Новини світу - Парламент Великобританії запропонував відкласти вихід країни з Євросоюзу - 112 Україна

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Переговори про Brexit затягуються через "ірландського питання" Переговори про Brexit затягуються через ірландського питання   forum-profit

forum-profit.ru

Комітет Палати громад парламенту Великобританії, що працює над реалізацією Brexit, запропонував відкласти вихід країни з Європейського Союзу, повідомляє DW . Причина - відсутність згоди сторін по ряду питань, зокрема - про кордон між Північною Ірландією та Ірландією, заявили представники комітету, представляючи доповідь про хід переговорів в неділю, 18 березня.

"Якщо принципові аспекти майбутнього партнерства не будуть визначені до жовтня 2018 року, уряд повинен прагнути до розширення перехідного періоду", - вважають в комітеті.

Згідно початкового плану, переговори про те, як буде виглядати партнерство між Великою Британією та ЄС після Brexit, повинні були завершитися 29 березня 2019 року.

Видання зазначає, що основний склад комітету з питань Brexit - представники сил, які виступали проти виходу з Євросоюзу. Очолює кометет Хіларі Бенн, представник знаходяться в опозиції лейбористів.

Раніше повідомлялося, що перший міністр Шотландії Нікола Стерджен відмовилася підписувати законопроект про Brexit , Заявивши, що це підриває основи децентралізації країни.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online