У Москві завершено демонтаж готелю "Росія"

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В даний момент почалося будівництво філармонії, крім цього будівельники заливають підставу підземного гаража В даний момент почалося будівництво філармонії, крім цього будівельники заливають підставу підземного гаража   Демонтаж готелю Росія   Фото: ТАСС, Григорій Сисоєв   Москва

Демонтаж готелю "Росія"

Фото: ТАСС, Григорій Сисоєв

Москва. 25 травня. INTERFAX.RU - Роботи з демонтажу залишилися конструкцій готелю "Росія" повністю завершені, повідомив "Інтерфаксу" заступник мера Москви з питань містобудівної політики і будівництва Марат Хуснуллін.

"На цьому майданчику сьогодні вже йде будівництво деяких об'єктів майбутнього парку" Зарядье ". Будівельники заливають підставу підземного гаража, закінчити ці роботи планується у вересні. Почалося будівництво філармонії", - повідомив Хуснуллін.

Він уточнив, що загальний обсяг споруджуваного паркінгу становить 55 тисяч кубометрів, і на даний момент виконані роботи на 7 тисяч кубометрів.

"На будівництві філармонії зараз ведуться роботи по влаштуванню шпунтового огорожі котловану. Загальний обсяг цих робіт становить 3125 погонних метрів. На даному етапі виконано 650 погонних метрів", - сказав заступник мера.

Він зазначив, що всі роботи виконуються згідно з графіком. За його словами, найближчим часом планується збільшити число робочих на будмайданчику. "Зараз на будівництві працюють близько 300 чоловік. В червні тут буде задіяно вже 400 робітників", - уточнив заступник мера.

Вперше рішення про реконструкцію готельного комплексу "Росія" було прийнято владою столиці в 1994 році, в 2004 році вийшла постанова уряду Москви "Про першочергові заходи щодо реалізації інвестиційного проекту будівництва нового багатофункціонального комплексу будівель на місці будівлі готелю" Росія ". Демонтаж готелю" Росія " почався в 2006 році, основні роботи по знесенню завершилися в 2010 році.

Ідею розбити в Зарядье парк в січні 2012 року висловив Володимир Путін, який займав тоді пост глави уряду РФ. На його думку, будівництво ділового або готельного комплексу поблизу Кремля створило б додаткове навантаження на центр столиці. Уже в лютому 2012 року був оголошений конкурс на розробку концепції розвитку Заряд, на який прислали понад 100 проектів з Москви, регіонів Росії і зарубіжжя.

Восени 2014 року мер Москви Сергій Собянін заявив, що будівництво парку планується почати в 2015 році, відкриття парку, за його словами, буде приурочено до Дня міста 2017 року, коли святкуватиметься 870-річчя Москви, в Зарядье городяни отримають нову паркову, пішохідну, культурну та рекреаційну зону.

Площа ландшафтного парку "Зарядье" складе 10,9 га. Відповідно до архітектурної концепції, парк повинен відображати різноманітність рослинного світу чотирьох кліматичних зон Росії (середня смуга, тундра, субтропіки, сибірська тайга).

До складу парку також увійдуть оглядовий майданчик з виходом до Москви-ріки ( "ширяє міст"), медіа-павільйон "Заповідне посольство", "крижана печера", експозиційний культурний комплекс, а також підприємства громадського харчування, магазин сувенірів, підземний паркінг, допоміжні приміщення. У зимовий час в парку "Зарядье" буде відкриватися головна снігова гірка міста.

Парк розрахований на відвідування до 12 млн осіб на рік.

У зону будівельних робіт потрапляють такі об'єкти культурної спадщини , Як церква Святої Варвари, церква Максима Блаженного, Палати старого англійського двору, собор Знам'янського монастиря, дзвіниця і Братський корпус Знаменського монастиря, палати в Зарядье - будинок бояр Романових, церква Святого Георгія, церква Зачаття Анни і Китайгородська стіна по Китайгородської проїзду.

Планується серйозний розвиток Москворецкая набережній навпроти парку, яке відповідає концепції розвитку Москви-ріки. Пішохідна частина буде розширена, проїжджа частина буде відсунута і скорочена на одну смугу .

Відкриття парку заплановано на День міста у 2017 році .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online