Зустріч на високому рівні

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

13 листопада нинішні і майбутні власники квартир в ЖК «Імперіал '» мали чудову нагоду поспілкуватися з представниками компанії-забудовника «Новий час», а також познайомитися один з одним в комфортній і атмосферної обстановці справжнього званої вечері.

Вечір, присвячений презентації житлового комплексу «Імперіал '», проходив в ресторані In Alto готелю Renaissance. Гостями заходу стали власники квартир ЖК, а також ті, хто планує покупку житла в цьому будівельному проекті найближчим часом або розглядає варіанти інвестування власних коштів в надійний і статусний об'єкт нерухомості.

Спочатку учасників вечора ще раз познайомили з проектом будівництва житлового комплексу в межах вулиць Самарської, Маяковського, Галактіоновской і Чкалова, а також з компанією-забудовником - ТОВ «Новий час». Наочна і вражаюча 3D-модель житлового комплексу, використана в презентації, максимально точно і ємко передала атмосферу і концепцію всього проекту. Зводиться ЖК буде складатися з п'яти секцій змінної поверховості, розташованих на єдиному дворівневому стилобаті.

Зводиться ЖК буде складатися з п'яти секцій змінної поверховості, розташованих на єдиному дворівневому стилобаті

Далі майбутніх мешканців «Імперіала» познайомили з концепцією організації власної інфраструктури житлового комплексу - унікальної прибудинкової середовища проживання, в яку вдало впишуться лобі-бар і консьєржі на першому поверсі, комфортабельний підземний паркінг на 190 машин, дитячі дозвільні центри, магазини і кафе. В ході віртуальної прогулянки по житловому комплексу присутніх вдалося ще більше перейнятися ідеєю всього проекту і відчути себе його невід'ємною частиною.

Керівник будівельної компанії «Новий час» Дмитро Виноградов в своєму вітальному слові розповів про діяльність компанії, вже реалізовані проекти, серед яких житловий комплекс на вул Керівник будівельної компанії «Новий час» Дмитро Виноградов в своєму вітальному слові розповів про діяльність компанії, вже реалізовані проекти, серед яких житловий комплекс на вул. Сонячній, про плани щодо успішної реалізації ЖК «Імперіал '», який має всі шанси стати знаковим проектом для історичного центру Самари. «Ми будуємо свій бізнес в Самарі, в нашому рідному місті, і робимо це в загальному контексті розвитку всього регіону. А важливою частиною цього процесу є створення унікального елітного житлового комплексу для відповідної цьому задуму аудиторії », - розповів про місію компанії Дмитро Виноградов.

Подальший перебіг вечора проходило в не менше теплої дружній обстановці, супроводжуючись вишуканим вечерею і дегустацією від коньячного будинку Hennessy. Представник корпорації, який проводив дегустацію, розповів, що в цьому році відомий виробник коньяків виповнилося 250 років, провів для присутніх цікавий екскурс в історію виробництва напою. Закуски, гаряче блюдо і десерт, які подавалися гостям вечора, супроводжувалися відповідною різновидом коньяку, про який представник виробника захоплююче розповідав.

Не обійшлося в цей атмосферний вечір і без подарунків для присутніх. Гості вечора взяли участь в розіграші подарунків від банку-партнера будівельного проекту ВТБ24 і від коньячного будинку Hennessy. Головним призом став сертифікат від забудовника на суму 300 тисяч рублів, який переможець зможе вкласти в покупку своєї нової квартири в ЖК «Імперіал '» . Два інших переможця отримали від компанії «Новий час» сертифікати номіналом в 100 тисяч і 200 тисяч рублів.

На завершення вечора гості змогли задати будь-які питання, що цікавлять їх питання про хід будівництва, концепції і плани щодо реалізації житлового комплексу. Представники компанії-забудовника, включаючи генерального директора, охоче відповідали на всі питання і ділилися найактуальнішою інформацією. В цілому, вечір пройшов на дійсно високому рівні. Не тільки ті, що зібралися гості за своїм статусом і соціальним позиціям абсолютно відповідали формату званої вечері, в якому проходила презентація, а й сам житловий комплекс «Імперіал '» в черговий раз підтвердив своє звання одного з найпомітніших і продуманих сучасних проектів в сфері житла високого класу.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online