Як вести домашнє господарство.


Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На годиннику близько шостої вечора, ви повертаєтеся додому з роботи. Вам потрібно зайти в дитячий сад або школу за дитиною, в супермаркет за продуктами. По дорозі придумати, що ви будете готувати, оплатити обов'язкові платежі. А по приходу додому приготувати вечерю, прибрати, завантажити білизну в пральну машину, потім його розвісити, проконтролювати, щоб дитина вивчив уроки, помився ... Знайома картина?

Як полегшити своє життя? Як не втратити себе за щоденною рутиною і при цьому процвітати на роботі і утримувати будинок в чистоті й затишку? Досить знати кілька простих прийомів.

прибирання

Складіть для себе план прибирання. Розділіть свій будинок на кілька зон. Краще, якщо їх буде 5 (5 робочих днів в тижні). Кожен день наводите порядок тільки в одному секторі будинку. Приділяйте йому не більше 1 години. Так ви не стомитеся і з легкістю зможете слідувати плану. Оптимальний час збирання - від 15 до 30 хвилин. За цей час ви встигнете розставити речі по своїх місцях, витерти пил або вимити підлогу.
Ось як ви можете розділити свій будинок на умовні зони:
1. Передпокій, туалет, ванна - Понеділок
2. Кухня, комора - вівторок
3. Спальня, гардероб - середовище
4. Дитяча, коридор - четверг
5. Вітальня, зона ТВ - п'ятниця
Якщо у вас є ще інші кімнати, тераса, гараж, сауна, то врахуйте їх і розподіліть зони в іншій послідовності.
Тут мова йде тільки про прибирання. Намагайтеся дотримуватися плану, що не метушіться, непередбачені турботи робіть нічого.

Придбання продуктів і приготування їжі

Ведення домашнього господарства передбачає під собою турботу про сім'ю. Якщо ви не хочете залишити своїх домочадців голодними і дбаєте про їхнє здоров'я, то ви готуєте їм хоча б 2 рази в день (сніданок і вечеря).
Ось що слід врахувати при плануванні покупок:
1. Необхідно продумувати меню відразу на тиждень. Так вам простіше буде визначитися в супермаркеті з набором продуктів. Ні до чого щовечора ламати собі голову, що ж приготувати. Набагато простіше приготувати вже заплановане блюдо і купити всі необхідні інгредієнти заздалегідь. Так ви заощадите ще й час на роздуми і похід по магазинах.
2. Ще один секрет - обов'язково зберігайте в холодильнику заморожені напівфабрикати про запас. Зараз їх безліч, від заморожених салатів, до пирогів. Так, вас не застануть зненацька незаплановані гості, і ваші домашні не залишаться голодним на випадок, якщо ви затримаєтеся.

Ще кілька порад:

* Не забувайте про те, що, перш за все, ви - тендітна жінка, а ваш чоловік - ваш захисник. Дайте йому відчути себе сильним. Нехай сам вкрутить лампочку, повісить штори, прочистить труби, навіть якщо ви думаєте, що зробите це краще за нього. Якщо ви будете самі це все робити, то зовсім скоро перетворите свого чоловіка в безпорадного дитини, а себе в домашнє зомбі.
* Обов'язково порятуйте свій будинок від непотрібних предметів. Ви, напевно, вже чули про поганий енергетиці зламаних речей. Так ось, сміливо викидайте все, чим ви не користувалися більше року. Навряд чи ці речі вам знову знадобляться.
* Щовечора чистите поверхню кухонної плити. Жир ще не встигне прилипнути і накіпеть. Так ви завжди зможете утримувати кухню в чистоті і продовжите плиті життя.
* Залишайтеся жінкою, а не посудомийкою! Використовуйте, по можливості, сучасні пристосування і гаджети в роботі по дому. Тільки не захоплюйтеся. Це значно полегшить вам життя і буде приносити задоволення від щоденної рутини.

Знайома картина?
Як полегшити своє життя?
Як не втратити себе за щоденною рутиною і при цьому процвітати на роботі і утримувати будинок в чистоті й затишку?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online