пітерські враження

  1. Ще по темі "Санкт-Петербург: подорож з дитиною":
  2. Травневі, Пітер!
  3. Пітерським, як зазвичай))
  4. Де побувати з підлітком в Пітері?
  5. Традиційні питання пітерцям і знаючим і люблячим Пітер
  6. Порадьте по Пітеру ласка ...
  7. Подорож в Санкт-Петербург
  8. І знову про Пітер і дітей, вопросики
  9. Карта Гостя Санкт-Петербурга
  10. Пітер очима іноземців?
  11. хто з дитиною в пітер їздив?
  12. Як переміщатися з дитиною 5 років?
  13. Поїздка в Санкт-Петербург 1-й раз з дитиною
  14. Чи можна поїхати в Пітер з немовлям?
  15. Хто в Пітер з класом їздив?
  16. звіт про поїздку до Пітера
  17. Дівчата пітерські!
  18. Триндежное)) про Пітер

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Відразу скажу, що писала ця розповідь не я. Моя дев'ятирічна дочка вирішила викласти свої враження від поїздки в Санкт-Петербург в липні нинішнього року в друкованому вигляді (скільки часу вона тикала своїми пальчиками по клавіатурі - питання інше). Я виступала в даному випадку в ролі літературного редактора-коректора. Мені здається, розповідь вийшло непоганий. Втім, судіть самі (сподіваюся, ви будете не дуже суворі) ...

Влітку 2008 року ми з мамою їздили в Санкт-Петербург. Спочатку хотіли їхати на море, але тата не відпустили з роботи, і ми вирушили в гості до тітки Олени, яка живе в Санкт-Петербурзі. Ми вже були там в минулому році взимку, а тепер ось вирішили поїхати влітку. Я ніколи не була влітку в Пітері (чомусь всі дорослі називають Санкт-Петербург саме так), і мені було цікаво, що ми там побачимо.

До поїздки мама дивилася в інтернеті, які музеї та екскурсії можна відвідати в Санкт-Петербурзі. А я дуже хотіла подивитися на фонтани, все говорили, що там дуже багато фонтанів.

І ось ми приїхали в Санкт-Петербург. У перший день мама запропонувала піти погуляти по Невському проспекту. Це дуже знаменитий проспект, головна вулиця в Санкт-Петербурзі. Всі будівлі там дуже гарні і багато історичних, побудованих ще в 18 столітті. Мені дуже сподобався Гостинний двір. Шкода тільки, що в деяких місцях ця будівля закрито на реставрацію. Спочатку ми просто гуляли, дивилися навколо, а потім почули запрошення на екскурсію по річках і каналах Санкт-Петербурга . І ми з мамою на невеликому катері поїхали на водну прогулянку. Було дуже цікаво дивитися на будівлі з води. Мені сподобалося, що вони всі різні, схожих один на одного дуже мало. А ще будівлі в Санкт-Петербурзі дуже красиві, особливо в центрі міста!

А потім ми пішли в Літній сад. Мені сподобалися там стільці, які стоять колом. Вони не просто пам'ятник, на них можна сидіти, фотографуватися. Там гуляло дуже багато людей, а ще дівчина дала нам запрошення в парк атракціонів "Диво-острів". Ми з мамою все одно збиралися туди, але з цими запрошеннями могли покататися безкоштовно на "Колесі огляду". Ми сфотографувалися і біля грат Літнього саду, і поруч з фігурами, якими прикрашено Літній сад. А потім попрямували в Петропавловську фортецю. Ми хотіли подивитися на пісочні скульптури.

Щоб потрапити на виставку фігур з піску, довелося відстояти в чергу за квитками. Поки мама стояла в черзі, я встигла зліпити свою невеличку фігурку на піску, а на вході на виставку нам подарували коробку цукерок "Рафаелло". Фігури мені дуже сподобалися, особливо жабенята з піску і морський прибій. Я б не змогла зробити такі. На зворотному шляху ми зупинилися на стрілці Василівського острова, щоб подивитися на плаваючий фонтан. Ми хотіли подивитися лазерне шоу, але воно проходить не кожен день і ввечері, а нам дуже далеко добиратися додому. Ось ми просто подивилися на фонтан і все. Зате потім ми дивилися на співаючі фонтани на Московській площі - так цікаво і незвично! Фонтани то злітають вгору, а то падають, створюючи цікавий малюнок, і все це супроводжується музикою. Потім ми ще їздили в Петергоф - його називають царством фонтанів. Теж здорово!

