Мавпа липень 2018. Східний гороскоп для Мавпи на липень 2018 року

  1. Сім'я, особисті відносини
  2. Кар'єра і бізнес
  3. фінанси
  4. здоров'я
  5. Мавпа - прогноз на кожен місяць 2018 року

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сидіти на місці і не діяти в липні 2018 року Мавпам категорично забороняється! Треба поспішати зробити якомога більше, все встигнути, і головне, треба скористатися максимальним числом наданих шансів. Інших може не бути!

Сім'я, особисті відносини

А ось особисте життя Мавп в липні не настільки безхмарна А ось особисте життя Мавп в липні не настільки безхмарна. Декому з закоханих належить хворобливе розставання з партнером. В середині місяця стане зрозуміло, що щирості у взаєминах і колишньої яскравості почуттів уже немає. Так чи варто брехати і прикидатися? Може бути, пора поставити крапку?

Не панікуйте, не турбуйтеся, час покаже і розставить все по місцях. У будь-якому випадку вихід із ситуації буде знайдений вірний.

Мавпам-батькам треба заздалегідь набратися терпіння - в липні дітки доставлять чимало прикрощів і турбот.

Кар'єра і бізнес

У липні підприємці-Мавпи розширять свій бізнес, тому думки про відпочинок їм доведеться залишити на потім. Треба скористатися сприятливою кон'юнктурою і сміливо освоювати нові напрямки бізнесу, зміцнювати позиції, завойовувати нові. У липні підприємці-Мавпи розширять свій бізнес, тому думки про відпочинок їм доведеться залишити на потім

Не треба оглядатися назад, зосереджуватися на допущених на початку 2018 року помилках. Саме в липні Мавпи переходять певну межу між минулим і майбутнім. Причому попереду тільки сприятливі, світлі перспективи. На початку місяця вийде провести кілька дохідних вигідних угод. Не всі вибудовується гладко з колегами і суміжниками в інших містах, але потерпіть, скоро все налагодиться.

Службовці в липні вдало витримають інтерв'ю і співбесіду у нових роботодавців. І хоча вакансії, на які вони розраховували, поки не представилися, трохи пізніше надійде пропозиція зайняти саме бажані посади з пристойним окладом.

Всі ці події відбудуться в першій половині липня. А ось до кінця місяця не виключені проблеми, пов'язані з кимось із товаришів по службі, друзів або дуже високопоставлених персон. Так чи інакше, всі ці напасті торкнуться грошей: борги, не виплачений оклад або обіцяні преміальні - ось ймовірні причини для хвилювань.

фінанси

Липень 2018 видасться для Мавп місяцем стабільним Липень 2018 видасться для Мавп місяцем стабільним. Грошей вистачить на невідкладні потреби, доходи не зростуть, але і не зменшаться. Крім того, деяку прибуток можна буде отримати в період з 11 по 13 число, з 29 по 31, а також 2, 3, 20 і 21 липня.

здоров'я

В середині літа 2018 року організм Мавп працює як годинник. Вони сповнені сил, бадьорі і енергійні.

Мавпа - прогноз на кожен місяць 2018 року

Китайський гороскоп на квітень 2018 роки для Мавпи

Китайський гороскоп на травень 2018 роки для Мавпи

Китайський гороскоп на червень 2018 роки для Мавпи

Китайський гороскоп на серпень 2018 роки для Мавпи

Китайський гороскоп на вересень 2018 роки для Мавпи

Китайський гороскоп на жовтень 2018 роки для Мавпи

Китайський гороскоп на листопад 2018 роки для Мавпи

Китайський гороскоп на грудень 2018 роки для Мавпи

Так чи варто брехати і прикидатися?
Може бути, пора поставити крапку?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online