Кримський бандерівець: Новини Криму: туристи, міст, пенсії, Обозреватель, блог

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

1. Белогорськоє водосховище практично пересохло. Біосистема водойми, що формувалася десятиліттями, знищена. І це при тому, що майже три тижні йшли зливи. Прочитайте за посиланням подробиці і подивіться актуальні фотографії! Тим часом в Судаку проблема з водопостачанням посилюється. Коли дають воду (2 години через добу), то вона йде з запахом твані і мулу.

2. Статистика окупантів із заміщення населення. За перше півріччя 2018 року кількість росіян, які понаїхали на окупований півострів, склало 8427 чоловік. Це на 6% більше, ніж за аналогічний період минулого року. У той же час кількість кримчан, які залишили окупацію, склало 9935 чоловік. Це на 27% більше, ніж за аналогічний період 2017 року. При цьому 66% тих, хто виїхав з Криму перебралися в росію.

3. Жителі окупованого Сімферополя зустрічають окупантів: "А де можна в Сімф погуляти? Давно вже тут не була і сама з Москви. Анон ". Відповіді: "Можна прогулятися до автостанції і виїхати куди-небудь", "Уздовж Салгира можна, прекрасні види (+ фото)", "В аеропорту, поки будеш чекати літак назад".

4. Коктебель. Очисні споруди були готові на 90% в 2014 році. Залишалося запустити. Рукожопи навіть і не пробували. Все зруйновано на сьогодні і розграбовано. Кримнашіст Гірський опублікував фото, як окупанти зливають нечистоти в річку, яка впадає в Коктебельську бухту.

5. Будні окупованій смехдержавой Євпаторії: "Ось якого ... ��вітло знову вирубують? Така спека стоїть, як не літо, так проблеми !! Чому за 4 роки тільки пенсійний вік збільшили, а "банальщину" зі світлом - немає !! У нас продукти, на які ми працюємо цілодобово, в холодильнику !! Поясніть нам це !! Анон ". Відповіді: "Поддержу автора. За * Чи своїм світлом "," Не вистачає електрики всім. І води всім не вистачає. Ось скоротиться населення Криму, тоді, може бути, що залишився буде вистачати "," Сьогодні прийшли додому і були в шоці. Дитяче пюре і свіжий фарш, який зробила вранці, пропали. Кому скаржитися? "," Мене це гребаной відключення теж хвилює !! "," Так х * р з ним, з електрикою. Води немає. У таку спеку. Це просто пизду * ц "," Наддержава, з графіком світла і гарячої води ". Не відстає і Яни-Капу (Красноперекопськ), де продовжують шукати воду в крані.

6. Окупанти, коментуючи перенесений на осінь запуск двох електростанцій, заявили, що навіть через два роки Крим не позбудеться від дефіциту електроенергії через (тільки не смійтеся) "динамічного соціально-економічного розвитку Криму". Тим часом жителі Євпаторії скаржаться: "Напруга в мережі протягом дня дуже низька !!! Побутова техніка відмовляється працювати !!! Куплю відсутні 45-60 В ".

7. Санкції нам тільки на користь: "Чи можна десь в Криму оформити банківську карту системи Віза / Мастеркард? І які банки можете порадити? З Генбанка і РНКБ якось все зовсім сумно ". Відповіді: "Ні, не можна", "Нема таких банків, тільки на материку", "З банків тут тільки РНКБ і Ген, можеш на материку собі таку зробити", "В Криму немає російських держ банків, тільки комерційні. Великі банки россии не визнають Крим росією, тому й не заходять "," Карту Світ можна зробити "," Спасибі Грефу ".

8. У Криму обікрали осередки третього недобанка за останній місяць. На цей раз крадіжка сталася у відділенні "ЧБРР" в Сімферополі. Недобанк інформацію не коментує, а постраждалі клієнти говорять, що пограбування сталося приблизно тоді ж, коли пограбували відділення цього банку в Алушті і "Рубльов" в Ялті. Банк нічого компенсувати не збирається. Постраждалих відправили в "суд", щоб вони там довели, що зберігалося в їх осередках.

9. Одного дня прочитав про вологі надії окупантів на те, що місцевий бізнес почне самоінвестіроваться і розвиватися, і свідчення людини, що працює в керівництві великої місцевої компанії, про те, що неможливо працювати з Гоблином, а з Овсянниковим - так взагалі ... Дореференділісь.

10. У Криму продовжують нагинати бізнес. "Екологічна служба" перевірила СТО в Феодосії і вдулі одних на 600 000 руб, інших - на 1 200 000. Крім того, тепер їм треба пройти платне навчання за правилами утилізації масла і ртутних ламп. Це тільки те, що знаю я. А так, все стогнуть мовчки.

