Народна приймальня Олександра Коваля »Луганська обласна організація Партії регіонів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У приймальні народного депутата України від ПАРТІЇ РЕГІОНІВ Олександра Коваля щодня розбираються зі зверненнями і скаргами рівнян, пише в соціальній мережі «Фейсбук» газета «Ровеньківські Вести» У приймальні народного депутата України від ПАРТІЇ РЕГІОНІВ Олександра Коваля щодня розбираються зі зверненнями і скаргами рівнян, пише в соціальній мережі «Фейсбук» газета «Ровеньківські Вести».

Не дають ліки

Медики відмовили інваліду III групи з мкр. Чернігівського в забезпеченні безкоштовними препаратами, які він отримував раніше. Без цих ліків у чоловіка після перенесеного онкозахворювання можуть траплятися напади епілепсії. Отримавши відмову від лікарів, замість медикаментів, чоловік звернувся до громадської приймальні.

Змушувати інваліда III групи чекати від міського управління охорони здоров'я офіційної відповіді в приймальні нардепа не стали. Проблему вдалося вирішити в телефонному режимі, адже напад епілепсії міг статися з людиною в будь-який момент. Він в цей же день безкоштовно отримав свої ліки. Але офіційний депутатський запит, щоб розібратися в ситуації, медикам все ж був направлений.

енергетики відреагували

Мешканка кв. Гагаріна ще навесні уклала договір з ТОВ «ЛЕО» на підключення придбаного будинку до електромережі. Вона заплатила 4000 гривень за послуги енергетиків ще в березні. За умовами договору роботи повинні були виконати протягом трьох місяців. Але з невідомих причин в Луганському енергетичному об'єднанні сталася заминка. З такою проблемою жінка прийшла в приймальню Олександра Коваля 21 червня.

25 червня співробітники ЛЕО вже приступили до виконання зобов'язань. Питання мешканки кв. Гагаріна в приймальні вирішили на місці, звернувшись безпосередньо до об'єднання і повідомивши про існуючу проблему. Енергетики відреагували протягом декількох днів, вони виконали всі умови договору, крім безпосередньо самого підключення - це вони зроблять найближчим часом, так як власниця житла зараз займається оформленням документів на землю.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online