Більше 1800 підлітків в Казахстані цікавляться суїцидами в соцмережах

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Прокурори Карагандинської області встановили +1863 підлітка, зареєстрованих в соцмережах в групах, що пропагують суїцидальну поведінку.

Прокурори Карагандинської області встановили +1863 підлітка, зареєстрованих в соцмережах в групах, що пропагують суїцидальну поведінку

Прокурори Карагандинської області встановили +1863 підлітка, зареєстрованих в соцмережах в групах, що пропагують суїцидальну поведінку, передає еКaraganda.kz .

Прокуратурою Караганди проводився аналіз інтернет-сайтів, в тому числі популярних соціальних мереж, якими користуються мільйони неповнолітніх.

В одній із соціальних мереж встановлені групи, учасники яких розповідають про способи вчинення суїциду і шукають партнерів для спільного здійснення подібних актів, створюють альбоми, де передплатники розміщують фотографії, на яких відображені порізи вен, повішені і стрибають з висоти підлітки. Крім того, в групах публікуються списки фільмів про самогубство і глибокої депресії.

Учасниками цих груп є 1863 казахстанських неповнолітніх.

Наприклад, неповнолітня з Теміртау є передплатником групи, на стіні якої є публікації наступного характеру: "Дивно усвідомлювати, що за частку секунди ти можеш стати лише спогадом", "Батьки не розуміють нас, вони думають, що ми ще нічого не розуміємо, але якби вони заглянули нам в душу, вони б померли від болю ".

Прокуратура Караганди вживає заходів щодо призупинення доступу до подібних груп.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online