Ворожіння на Старий Новий рік

  1. Ворожіння на вареники на Старий Новий рік
  2. Ворожіння за допомогою дзеркала
  3. Ворожіння на Старий Новий рік на заміжжя
  4. Ворожіння на те, яке життя в цьому році буде
  5. Святочное ворожіння на ланцюжку
  6. Ворожіння на Старий Новий рік на ім'я судженого

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Прикладів ворожінь на Старий Новий рік можна привести безліч
Прикладів ворожінь на Старий Новий рік можна привести безліч. Є нескладні варіанти ворожіння для вразливих осіб, а є і для тих, хто готовий стикнутися з потойбічним світом більш тісно. Кажуть, що дійсно можна передбачити долю, а багато хто вважає, що це лише безневинна розвага. Так це чи ні - вирішувати вам. Всього лише пам'ятайте, що вірити треба тільки в щастя - і воно обов'язково прийде незважаючи ні на які результати ворожінь.

Ворожіння на вареники на Старий Новий рік

Давньою традицією стало ворожіння на варениках на Старий Новий рік. Варять вареники і запрошують на частування родичів і друзів. Секрет цього ритуалу - в начинці. Саме новорічні вареники начиняють, крім традиційних для картоплі або сиру, ще й різними дрібними предметами, а останнім часом - і невеликими записками. Під час застілля відбувається новорічне ворожіння. По тому, що попалося їдцю, можна припустити, що саме його чекає в новому році.

Наприклад, монетка - до підвищення зарплати, ключик - до переїзду в нову квартиру, цукор - до «солодкого» життя, перчинка - до пригод. Цікаво, що в різних містах, а іноді навіть в сусідніх квартирах, одні і ті ж предмети, знайдені в варениках, тлумачаться по-різному. Якщо в одній компанії ліпша в варенику квасолина обіцяє сите і безбідне життя в новому році, то в іншому будинку така знахідка є пророкуванням невдачі - «залишитися на бобах». Напевно, так і проявляється творчість народу, невичерпного на вигадку.

Ворожіння за допомогою дзеркала

Дівчата люблять поворожити за допомогою дзеркала і викликати образ майбутнього нареченого. Дівчина повинна сісти між двома дзеркалами в повній темряві, потім запалити свічки і почати вдивлятися в їх відображення з метою побачити образ нареченого. Найкращим часом для цього ворожіння вважається опівночі.

Ворожіння на Старий Новий рік на заміжжя

Поширена і таке ворожіння про те, хто раніше і в якій черговості вийде заміж. Для цього дівчата відрізають однакової довжини ниточки і одночасно підпалюють їх. У тієї дівчини, у якої нитка догорить швидше, та й вийде першою заміж. У тому випадку, якщо нитка відразу ж згасла або НЕ догоріла до середини, то вважається, що заміж дівчина ніколи не вийде.

Ворожіння на те, яке життя в цьому році буде

Береться тазик, в нього потрібно налити води. На п'яти листочках потрібно написати: солодке життя, гірке життя, веселе життя, щасливе життя, багате життя. І ці папірці необхідно розклеїти зверху по колу тазика. В даний тазик дівчата запускають кораблики (кожна свій), зроблений з шкаралупи (половинки) волоського горіха. І до якого листку він припливе, таке життя і буде у дівчини.

Святочное ворожіння на ланцюжку

Ворожіння на Старий Новий рік багато в чому схожі з звичайними святочними ворожіннями, проте є і ті, які вважаються призначеними спеціально для цього дня. Наприклад, одне з найстаріших гідний пропонує відкрити таємницю свого майбутнього за допомогою ланцюжка. Проводити його потрібно відразу після півночі і обов'язково на самоті. Срібну або золотий ланцюжок потрібно взяти правою рукою, зім'яти її, а потім кинути на рівну тверду поверхню, наприклад на стіл. Після цього дивляться, яка фігура утворилася.

Наприклад, якщо ланцюг лягла в формі кола, це символізує те, що дівчину в наступному році чекає багато труднощів і їй доведеться докласти багато зусиль, щоб їх подолати. Овал означає майже те ж саме, правда, в дещо більш м'якій формі. Якщо ланцюг утворила рівну лінію, рекомендується починати нові справи - у всіх з них ворожбитів буде супроводжувати удача. Трикутники і прямокутники - також ознаки швидкого успіху.

Фігура, що нагадує своїм обрисами бантик, віщує успіх в любові - романтичне побачення або швидке весілля, в залежності від того, чи є у дівчини вже наречений або коханий. Якщо ланцюжок лягла на стіл у вигляді літери - це до нових відносин, причому саме на цю букву буде починатися ім'я кавалера. Змія попереджає про підступність і про те, що довіряти можна далеко не всім, навіть серед близьких. А якщо ланцюжок заплуталася вузлом, то рік буде нелегким в усіх відношеннях.

Ворожба на крупі

Ще одним легким для виконання ворожінням було "велике" чи "рисове", для якого потрібно взяти чашку з крупою (рисом) і вимовивши над нею "Скажи, доля, чого ж мені чекати: доброго чи злого", загадати бажання. При цьому, одночасно з загадуванням бажання, необхідно висипати рис з кухля на стіл. Як тільки зерна виявляться на стільниці, потрібно вибрати з розсипалися крупинок чорні або погані і порахувати їх. Підсумкове непарна кількість відібраних крупинок вкаже на те, що бажання не здійсниться, а парне - на те, що воно, так чи інакше, збудеться.

Ворожіння на Старий Новий рік на ім'я судженого

Можна за допомогою ворожіння дізнатися й ім'я свого майбутнього нареченого. Для цього з вечора на декількох невеликих листочках паперу пишуть різні чоловічі імена і кладуть їх під подушку. Вранці, прокинувшись, дістають першу-ліпшу папірець: яке ім'я на ній вказано, так і зватимуть майбутнього чоловіка.

Так само дивіться інші ворожіння

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online