Небезпечна робота: працівник хлібозаводу в Житомирській області впав в чашу для тесту

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

19 січня 2016, 19:15 Переглядів: 19 січня 2016, 19:15 Переглядів:   Працівник хлібозаводу в Житомирській області впав в чашу для тесту

Працівник хлібозаводу в Житомирській області впав в чашу для тесту. Фото: & nbsp; reporter.vesti-ukr.com.

У Житомирській області працівник хлібозаводу впав в чашу, в яку приходить тісто, і отримав відкритий перелом. Як повідомили в прес-службі ГосЧС в Житомирській області, вчора, 18 січня, в 9:54 в Службу порятунку "101" надійшло повідомлення від працівників місцевого хлібозаводу. Вони розповіли про те, що їх співробітник впав в технологічне обладнання.

Як з'ясувалося, під час технологічного процесу в чашу, в яку приходить тісто для оброблення, впав працівник підприємства. Чоловікові затиснуло ногу.

Читайте також: Смертельна робота: в Рівному живцем згорів працівник ливарного заводу
Одна з працівниць цеху почула крик і вимкнула обладнання. Жінка негайно повідомила керівникам, але самостійно дістати потерпілого не вдалося, тому були викликані рятувальники.

Читайте також: Смертельна робота: під Харковом 25-річного хлопця на смерть засипало зерном
За допомогою болгарки надзвичайники розрізали чашу, вилучили з неї чоловіка і передали його медикам. Працівникові діагностували відкритий переломом гомілкової кістки лівої ноги. Обставини події встановлюються.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Небезпечна робота: працівник хлібозаводу в Житомирській області впав в чашу для тесту". інші кримінальні новини дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online