У Санкт-Петербурзі я вперше побувала в музеї, де висять картини - ми ходили в Ермітаж. Це дуже великий музей. Мені дуже сподобалися мармурові столи і вази - вони такі незвичайні, великі. А ще - лицарський зал і зал, де зберігаються саркофаги єгипетських царів. Шкода, що там нічого не можна чіпати. Хоча деякі люди все одно чіпають.

У Санкт-Петербурзі мені дуже подобається Храм Спаса-На-Крові. Ми з мамою купили сувеніри, де він зображений, а в один день спеціально ходили до цього храму, щоб подивитися на нього зблизька. Він такий гарний - багато куполів, весь прикрашений. Коли ми проїжджали через Москву, то були на Червоній Площі, і там я бачила Собор Василя Блаженного. Він дуже схожий на Спаса-На-Крові, але, мені здається, що він не такий величний.

Мені дуже сподобалося в парку на Єлагіна острові, де можна покататися на роликах, погодувати з руки білочку і почухати за вухом в'єтнамську свиню Філю. Запам'ятався "Диво-острів" і аквапарк "Роде-драйв", зоопарк і виставка ожилих динозаврів. Там моделі динозаврів ворушаться, а ще можна малювати динозаврів. Моя мама, як маленька, теж намалювала свого динозаврика.

Ще яскраве враження від поїздки в Санкт-Петербург - екскурсія по нічному місту (правда, я заснула в автобусі, не змогла дослухати і додивитися до кінця). Вночі будинку підсвічуються, а мости розлучаються. Це дуже гарно! А ще ми з мамою загадали бажання у сфінксів і китайського дракона. Сподіваюся, вони збудуться. А я хочу ще не раз приїхати до Пітера. Мені дуже сподобався цей красивий і цікаве місто.

Юля Ч., 9 років

Особистий досвід

Юля Ч. x

Вам сподобалася стаття?

Оцініть статтю

Спасибі за розповідь! Неначе знову побувала в Пітері! Люблю це місто! Намагаюся вибиратися туди хоча б раз на рік. Моє улюблене місце - Катерининський палац. І палац і парк незрівнянні!

нехай пише, дуже непогано.

А навіщо відбивати у дитини бажання писати? Повірте, мамі самій написати куди простіше. Головна цінність - в прагненні дитини. І навіть якщо втручання мами, як ви говорите, помітно, дитина вважає, що це його робота. А це надихає на нові твори. По крайней мере, у моєї доньки так.

.

Ще по темі "Санкт-Петербург: подорож з дитиною":

пітерська замальовка

Пітерська замальовка. Просто поділитися .... Про своє, про дівоче. Обговорення питань про життя жінки в родині, на роботі, стосунки з чоловіками.

Травневі, Пітер!

Пітерські враження. У Санкт - Петербурзі я вперше побувала в музеї, де висять картини - ми ходили в Ермітаж. Ще яскраве враження від поїздки в Санкт - Петербург ...

Пітерським, як зазвичай))

Пітерські враження. До поїздки мама дивилася в інтернеті, які музеї та екскурсії можна відвідати в Санкт - Петербурзі. А я дуже хотіла подивитися на фонтани У Санкт ...

Де побувати з підлітком в Пітері?

Подорож в Санкт - Петербург. Зрозуміло, що подивитися все не вдасться за такий короткий час. Вечірній приїзд до Пітера - куди сходити? Збираємося перший раз в Пітер з дітьми (в серпні, на 5-7 днів). Ось ще подивіться Міське ралі. Санкт - Петербург №1 - це набір ...

Традиційні питання пітерцям і знаючим і люблячим Пітер

про Пітер. Пітерські враження. . Коментувати можут "Пітерські враження". Пітерські дівчата, ну і хто їздив і. Подорож в Санкт - Петербург.

Порадьте по Пітеру ласка ...

