Відкрити фірму у Франції | Бізнес імміграція з гарантією

  1. Переваги відкриття бізнесу на території Франції
  2. Основні вимоги для початку підприємницької діяльності у Франції
  3. Покрокова процедура реєстрації компанії у Франції
  4. громадянство Румунії
  5. громадянство Болгарії
  6. громадянство ЄС

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Франція входить до тридцятки найбільш зручних країн для ведення малого бізнесу, відкриваючи свої державні кордони для іноземних підприємців з усього світу. Сприятливі умови для ведення іноземцями бізнесу на французькій території дозволяють щорічно створювати близько 30 000 нових компаній. Тому почати свою справу в цій привабливій країні не складає особливих труднощів.

Переваги відкриття бізнесу на території Франції
  • економічна стабільність;
  • високий рівень життя населення;
  • відсутність жорстких рамок і обмежень у веденні бізнесу з боку держави і суспільства;
  • правова захищеність;
  • величезний вибір вільних торгових зон (Франція займає 3 місце за площею після Росії і України);
  • великі перспективи для подальшого розвитку діяльності;
  • збільшення прибутку;
  • право на отримання пільг для оплати податків;
  • відсутність подвійного оподаткування для більшості європейських країн;
  • можливість придбання виду на проживання і громадянства Франції для засновника і всієї його родини.

Найбільш популярними напрямками серед іноземного бізнесу є готельна справа, нерухомість, сфера громадського харчування, торгівля, будівництво, інформаційні технології.

Важливо знати!

Для ведення медичної, юридичної або освітньої діяльностей, іноземним підприємцям необхідно отримати певні ліцензії та офіційні дозволи.

Для ведення медичної, юридичної або освітньої діяльностей, іноземним підприємцям необхідно отримати певні ліцензії та офіційні дозволи

Основні вимоги для початку підприємницької діяльності у Франції
  • Наявність достатніх фінансових коштів на рахунку претендента (в залежності від форми і напрямки діяльності сума може варіюватися в межах від 50 000 € до 250 000 €);
  • Закріплення юридичної адреси за підприємством;
  • Придбання або оренда постійного місця проживання на території Франції;
  • Відсутність кримінальних історій і небезпечних захворювань.

Найбільшою популярністю серед всіх форм підприємств у Франції користуються акціонерні товариства (La société anonyme - SA) і товариства з обмеженою відповідальністю (La société à responsabilité limitée - SARL), статутні капітали яких становлять 75 000 € і 37 000 € відповідно. Крім цього, існують також партнерства різного типу і одноосібні підприємства.

У 2004 року французький уряд запровадив ряд законів, що істотно спрощують процес реєстрації підприємств. З цього моменту відкрити свою фірму можна протягом 2-3 місяців.

Щоб вести комерційну діяльність на території Франції законно, іноземний підприємець зобов'язаний отримати «карту комерсанта» (Carte de sejour commercant / Carte de commercant). Претендентами на її отримання можуть бути особи, що не піддавалися судимості, різним санкціям і банкрутства.

Покрокова процедура реєстрації компанії у Франції
  1. Вибір засновницького складу (мінімальна кількість - 2 особи);
  2. Затвердження номінального керуючого (комерсант Франції або резидент кожній із країн ЄС);
  3. Збір і оформлення необхідних документів, засвідчення їх у нотаріуса;
  4. Укладення договору на юридичну адресу;
  5. Відкриття банківського рахунку та внесення статутного капіталу;
  6. Внесення підприємства до зведеного реєстру компаній та фірм;
  7. Присвоєння ідентифікаційного податкового номера;
  8. Внесення в Офіційний бюлетень цивільних і комерційних оголошень.

Через 2-3 тижні після реєстрації, іноземний підприємець отримує остаточне вирішення і може приступати до початку комерційної діяльності на території Франції.

Таким чином, ведення бізнесу на території Франції не тільки престижно, а й вигідно. Однак, слід врахувати, що для іноземця, який не є громадянином ЄС або французьким резидентом, відкриття своєї справи займає набагато більше часу, сил і фінансових коштів. Тому, якщо Ви замислюєтеся про підприємницьку діяльність у Франції, радимо Вам оформити громадянство ЄС в нашій компанії International Business.

отримати консультацію

Додатково по темі: Додатково по темі:

громадянство Румунії

Отримання громадянства Румунії це виправданий, розумний крок на шляху до Вашого світлого майбутнього і майбутнього Ваших дітей. Паспорт Румунії дає всі права і переваги громадянина Європейського Союзу, іншими словами - свободу. Детальніше...

Детальніше

громадянство Болгарії

Спрощена процедура отримання громадянства Болгарії для етнічних болгар - чудова можливість отримати законний статус громадянина Європейського Союзу в найкоротші терміни. Отримайте можливість вести бізнес в Євросоюзі з International Business. Детальніше...

Детальніше

громадянство ЄС

Громадянство ЄС - незаперечна перевага не тільки для бізнесменів, а й для людей, які хочуть переїхати жити і працювати в одну з країн ЄС. Зробіть процес оформлення другого громадянства швидким і з гарантією результату. Детальніше...

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online