раз рекомендовано ловити птаха удачі за хвіст саме на подібних заходах), а зосередити всі сили на приведення в порядок і обробці вже наявної.

Близнюкам настійно рекомендують справ з нерухомістю не мати в наступаючому році взагалі, а ось Ракам при купівлі об'єкта слід співпрацювати тільки з тими продавцями, яких рекомендували хороші знайомі. Але краще все-таки вкласти кошти в яке-небудь подорож і насолодитися відпочинком.

Левам в рік Жовтого Собаки краще не потикатися на вторинний ринок взагалі, а якщо вони надумають покращувати свої житлові умови, то в цьому питанні краще дотримуватися такої послідовності: сантехніка - кухня - все інше. Терезам ж, кажуть зірки, абсолютно все одно, яку квартиру купувати - нову або стару. Їм буде супроводжувати удача на всіх ринках, головне, щоб район не був зовсім вже незнайомим.

Козерогів небесні світила закликають утриматися від співпраці з продавцями, знайденими через портали приватних оголошень.

Для всіх знаків, згідно з місячним календарем на 2018 рік, в кожному місяці буде як мінімум 9 днів, найбільш сприятливих для продажу або покупки житла. Однозначними «аутсайдерами» за цим показником виступлять січень (3, 6, 10-13, 19, 24, 28), травень (3, 7-9, 12, 15, 21, 27-28) і серпень (3, 6 7, 9-10, 17-19, 22). Трохи більше щедрими в цьому плані опиняться:

  • лютий (1, 5, 8-10, 14-18, 21, 27);
  • червень (2, 4, 6, 10-12, 17-19, 26);
  • липень (4, 7, 11-15, 18, 21, 25);
  • вересень (2, 4, 6, 12-16, 19-21, 26);
  • жовтень (3-4, 7, 9, 11-13, 18, 20-21, 29);
  • листопад (2, 5, 8, 9, 13-16, 20, 27);
  • грудень (1-2, 7, 10-13, 19, 23, 29).

Самими ж багатими на сприятливі для угод з нерухомістю дні виявляться березень (2, 5, 8, 11-13, 21-27) і квітень (3, 5, 7, 10-14, 20, 24-27).

Астрологи також нагадують, що в період місячних затемнень будь-яких угод, в яких фігурує та чи інша нерухомість, краще по можливості уникати. Вже якщо і купувати житло, про яке давно мріялося (неважливо, квартира це в новобудові або будиночок в селі), то робити це вкрай бажано на спадної Місяці.

Тим часом понад 50% працездатних росіян, повідомив «СП» 20 грудня прес-центр Національного агентства фінансових досліджень ( НАФД ), «Наванговалі» самі собі найближчим часом або зниження, або затримку зарплати. В основному це жителі міст, де кількість населення коливається в діапазоні від 100 до 500 тисяч чоловік, найчастіше у віці від 18 до 24 років.

Читайте також

Нерухомість і ЖКГ: У новий рік з новими законами і пільгами

Росіян чекають серйозні зміни, які багатьом не здаються хорошими

Крім того, більшість працюючих громадян (53% опитаних в жовтні проти 47% в березні 2017 року) вважає, що якщо вони з якихось причин втратять наявного робочого місця, то пошук нового або зовсім не увінчається успіхом, або буде пов'язаний з дуже великими труднощами.

Багато в чому ці побоювання виявляються через те, пояснила Людмила Спірідонова, керівна в аналітичному центрі НАФД напрямком досліджень в сфері HR, що на цей момент роботодавці не готові ні розширювати штат співробітників, ні збільшувати їм заробітну плату. Так що, резюмує експерт, згідно з недавньою оцінкою індексу eNPS, росіяни хоч в цілому і не відрізняються високою лояльністю до свого керівництва, проте аж ніяк не поспішають писати заяви про звільнення, побоюючись, що в підсумку залишаться, як то кажуть, біля розбитого корита.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online