Пітерські враження. . Коментувати можут "Пітерські враження". Пітерські дівчата, ну і хто їздив і. Подорож в Санкт - Петербург.

Подорож в Санкт-Петербург

Подорож в Санкт - Петербург. Всім доброго ранку! Пишу, щоб порадитися. Ми їздили до Пітера влітку на машині з дітьми. Брали квартиру в Волинському провулку (5 хвилин ходьби від Двірцевій). Санкт - Петербург. Бронювання готелей. Самостійні подорожі.

І знову про Пітер і дітей, вопросики

Пам'ятки. Самостійні подорожі. Хтось був там з дітьми? (Цікавлять перш за все діти 5-7 років). Це реально взагалі або краще не затівати? А то у нас лише 3 дні, хотілося б провести їх максимально ефективно з точки зору ...

Карта Гостя Санкт-Петербурга

Карта Гостя Санкт - Петербурга. Підготовка. Самостійні подорожі. Самостійна організація відпочинку: бронювання готелів, покупка квитків Карта Гостя Санкт - Петербурга. Хто з подорожуючих в Пітер користувався карткою гостя, поділіться враженнями. плиз.

Пітер очима іноземців?

Саме незaбиваемое враження - Лебедине Озеро в Маріїнському. Пітерські враження. Я ніколи не була влітку в Пітері (чомусь всі дорослі називають Санкт ...

хто з дитиною в пітер їздив?

Санкт - Петербург: поїздка, екскурсії в Ермітаж, Петергоф, житло, харчування, дозвілля. хто з дитиною в пітер їздив? Дівчатка, досвідом поділіться - їдемо на ці вихі. Де можна недорого годувати дитину, є якась мережа кофеїн пристойних і поширених в місті.

Як переміщатися з дитиною 5 років?

Як переміщатися з дитиною 5 років ?. Батьківський досвід. Дитина від 3 до 7. Виховання, харчування, режим дня, відвідування дитячого садка Як переміщатися з дитиною 5 років? Дорогі мами-тата! Може бути хтось стикався з такою проблемою: дитина вже занадто великий ...

Поїздка в Санкт-Петербург 1-й раз з дитиною

Подорож в Санкт - Петербург. Підготовка. Самостійні подорожі. Про екскурсії (самостійна поїздка до Пітера). Санкт - Петербург. Тури на вихідні, 3 дня: відпочинок з дитиною - ідеї.

Чи можна поїхати в Пітер з немовлям?

Самостійні подорожі. Самостійна організація відпочинку: бронювання готелів, покупка квитків, оренда авто і житла, екскурсії та Санкт - Петербург. хто з дитиною в пітер їздив? Дівчатка, досвідом поділіться - їдемо на ці вихі. Куди поїхати на машині з Москви.

Хто в Пітер з класом їздив?

Пітерські враження. Санкт - Петербург. хто з дитиною в пітер їздив? Дівчатка, досвідом поділіться - їдемо на ці вихі. Де можна недорого годувати дитину, є якась мережа кофеїн ...

звіт про поїздку до Пітера

Дитина в Санкт - Петербурзі: поїздка в липні на канікули. Я ніколи не була влітку в Пітері Подорож в Санкт - Петербург. Підготовка. Самостійні подорожі. Санкт - Петербург. екскурсії до Пітера. Маршрут поїздки. Самостійні подорожі.

Дівчата пітерські!

Дівчата пітерські!. Допоможіть. Про своє, про дівоче. Обговорення питань про життя Назва забула - може, пітерські підкажуть. За 2 пункту - а чому ти хочеш саме ...

Триндежное)) про Пітер

А ось хто з пітерських може пояснити - пішла по посиланню дивитися кв. в Пітері, і натрапила на оголошення з планом. Люди, я може, чогось не бачу, але де там туалет в квартирі ??

27.08.2008
Оновлене 13.02.2018

О з дитиною в пітер їздив?
Як переміщатися з дитиною 5 років?
Хто в Пітер з класом їздив?
А навіщо відбивати у дитини бажання писати?
Де побувати з підлітком в Пітері?
Вечірній приїзд до Пітера - куди сходити?
Хтось був там з дітьми?
Це реально взагалі або краще не затівати?
Пітер очима іноземців?
О з дитиною в пітер їздив?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online