Як безкоштовно оновити Windows 8 до Віндовс 10

  1. Як правильно оновити Windows 8 до Windows 8.1?
  2. Як анонсувалося оновлення до 10-ї версії ОС?
  3. Переходимо до оновлення збірки 8.1 до 10

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Популярність операційних систем від компанії Microsoft пояснює, чому багато користувачів задаються питанням - як оновити Віндовс 8 до 10. Сьогодні ми постараємося дати максимально розгорнуту відповідь на поставлене запитання. Впевнені, що у кожного прочитав матеріал складеться чітке уявлення того, як саме повинна виконуватися дана процедура.

Насамперед, необхідно зрозуміти, що неможливо відновити, без певного проміжного етапу, безпосередньо 8-ю версію відразу до 10-ї. Розробники компанії Майкрасофт не передбачили такої можливості, так як наступна за Віндовс 8, варіація 8.1 - це не зовсім новий варіант, а скоріше поліпшена і допрацьована версія існуючої системи.

Після запуску в маси Віндовс 8, було помічено велику кількість «багів» і недоліків. Реагувати довелося екстрено, виправляючи проблемні місця і латаючи «дірки» на ходу. Тому, якщо у Вас на комп'ютері встановлена ​​Windows 8, то перед тим, як оновитися до 10-ї збірки, доведеться оновити ОС до варіації 8.1. Природно, всі пакети драйверів і панелі керування будуть збережені. У винятковому випадку, Вам доведеться заново скачати Catalyst Control Center Windows 10 х64 bit для поліпшення роботи своєї відеокарти Radeon.

Як правильно оновити Windows 8 до Windows 8.1?

Для початку скористаємося офіційним додатком «Магазин» від компанії Microsoft, де знаходиться наступна кнопка: «Безкоштовне оновлення до 8.1». Природно, Вам потрібно натиснути на цю кнопку. Врахуйте, що все це можливо лише в тому випадку, якщо у вас є ключ продукту. Для тріальних версією або неправильно зламаних метод не спрацює. Про це попереджає і сама компанія Microsoft.

Необхідний «Магазин» розташований в панелі управління, ви можете зорієнтуватися завдяки наступного скриншоту:

Після цього відкриється нове вікно, а там буде інформація, а також кнопка «Завантажити». Ми натискаємо і викачуємо файли.

Після завершення завантаження буде дан старт установці оновленої версії - 8.1. У якийсь момент Вам запропонують перезавантажити ПК або ноутбук, і Ви повинні будете погодитися на перезапуск.

Весь процес відновлення проходить в автоматичному режимі. Вам залишається дочекатися закінчення оновлення. В кінці відкриється вікно з настройками операційної системи і так зване вікно, в якому Вас вітає комп'ютер.

Вітаємо! Тепер Ви наполовину знаєте, як оновити Віндовс 8 до 10 безкоштовно, своїми руками. Саме час, розібратися в наступному етапі - оновленні версії 8.1 до 10-ї.

Як анонсувалося оновлення до 10-ї версії ОС?

З самого початку, компанія Microsoft заявляла, що нову операційну систему можна буде безкоштовно отримати протягом усього календарного року, після виходу установчого пакета. Планувалося, що далі оновлення перестане бути безкоштовним і за нього потрібно буде платити гроші. Саме тому, вбудований сервіс постійно сповіщав користувачів ОС Віндовс 7 і 8.1 про можливість оновитися до 10-ї версії.

За кілька днів, «хитрі» представники компанії Microsoft запустили наочний зворотний відлік, який повинен був прискорити прийняття рішення багатьох користувачів. В цілому, так і сталося!

Але найцікавіше в тому, що після 1 календарного року, ми все одно маємо можливість безкоштовно перейти на ОС Віндовс 10. Ми скористаємося цією можливістю, оскільки представлена ​​операційна система має масу переваг, ось лише деякі:

  • Стильний і сучасний дизайн оформлення;
  • Зручна навігація;
  • Багатий перелік корисних функцій і інструментів;
  • Велика кількість автоматизованих процесів;

А тепер давайте поговоримо, як правильно це зробити.

Переходимо до оновлення збірки 8.1 до 10

У цій справі нам стане в нагоді електронний помічник, який Ви можете завантажити на офіційному сайті компанії Microsoft. Якщо завантаження завершена, то починаємо процес оновлення шляхом запуску цього помічника на персональному комп'ютері.

Відразу обмовимося, що версії 8.1 і 10 дуже схожі, тому якщо Ви переживаєте, що зміниться оформлення, не переживайте, адже в 90% все залишиться колишнім, а час, що залишився можна поправити, наприклад, скачавши значки робочого столу Windows 10 .

Після запуску помічника Вам необхідно буде прийняти невелику угоду з компанією Майкрософт. Потім система почне перевірку можливостей комп'ютера. Основними вимогами є 1 Гб ОЗУ для 32-бітових версій і 2 Гб ОЗУ для 64-бітових версій, а також 16 Гб і 20 Гб для 32 біт і 64 біт відповідно.

Потім програма запускає скачування з інтернету необхідного образу операційної системи, яка ідеально «ляже» на встановлену версію програми. По завершенню кількох десятків хвилин, а може навіть і годин, завантаження закінчиться.

Починається перевірка цілісності образу, іншими словами ОС перевіряє файли на наявність помилок. По завершенню цього процесу, можна сказати, що безкоштовне оновлення Windows 8 до Windows 10 добігає кінця.

Запущений процес триватиме від 40 до 60 хвилин і все відбувається безпосередньо в системних файлах встановленої ОС. Потім з'явиться попередження про вимагається перезавантаження, можна відразу погодитися, а можна дочекатися закінчення відведеного проміжку часу в 30 хвилин.

Як тільки ПК або ноутбук буде перезавантажений, почнеться базова установка нової системи.

На даний процес у всіх йде від 20 до 50 хвилин, тут все залежить від швидкості роботи накопичувача. На завершення користувач повідомляється, що йому вдалося оновити Windows 8 до 10 безкоштовно і самостійно.

Тепер Ви можете користуватися своїм ПК зі встановленою на ньому найсвіжішої збірки Віндовс 10!

А якщо у вас все ще залишилися питання, або в процесі оновлення з'явилися помилки, рекомендуємо до перегляду наступне відео:


Наші РЕКОМЕНДАЦІЇ

Як анонсувалося оновлення до 10-ї версії ОС?
Як анонсувалося оновлення до 10-ї версії ОС?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online