Фото і відео будмайданчика

  1. Фотозвіт з Золотої осені в Грінфілді. Частина 2
  2. Вечірка "Золота осінь" в Грінфілді. частина 3
  3. Розмова з виконробом, які будують котедж в КП "Новоризьким"
  4. Розмова з менеджером компанії ІНКОМ 21 липня 2010
  5. Будівництво розв'язки 25 км Новоризького шосе

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Репортажі з котеджного селища Novoріжскій - для тих, хто не встигає особисто з'їздити на будмайданчик. Фотографії, відеозвіти із селища Новоризьким

02.10.2010

2010

З часу останньої поїздки в селище пройшов рівно місяць. Я очікував побачити серйозного просування спецтехніки Інком в сторону правої половини селища Новоризьким. І серйозного збільшення числа споруджуваних ділянок на лівій частині селищної території ...

19.09.2010

"Інформаційним партнером" вечірки був сайт Геометрія.ру. Від них фотограф приїхав з хорошою фототехнікою або навіть кілька фотографів. У самого сайту Геометрія ухил в бік моди-шмоди і гламуру-шмамура. Я вибрав з усіх кадрів тільки ті, що атмосферу саме грінфілдского свята передають (на мій суб'єктивний погляд).

З цим матеріалом пов'язані такі тексти:

Фотозвіт з Золотої осені в Грінфілді. Частина 2

20.09.2010

"Інформаційним партнером" вечірки був сайт Геометрія.ру. Від них фотограф приїхав з хорошою фототехнікою або навіть кілька фотографів. У самого сайту Геометрія ухил в бік моди-шмоди і гламуру-шмамура. Я вибрав з усіх кадрів тільки ті, що атмосферу саме грінфілдского свята передають (на мій суб'єктивний погляд).

Вечірка "Золота осінь" в Грінфілді. частина 3

22.09.2010

Ще півтори сотні фотографій зі свята опублікував другий інформаційний спонсор вечірки "Золота осінь". Автор зовсім не стежив за заднім планом. Або навмисне підбирав позіхають, нудьгуючих, байдужих персонажів для фону. Але вибрати кілька фотографій все-таки вийшло.

12.09.2010

Віртуальний тур по елітному селищу Грінфілд під час проведення «Великий Італійської вечірки» Вилладжио Естейт. Свято пройшло 1 червня 2010 року.

31.08.2010

2010

В останній день літа на будмайданчику було багато новин. Підкоригував номера ділянок, на яких ведеться будівництво, поспілкувався вдруге з бригадою в японському куточку і з новою бригадою в північній частині селища. Від недавньої спеки і пилу не залишилося сліду, тепер будмайданчик КП Новоризьким виглядає сльотаву і недружелюбно - беріть з собою гумові чоботи!

17.08.2010

В цей день було два "набору" відеороликів: про здачу в експлуатацію двох розв'язок на Новій Ризі і про реально почалося будівництво котеджів в селищі "Новоризьким". У цій статті збори саме "будівельних" роликів. А про нові розв'язки Новоризького шосе дивіться тут.

05.08.2010

Це другий набір відеороликів, зроблених 3 серпня під час поїздки на стройпощадку КП "Новоризьким". Тут показана ситуація саме на будмайданчику Novoріжского. Активно будуються вже більше 10 ділянок! У наших сусідів вже котловани і фундаменти готові стоять!

22.07.2010

Не минуло й півроку з моменту оплати ділянки без підряду, а у мене на руках вже є свідоцтво на власність і фактично дозволено будуватися. Настільки відвик від такої швидкої старанності, що навіть не знаю, як коментувати. Можна зануритися в пошук каверз і змов, щоб потім кричати "Я так і знав!". Але я на власні очі бачив п'ять ділянок, на яких ВЖЕ почалося будівництво. Причому спритний наш сусід з ділянки №121 вже має повний фундамент! Треба і нам швидше вибрати проект будинку, шукати бригаду з виконробом і отримувати дозвіл для них.

