44-річна ставропольчанка померла після операції з пластики грудей

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

44-річна акушер-гінеколог Інна Вікторівна М. деякий час назад погодилася на операцію з пластики грудей у ​​лікарні Желєзноводську. Безпосередньо перед хірургічним втручанням жінку ретельно обстежили, прогнози були сприятливі, проте вже під час операції щось пішло не так. Пацієнтка перестала дихати, а потім впала в кому, яка тривала два місяці. Медики боролися за життя жінки, але дива так і не відбулося. Інна померла, не приходячи до тями.

«У неї кома I ступеня, з відкритими очима. Це діагноз. У Желєзноводську вона провела 1 день, потім до П'ятигорська забрали. З 25 лютого по 6 квітня вона була в там ... З 6 квітня по 27 вона перебувала в Підмосков'ї, в Федеральному науково-клінічному центрі реаніматології і реабілітології. Днями Інна померла. Намагалися врятувати і в П'ятигорську, і в Підмосков'ї. Весь цей час вона лежала в реанімації », - розповіла подруга загиблої.

Весь цей час вона лежала в реанімації », - розповіла подруга загиблої

Інна Вікторівна була відомим в своєму окрузі акушером-гінекологом / Фото: соцмережі

За її словами, Інна особисто знала лікаря, який робив операцію, всі нюанси були обговорені заздалегідь, однак близьким і друзям вона навмисно не говорила про майбутню процедуру, не хотіла, щоб хтось знав. На даний момент родичі жінки мають намір будь-якими шляхами відновити хід подій того дня і покарати винних, - повідомляє «Старх» .

Відзначимо, що це вже не перший випадок, коли пластична операція закінчується летальним результатом. В кінці квітня 32-річна москвичка померла після операції з підтяжки грудей. Лікарі робили все можливе, щоб прискорити серцебиття, але у них нічого не вийшло. Навіть викликана на підмогу бригада реаніматологів не змогла допомогти.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online