Жіноче взуття: hоссійскій ринок жіночого взуття, маркетингове дослідження і аналіз ринку

  1. Витяги з дослідження

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Російський ринок жіночого взуття, маркетингове дослідження і аналіз ринку.

Готове дослідження представляє собою детальний аналіз російського ринку жіночого взуття за 2010/2011 рр ..


У маркетинговому дослідженні були приведені кількісні показники ринку, проведена сегментація і описана структура російського ринку жіночого взуття, представлено докладний опис виділених сегментів ринку. Проведено конкурентний аналіз, а також аналіз споживачів ринку жіночого взуття в Росії. Описано тенденції ринку, фактори, що впливають на ринок. Виділено ризики, пов'язані з ринком жіночого взуття, а також перспективи розвитку ринку з урахуванням впливу кризи.

Витяги з дослідження

Виробництво взуття в Росії, як і виробництво шкіри та шкіряних виробів відноситься до обробним галузям і становить 15% від обсягу легкої промисловості, яка вносить 1% в ВВП країни.
Головним конкурентом взуттєвого виробництва Росії є світові виробники, які за останні двадцять років пройшли етап повної глобалізації, концентрації і надлишкових потужностей для випуску взуття. У світі сформувалися нові регіони виробництва взуття масового попиту. До таких регіонів належать країни Південно-Східної Азії і Південної Америки (Бразилія, Мексика), де представлено 85% світового виробництва взуття. Взуття вищого середнього і високого цінових сегментів як правило проводиться в Західній Європі.
Скорочення рівня доходів населення в кризові роки істотно вплинуло на споживання взуття в РФ. У 2009 році попит на взуття (з урахуванням тіньового сектора) в Російській Федерації скоротився майже на 28% в натуральному вираженні, таким чином досягнувши рівня 2005 року. В даний час варто очікувати досить швидкого стабілізації вітчизняного взуттєвого ринку. Незважаючи на те, що на докризовий рівень ринок вийде тільки до 2013 року, темпи приросту в 2011-2012 рр. будуть істотними. За оцінкою експертів, основні тренди 2009 року, такі як скорочення частки імпорту на ринку і підвищення попиту на вітчизняну продукцію - явища тимчасові. Однак вже за підсумками 2011 року імпортна взуття знову почне повертати втрачені в позиції.

Однак вже за підсумками 2011 року імпортна взуття знову почне повертати втрачені в позиції

Ціна: 25 000 руб.

Контакти та схема проїзду

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online