Зараз територія утикана залізними віхами: геодезисти відзначають куплені ділянки. Включайте HD-якість і дивіться свіжі відеоролики - може саме поруч з вами почали будуватися сусіди. Саме час їхати на об'єкт і знайомитися. Напевно щось вскладчину можна робити. Наприклад я дуже хочу зробити дослідження грунтових вод біля ділянки №256. Сусіди, відгукніться!

З цим матеріалом пов'язані такі тексти:

Розмова з виконробом, які будують котедж в КП "Новоризьким"

22.07.2010

Тут розкрито майже ті ж питання, що і в відео-звіті від 22 липня, і в вичавці телефонної розмови з менеджером. Це інформація від людини який вже більше місяця реально будується. Давайте називати її фактичної, перевіреної на власному досвіді. Але точний номер ділянки, на якому він працює, я поки писати не буду.

Розмова з менеджером компанії ІНКОМ 21 липня 2010

22.07.2010

Тут описані практично ті ж питання, що і в відеозвіт, і в вичавці розмови з виконробом. Але тут саме та інформація, що озвучена співробітником Інком. Давайте називати її офіційної.

Будівництво розв'язки 25 км Новоризького шосе

22.07.2010

Цю розв'язку з нетерпінням чекають мешканці селищ Villagio Estate - Монтевіль, Міленіум Парк, Грінфілд, Ріверсайд, Шервуд, а також майбутні мешканці котеджного селища Novoріжскій. Без естакади на 25 кілометрі Новоризького шосе дуже незручно згортати наліво при русі з Москви. А вже повернутися назад в Москву з цього кілометра і зовсім не можна - доводиться їхати в об'їзд 14 кілометрів через Московське Мале кільце.

24.06.2010

2010

Селище "Новоризьким" - це не тільки його територія і довколишні галявини. Це ще й дорога до нього від Москви. Щоб заздалегідь уявити, як доведеться їздити вранці і ввечері, я знімаю ролики про рух Новоризького шосе: де штовхаються машини, а де летять. Про пости ДАІ на Новій Ризі теж знімаю, наголошую на карті місця чергування патрулів. По дорозі в селища Villagio Estate на Новоризькому шосе немає стаціонарного поста ДАІ. З одного боку добре, а з іншого небезпечно: в YouTube багато роликів про аварії на цій трасі або про перегони дурнів-лихачів. Також наголошую і знімаю розвилки і розвороти на шосе.

Власне в селищі будівництво йде повним ходом: будуються дороги, укладаються комунікації. Обіцяні терміни майже виконуються. Навіть трохи страшно: на будівництво ще не зібрав, а комуналку вже доведеться платити :)

15.05.2010

2010

Цього разу виїхав на об'єкт раніше, щоб зняти при світлі сонця. Субота 15 травня о 17 годині - хороший час перевірити заодно навантаженість шосе в область. Їхав я по МКАД від Ленінградського шосе. Була пробка від Мітіно до з'їзду на Новоризьке - через велику кількість машин і чотирьох зламалися старих "відер з болтами".

26.04.2010

Увечері, вже після заходу сонця з'їздив на будівельний майданчик. Взяв з собою договір співінвестування, але охоронець їм не вражений. Просив вже документ, що підтверджує власність. На територію з фотоапаратом не пропустив, сказав, що тільки двом машинам можна фотографувати (мабуть, пара співінвесторів є дуже наполегливих). Фотографувати і знімати через огорожу, тобто з боку головного входу заборонити не може. На цьому й домовилися.

В останній раз я був в тому році, до снігу. Були величезні гори привізного грунту і піску. Нині їх уже не видно. Але особливо поритої територію не назвеш. Спецтехніка варто в невеликій кількості, труби і кільця для каналізації лежать на видному місці. Може спеціально для виду і лежать :) Коментувати які з комунікацій вже прокладені, охоронець не став.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online