Ворожіння ФНС на кришталевій кулі і нові виплати на дітей - всі новини минулого тижня за 5 хвилин (04.12-08.12.2017)

  1. з цікавенького
  2. з заспокійливого
  3. з пригнічувала
  4. з насторожує
  5. з надихаючого

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Найзагадковішою новиною тижня ми вважаємо новина від ФНС - податкові органи переходять до прогнозування дій платника податків , Яке дозволить припиняти податкові правопорушення. За допомогою кришталевої кулі, тобто, нового програмного забезпечення і онлайн-спостереження, відомство збирається ловити порушників ще до того, як вони щось порушать.

з цікавенького

Президент Росії вніс до Держдуми законопроект, що встановлює щомісячні виплати сім'ям при народженні першої та другої дитини . Виплати припускають виробляти до досягнення дитиною 1.5 років. Діяти закон буде з 2018 року. Батьки отримають виплату, якщо розмір середньодушового доходу не перевищує 1,5-кратний розмір регіонального прожиткового мінімуму для працездатного населення. Наприклад, в Москві додаткову щомісячну допомогу при народженні першої дитини в 2018 році складе 14 252 рубля. Його зможуть отримувати сім'ї з доходом до 27 113 рублів на людину в місяць.

З 15 січня 2018 року почне діяти експеримент по маркування тютюнової продукції засобами ідентифікації. Взяти участь в ньому пропонується добровільно, подавши відповідну заяву. Можливо, буде черга з бажаючих урізноманітнити свою бізнес-життя.

Довіряти, але перевіряти ліки і шуби стане простіше. ФНС РФ пропонує покупцям перевіряти легальність товарів за допомогою безкоштовного мобільного додатку «Перевірка маркування товарів». Новий додаток від ФНС доступний для скачування в Аpp Store і Google Рlay.

з заспокійливого

Більше і більше прогресу. Росприроднагляд затвердив електронний формат декларації про плату за негативний вплив на навколишнє середовище . Нагадуємо, що форма декларації НВОС затверджена наказом Мінприроди від 09.01.2017 №3. А здавати її треба тим, хто платить за:

  • викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами;
  • скиди забруднюючих речовин у водні об'єкти;
  • зберігання, захоронення відходів виробництва та споживання.

Голос розуму в океані божевілля. Мінпраці пропонує не нараховувати страхові внески на виплати працюючим пенсіонерам . У відомстві задумалися про те, що пенсійні права сформовані після 65 років, і навіть якщо людина продовжує працювати, робити подальші внески до Пенсійного фонду дещо дивно.

з пригнічувала

ФНС наполягає на відображенні добових в Розрахунку за страховими внесками , Нагадуючи, що там необхідно вказувати, в тому числі, виплати та інші винагороди, які не підлягають обкладенню внесками. Будь-які неоподатковувані суми завжди викликають у відомства безлічі питань, так що, до ворожки не ходи - наслідки у вигляді вимог і запитів від ФНС не змусять себе довго чекати.

з насторожує

знову вносять зміни у всіма улюблене ПБО 18/02 «Облік розрахунків з податку на прибуток організацій». Втім, ніяких принципових нововведень не передбачено. Постійні податкові зобов'язання (активи) стануть постійними податковими витратами (доходами). Додадуться деякі пояснення, в тому числі - для учасників консолідованої групи платників податків.

Опитування

фіскальне навантаження
  1. Податки і збори будуть тільки підвищуватися. 618 (71%) Ні, я впевнений, що уряд не буде знижувати податки і відмовлятися від вже введених зборів. 223 (26%) Так, я думаю, що влада буде знижувати навантаження на бізнес. 24 (3%)

з надихаючого

Реєстрація бізнесу за 15 хвилин - це не рекламний слоган і не фантастика, а новий інтернет-сервіс « Реєстрація бізнесу за 15 хвилин через сайт ФНС Росії ». Сервіс дозволяє сформувати повний комплект документів автоматично, і при наявності електронного підпису можна створити компанію, не виходячи з дому. Зараз онлайн-сервіс реалізований для реєстрації ІП та створення ТОВ з єдиним учасником, але все попереду і від перспектив захоплює дух.

Мінпраці порадував платників внесків до ФСС спрощенням порядку прийому документів , Службовців підставами для обчислення і сплати страхових внесків, а також документів, що підтверджують правильність обчислення і сплати внесків. Тепер територіальні органи ФСС повинні прийняти документи незалежно від місця реєстрації роботодавця. Документи, прийняті не за місцем реєстрації, протягом наступного робочого дня направляються до відділення ФСС за місцем обліку.

8 грудня 2017 року фірма "1С" провела у Великому Московському цирку День Бухгалтерії. Новини та фото з заходу шукайте в соцмережах за хештегом # ДеньБухгалтеріі1С


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online