Вільнюс на велосипеді

  1. CycloCity Vilnius Система самообслуговування з прокату велосипедів «CycloCity Vilnius» починає сезон...

CycloCity Vilnius

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Система самообслуговування з прокату велосипедів «CycloCity Vilnius» починає сезон з початку квітня і діє до кінця жовтня. 37 пунктів прокату велосипедів, які рівномірно розподілені по місту, гарантують просте і зручне використання велосипедів. Розташовані недалеко один від одного пункти оснащені як мінімум 9 стійками, так що в місті Вільнюсі послугою з прокату велосипедів «Cyclocity Vilnius» користуватися дуже зручно і просто.

Система «Cyclocity Vilnius» працює цілодобово по всіх днях тижня. Справжньою системою з прокату велосипедів може скористатися будь-яка особа, яка досягла 14 років. 37 пунктів, на балансі яких більше 300 велосипедів, дозволять Вам подорожувати по центру міста, їздити на роботу і додому, а також просто чудово провести вільний час в місті Вільнюсі.

Всі пункти адаптовані для користувачів карт довгострокового прокату «Cyclocity Vilnius», карт Вільнюссца і користувачів 3-денний квитка. Членська картка дозволяє користуватися послугами кожного пункту. Більш детальна інформація www.cyclocity.lt . На прокат велосипед можна взяти і по карті туриста Vilnius City Card .

Слід знати велосипедистам:

Водіям велосипедів в світлий час доби при русі по проїзній частині дороги обов'язково треба бути в яскравому жилеті зі світловідбиваючими елементами або спереду велосипеда повинен горіти ліхтар білого світла, а ззаду - ліхтар червоного кольору.

Пізнайте Вільнюс з CycloCity

Завантажити та роздрукувати пропозицію ТОП -10 місць у Вільнюсі з CycloCity .

Велосипедні маршрути в Вільнюсі

Для любителів велосипедів у Вільнюсі пропонуємо маршрути, з якими можна докладніше ознайомитися у виданні «Велосипедні маршрути в місті Вільнюсі». Ви можете завантажити видання в PDF форматі . Видання підготовлено Відділом туризму самоврядування міста Вільнюса.

У виданні представлені 5 велосипедних маршрутів в місті Вільнюсі - по Старому місту, по Центру міста Вільнюса, по набережній річки Неріс, по Валакупяй і Зеленим озерам. Велосипедні маршрути обрані з урахуванням вимог безпеки та, звичайно, бажань кожного насолодитися прекрасним ландшафтом та архітектурою міста Вільнюса, подорожуючи на велосипеді. Тому пропонуємо скористатися існуючими велосипедними доріжками, смугами або тихими вуличками і милуватися прекрасними видами Вільнюса.

Прокат велосипедів

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online