З блогів: «Капітальний ремонт. Хто винен? »« БНК

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Заступник голови Громадської палати Комі, куратор проекту «Ваш захисник» РоманКойданв своєму блозі на БНК задав жорсткі питання керівництву регіонального оператора з капітального ремонту.

блозі на БНК

Фото БНК і з блогу автора

«Те, що зараз відбувається з програмою капітального ремонту, називається просто - системний провал. А за будь-який провал хтось повинен відповідати, як говорив товариш Сталін, проблема завжди має конкретні ім'я та прізвище. Треба просто їх з'ясувати.

Проблема з капремонтом має дві сторони - погану нормативну базу і хреново реалізацію. З нормативною базою, більш-менш, зрозуміло, голосували, до речі, за норми про капремонт і ті депутати, які сьогодні на загальній хвилі з капремонтом борються))) Це і опозиціонери - есери і ЛДПР. Наскільки я розумію, за коригування проблемних законів вже взялися. Тут зрозуміло.

За найнижчий в країні розмір плати за капремонт, ми, судячи з усього, реально повинні подякувати главу республіки В'ячеслава Гайзера, саме він, за моїми даними, наполіг на мінімально можливій ставці. У тій же Москві збирають по 15 рублів з квадратного метра, у нас - 2.

Тепер розберемося з тими, хто відповідав за реалізацію схеми по капремонту в нашій богоспасаємого республіці. Хто ці славні люди, які розпалили справжнісінький загальнореспубліканський скандал. Знайомтеся:

Знайомтеся:

Валерій Петрович Кучерина - почесний будівельник Росії, заслужений працівник Республіки Комі.

Він персонально відповідає за реалізацію плану капітального ремонту в Республіці Комі. Раніше ця відповідальність була якоюсь абстрактною, а тепер раптом стала цілком собі реальної і конкретної.

Як була організована робота з муніципалів, як була організована роз'яснювальна робота, хто працював з керуючими компаніями? Все це ми постараємося з'ясувати у Валерія Петровича, а йому слід добре підготуватися.

Наступне відповідальна особа: директор некомерційної організації Республіки Комі «Регіональний фонд капітального ремонту багатоквартирних будинків» - Воробйова Ганна Альбертівна, вона і збирає з усіх нас гроші, вона і повинна організувати ремонт житла. Подивіться, як важко людині доводиться на роботі:

Подивіться, як важко людині доводиться на роботі:

ця людина за статутом Фонду капітального ремонту відповідає за діяльність фонду.

ця людина за статутом Фонду капітального ремонту відповідає за діяльність фонду

До цього позитивній людині у нас теж є питання:

1. Чому громадяни повинні платити кошти в Санкт-Петербург? Чому їм не роз'яснюють і не переконують їх, що це не шахрайство?

2. Чому жителі не придатних для проживання будинків повинні платити за капремонт, якого вони не побачать?

3. Чому договори і квитанції висилаються особам, які обрали інший спосіб формування рахунку капітального ремонту - самостійний? Якщо такий бардак в документообігу, можна уявити якої якості буде капітальний ремонт!

4. Чому населення нічого не знає про некомерційну організацію, якій треба оплачувати рахунок? Навіщо ця таємниця навколо фонду та його, точніше, наших з вами грошей?

5. Чому громадяни отримали квитанції відразу за 9 місяців? Де організація була весь цей час?

6. Чому оплатити можна без величезної комісії тільки в Газпромбанку, що дуже незручно для маломобільних груп населення, пенсіонерів та людей похилого віку? Чому в інших банках сума платежу в місяць 100 рублів, а комісія 50 рублів? Це нормально?

7. Чому неможливо додзвонитися по телефону гарячої лінії? Чому додаткові лінії запустили вже коли почалася пожежа?

8. Чому інтернет сайт не наповнюється і немає підсумків роботи?

9. Що-небудь було відремонтовано за ті кошти, які вже були зібрані по республіці Комі? Якщо ні, то чому? Вже майже рік пройшов. Якщо так, то чому про це не пишуть і немає інформації на сайті?

10. Чому немає звіту на сайті за 2014 рік. Хоча даний документ повинен бути опублікований в обов'язковому порядку на підставі Статуту.

Це одні з небагатьох питань, які повинні були бути вирішені і відносяться тільки до регіональних управлінців.

За будь-якої провів відповідально конкретну особу, той, хто відповідав за реалізацію заходу. Якщо не справляються, може бути, пора йти? »

Як була організована робота з муніципалів, як була організована роз'яснювальна робота, хто працював з керуючими компаніями?
1. Чому громадяни повинні платити кошти в Санкт-Петербург?
Чому їм не роз'яснюють і не переконують їх, що це не шахрайство?
2. Чому жителі не придатних для проживання будинків повинні платити за капремонт, якого вони не побачать?
3. Чому договори і квитанції висилаються особам, які обрали інший спосіб формування рахунку капітального ремонту - самостійний?
4. Чому населення нічого не знає про некомерційну організацію, якій треба оплачувати рахунок?
Навіщо ця таємниця навколо фонду та його, точніше, наших з вами грошей?
5. Чому громадяни отримали квитанції відразу за 9 місяців?
Де організація була весь цей час?
6. Чому оплатити можна без величезної комісії тільки в Газпромбанку, що дуже незручно для маломобільних груп населення, пенсіонерів та людей похилого віку?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online