Єлизавета II заявила, що незважаючи на Brexit, відносини Великобританії і ЄС залишаються міцним союзом

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Традиційно королева не коментує питання, що стосуються політичного життя країни Традиційно королева не коментує питання, що стосуються політичного життя країни   Єлизавета II Фото з відкритих джерел   Королева Великобританії Єлизавета II вперше прокоментувала майбутній Brexit

Єлизавета II Фото з відкритих джерел

Королева Великобританії Єлизавета II вперше прокоментувала майбутній Brexit. Про це повідомляє телеканал Sky News .

Як повідомляється, королева підкреслила міцність союзу між Великобританією і країнами ЄС.

"Ми стоїмо перед новими партнерськими відносинами з Європою, і нашим найважливішим активом є наші спільні цінності та зобов'язання. І вони показують, що навіть незважаючи на зміни, наш тривалий союз залишається міцним, і як новатори, торгові партнери і інтернаціоналісти ми з упевненістю дивимося в майбутнє ", - заявила Єлизавета II під час святкового банкету на честь візиту короля Нідерландів Віллема-Олександра і королеви Максими.

Телеканал зазначає, що традиційно королева не коментує політичні питання і не висловлює свою особисту позицію.

Думка Єлизавети II неодноразово намагалися з'ясувати після проведення референдуму про вихід Великобританії зі складу ЄС, проте вона відмовлялася від коментарів.

Нагадуємо 23 червня 2016 року британці на референдумі проголосували за вихід Великобританії зі складу Європейського Союзу. За вихід країни з ЄС проголосували 52% виборців, проти - 48%. Зазначалося, що прем'єр-міністр Великобританії Тереза ​​Мей візьме під особистий контроль переговори про вихід зі складу Євросоюзу.

23 жовтня 2018 року прем'єр-міністр Великобританії Тереза ​​Мей заявила, що погоджено вже 95% угоди по Brexit .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online