11. Чи знаєте, як називає т.зв. "Губернатора" Севастополя Овсянникова вся навколовладні шалупень? "Рожевощокий пупс". Поважають, напевно.

12. На керченському паблік кипіли пристрасті. Коментувати не буду. Нормальні і так все розуміють. Втім, ненормальні - теж. Але сцарь велів говорити, що іхтамнет, значить, іхтамнет і звинувачувати треба Україні, а не росію: "От би росія і Україна помирилися. Було б класно побачити інтернаціональний кліп за участю популярних співаків з пострадянських країн. Взагалі, дуже хочеться світу, щоб не було воєн, націоналізму, расизму, типу сепаратизму, і т.д. Будь ласка! Ми ж все брати і сестри ". Коментарі: "Прийде час і будемо їздити один до одного в гості. На все свій час! "," Ну да, ну да! А Крим, а Донбас, а 12 тисяч убитих громадян України, а до 2 мільйонів переселенців? Ну так! Ну і хрін з ними! Які дрібниці! Мир, труд, май! "," (Понаїхали з Москви) Що за маячня? Ці недоноски замутили Майдан, почали вбивати російських на Південному Сході і треба миритися з ними? Україна треба закривати як проект "," Це тебе треба як проект закрити. Промили тобі зозулю, як і майданутих. В Україні 80% населення за мир з росією "," Не плутайте хохлів і українців. Це зовсім різні люди "," Якщо ми сьогодні помиримося, завтра придумають нового ворога. Хтось ж повинен відволікати уваги громадську від розпиляної годівниці "," війнушки замутили з закулісся. Припиниться фінансування з Заходу - закінчиться ця вся катавасія і настане мир "," Забавно. Прийшов сусід до тебе на територію, зламав паркан, поставив свій, тим самим розширивши свою територію. Потім кожен день приходив і бив тебе в надії, що ти помреш і він забере і будинок собі. І ось я хочу запитати - коли ж ви помиріться? "," Щоб жити по-людськи, росія повинна піти з Криму ".

13. Я знаю анекдот з двох слів - "диплом лднр". Зверніть увагу, як Сепар в Криму з презирством ставляться до Сепар з Донбасу: "Може, хто стикався з підтвердженням диплома лднр в Керчі в сфері охорони здоров'я? Які нюанси? ". Відповіді: "Та не дай Бог", "Чого, чого ?? Динири? Ви серйозно ?! "," Женіть зовсім. На кропу вам дорога "," Документи в рф визнають, чого там підтверджувати щось? "," Так не можна) вони теж люди! "," (Сепарша з Донецька пише) ЛДНР, щоб ти знав, що не Україна !!! Це так, для загального розвитку! ".

14. Подивіться на нашу гордість! Поїзд-експрес Керч-Джанкой.

15. В Алушті невідомі залишили на зупинці послання путину, який ху * ло.

16. Севастополь. Зайшов до тещі. По ТБ чергове "політичне" го * ношоу. Всі "експерти" розмірковують, як пощастило Україні, що у неї є Медведчук. Такий хороший, що сил мовчати ніяких немає. Ну ось взагалі ні разу не палятся!

PS Автобус. Час пік. Ватніца скаржиться своїй подрузі на життя. Якщо коротко, у них розвалили двір перед "виборами" путина, показуючи ватник бурхливу діяльність і турботу. Відразу ж після "виборів", які провели в березні, роботи зупинилися. З тих пір нічого не робиться і всі жителі змушені пробиратися до своїх під'їздах через руїни. Від проблем двору ватніца перейшла до підвищення пенсійного віку, мізерним зарплатам і високими цінами. Здавалося б, нічого нового не почув. Як раптом ... Ватніца говорить своїй подрузі: "Всім двором їдемо до путину в Москву". Вуха всіх стоять і сидять поруч напружилися, очі округлилися, хтось насилу стримував сміх. Позаду мене мужик неголосно вимовив: "Довбанути". Ще одна жінка додала: "Не те слово".

Ми в Telegram ! Підписуйся! Читай тільки краще!

3. Жителі окупованого Сімферополя зустрічають окупантів: "А де можна в Сімф погуляти?
?вітло знову вирубують?
Кому скаржитися?
7. Санкції нам тільки на користь: "Чи можна десь в Криму оформити банківську карту системи Віза / Мастеркард?
І які банки можете порадити?
Quot;Губернатора" Севастополя Овсянникова вся навколовладні шалупень?
А Крим, а Донбас, а 12 тисяч убитих громадян України, а до 2 мільйонів переселенців?
Quot;," (Понаїхали з Москви) Що за маячня?
Ці недоноски замутили Майдан, почали вбивати російських на Південному Сході і треба миритися з ними?
І ось я хочу запитати - коли ж ви помиріться?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online