Яка жінка потрібна чоловікові - Водолія? - Астрологія - Нумерологія і астрологія. - Каталог статей - Сайт для Вікторії


Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Чоловік - Водолій володіє неоднозначним характером. За вдачею він швидше одинак, незважаючи на те що його постійно оточує безліч людей. Він вміє жертвувати своїми інтересами заради близьких. Характерна риса цього знака - скромність і справедливість в особистих відносинах.


Багатство рідко супроводжує чоловікам, народженим під цим знаком. До грошей вони ставляться вельми дбайливо, але тим не менш, матеріальна стабільність і середній достаток - це майже максимум для Водолія.

Його ставлення до шлюбу не можна визначити однозначно. З одного боку, шлюб для нього не має занадто великого значення, Водолій вважає, що дружба і любов не потребують додаткових підтверджень і офіційних паперах. З іншого - він все-таки не заперечує шлюб, пропонуючи руку і серце в найнесподіваніший момент. Для Водолія дівчина його мрії повинна бути перш за все одним, який розуміє готовим підтримати. Повна довіра, розмови на будь-які теми, розділяти його погляди, інтереси, у

потягу - ось що вимагається від жінки, яка вирішила пов'язати свою долю з такою людиною.

Сімейне життя з Водолієм навряд чи здасться вам нудним, порожній і одноманітною. За природою Водолій неревнів, і чекає того ж від дружини. Власницькі домагання навряд чи викличуть у нього схвалення. Щоб утримати Водолія, від жінки потрібно досить багато. Їй доведеться залишатися нескореної до кінця, загадкової і цікавої, щоб не розчарувати його.

Жити з ним непросто, особливо тим дівчатам, які щиро вважають, що партнери

повинні знаходитися виключно поруч один з одним. Одружившись, чоловік - Водолій продовжує жити по-своєму. Істерики, сльози, переконання і вмовляння тут не допоможуть. Багато в чому його почуття залежать від настрою - якщо воно не дуже хороше, швидше за все, він замкнеться в собі, і всі спроби його розворушити не принесуть успіху.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online