чоловіки Козерога в любов і секс. Підбір ідеальної супутниці для Козерога.

  1. фінанси Козерога
  2. мармурові почуття
  3. обраниця Козерога
  4. Гірська любов Козерога
  5. - Чому ти більше не говориш, що любиш мене? - Я сказав одного разу. Якщо щось зміниться, я повідомлю.
  6. Тримаємо планку!
  7. Постскриптум ...
  8. Як дізнатися, що чекає вас з чоловіком Козерогом?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ось він, холодний і неприступний чоловічий типаж. Чоловік Козеріг у любові і сексі для своєї жінки може стати тією самою кам'яною стіною. Найкраще їх якість - надійність. Козероги завжди дуже відповідальні, від них точно не можна очікувати якихось дурних витівок. Якщо поруч з вами такий чоловік, то можна бути спокійною за фінансову безпеку сім'ї.

Чоловік Козеріг у любові і сексі

фінанси Козерога

Він невиліковний кар'єрист і трудоголік, він хоче і може заробляти гроші. Однак, от халепа - він ніколи не дозволить витратити зайвого. Бюджет буде чітко розпланований, і гроші будуть видаватися на конкретні потреби. Козероги - це люди дисципліни, але варто тільки домогтися бажаної вершини, заробити собі стан і статус, тоді вони можуть розслабитися і почати отримувати задоволення від матеріальних благ. Козеріг може купити собі по-справжньому дорогі речі, а дружину обсипати діамантами.

мармурові почуття

Чоловік Козеріг у любові і сексі скупий на почуття. Але він не байдужий. В силу своєї природи йому важко закохатися. І що не менш важливо він ідеалізують своє сімейне життя. Для нього дружина - це:

  • ще одне підтвердження статусу;
  • інструмент для побудови блискучої кар'єри.

Він не підпустить до себе жінку, якщо відчує в ній загрозу для своєї репутації. Козероги ні відразу можуть прийняти думки про шлюб з певною жінкою. Може пройти рік і більше, перш ніж він збереться під вінець. Його філософія така, що жінка повинна бути перевірена часом і життєвими труднощами. І коли він назве вас своєю дружиною, повірте, це всерйоз і на все життя.

обраниця Козерога

Які жінки можуть підкорити чоловіка Козерога в любов і секс настільки, що вони готові будуть піти під вінець? Це повинна бути:

  • дуже розумна;
  • господарська;
  • турботлива жінка;
  • зразкова дружина;
  • і мати його дітей.

Як не дивно, але Козероги не терплять кар'єристок і бізнес-вумен, що пропадають на роботі цілодобово. Ці чоловіки старомодні і хочуть бачити свою дружину вдома, котра проводить час за шліфуванням і доведенням до досконалості сімейного побуту. Крім того, його дружина повинна вміти зі смаком одягатися і вміти подати себе в пристойному суспільстві.

Пригадується такий випадок, коли молодий чоловік Козеріг з'їхався зі своєю нареченою. У перший же день він проінспектував її гардероб, який вважав за неналежним, нежіночною і абсолютно не відповідає дівчині. Після цього він під боязкі заперечення відправив велику частку речей в сміттєвий бак. А на наступний день дівчина вже приміряла новий гардероб . Козероги-чоловіки хочуть пишатися своєю жінкою. Захоплені погляди колег і друзів в сторону їх супутниць вони вважають черговою нагородою для себе.

Гірська любов Козерога

Як Козероги проявляють свою любов? В першу чергу треба відзначити, що це дуже земний і матеріальний знак. На перший погляд вони можуть здатися холодними і байдужими. Але тут справа в тому, що їхня психіка від природи володіє міцним захисним панциром. Тому вони вміють «тримати міну» в будь-яких, навіть найбільш стресових ситуаціях. Їх любов - це тепло каміна в величезному кам'яному замку. Вони люблять рівно, без спалахів і феєрверків, але дуже довго і дуже щиро. Під Козерогів підходить анекдот:

- Чому ти більше не говориш, що любиш мене?
- Я сказав одного разу. Якщо щось зміниться, я повідомлю.

Тримаємо планку!

Ще чоловіки Козероги в любов і секс люблять виражати себе матеріально. Вони хочуть, щоб знаки їхньої уваги були на жінці, щоб вона пам'ятала через них. Козероги люблять дарувати жінкам дорогі подарунки, особливо ювелірні прикраси. Чим вище вартість презенту, тим сильніше його почуття, хоч на обличчі це може бути зовсім непомітно. Також варто звернути увагу на місце проведення побачення. Козеріг ніколи не поведе улюблену жінку в фаст-фуд або третьосортну забігайлівку. Такі варіанти він вибере для подруги на одну ніч. Якщо Козеріг по-справжньому закоханий, то вибере найдорожчий ресторан з тих, що може собі дозволити .

Постскриптум ...

Козероги - це люди з важким характером, вони холодні і прямолінійні до жорстокості. Такий характер мало підходить для спілкування з прекрасною статтю. Жінці поруч з ним доводиться несолодко. Але її любов може розтопити його холодне серце і викликати дуже сильні і щирі почуття. Так, в його емоціях замало спека, зате вони абсолютно щирі і справжні. І це того варто.

Як дізнатися, що чекає вас з чоловіком Козерогом?

Ну а якщо ви хочете дізнатися, яке майбутнє уготоване вам з чоловіком Козерогом:

  • Чи погодиться він одружитися на вас і як скоро?
  • Чи буде він схильний до зрад і як цьому запобігти?
  • Якщо ви вступите в шлюб з чоловіком Козерогом, що це вам принесе?
  • За яким сценарієм розвиватимуться ваші стосунки?

то пройдіть 5-хвилинний тест на визначення ваших особистих здібностей до заняття астрологією , Щоб самостійно дізнаватися відповіді на будь-які питання.

Як дізнатися, що чекає вас з чоловіком Козерогом?
Як дізнатися, що чекає вас з чоловіком Козерогом?
Чи буде він схильний до зрад і як цьому запобігти?
Якщо ви вступите в шлюб з чоловіком Козерогом, що це вам принесе?
За яким сценарієм розвиватимуться ваші стосунки?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online