Новини: Замначальника УВС повісив на джип "ліві" спецномери

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Скандал навколо автомобіля нового заступника начальника облУВС Миколи Черемухина отримав несподіване продовження. Згідно з даними УВС, поліцейські спецномери, який правоохоронець поспішив зняти незабаром після призначення на посаду, насправді були закріплені за екіпажем столичної ДАІ, а в даний момент зберігаються в Києві.

Нагадаємо, 16 жовтня начальник "главку" Анатолій Дмитрієв підписав указ про призначення нового заступника, яким став Микола Черьомухін. А кілька діб через соцмережі облетіла фотографія тюнингованного джипа Dodge Ram з синіми спецномерами 2002.

Передісторія Нового заступника начальника УВС звинувачували в замахах і груповому згвалтуванні

Буквально на наступний день власник авто змінив міліцейські номери на такі ж цивільні - однак у небайдужих харків'ян "залишився осад". активісти групи Police Control Ukraine написали запит до МВС і отримали досить несподівану відповідь. Як виявилося, цей номер з 2005 по 2012 роки був закріплений за машиною Chevrolet Impala київської ДАІ, а в даний момент зберігається в столичному ВРЕР №5.

Відповідь від ДАІ. Фото: vk.com/policecontrol_ukraine

"Отже, водій даного автомобіля може протизаконно експлуатувати даний транспортний засіб і використовувати його в будь-якої злочинної діяльності. Особовий склад підрозділів ДАІ орієнтований на встановлення і затримання вказаного авто", - йдеться у відповіді за підписом заступника начальника Департаменту ДАІ МВС Бориса Федяніна.

раніше Начальник слідства одного з райвідділів попався на хабарі

Так як ДАІ вже канула в лету, активісти вирішили взяти справу в свої руки і викликали наряд патрульних до місця стоянки авто. Правда, ще до приїзду копів водій іномарки ретирувався.

У прес-службі облуправління поліції не змогли прокоментувати інформацію столичних силовиків: мовляв, все, що можна було сказати з даного приводу, є в листах ДАІ.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online