Активний відпочинок в Підмосков'ї: екстремальні джип тури

  1. Активний відпочинок в Підмосков'ї: екстремальні джип тури

Активний відпочинок в Підмосков'ї: екстремальні джип тури

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Жителі і гості Москви дуже часто хочуть проводити свої вихідні за містом в умовах природної природи, при цьому отримуючи порцію адреналіну від заняття активними або екстремальними видами відпочинку. Про один з таких видів активного відпочинку - джип турах в Підмосков'ї - ми розповімо в нашій публікації.

Екстремальна їзда по бездоріжжю дає не тільки порцію адреналіну і заряд позитивними емоціями, але так само водії і пасажири отримують безцінний досвід водіння автомобіля по самим, здавалося абсолютно проїжджих і не прохідним лісах, ярах, болотистій місцевості. Це можливість не тільки отримати особливі навички водіння, але і влаштувати тест драйв свого автомобіля, на якому ви збираєтеся зробити складну подорож і хочете бути впевненими в його здатності долати найважчі перешкоди, оцінити витривалість та інші технічні характеристики.

І так, ініціаторами організації екстремальних джип-турів на автомобілях позашляховиках з'явилася команда професійних водіїв та інструкторів автоклубу «Trip Club» (сайт https://4x4trip.Ru). Люди з великим досвідом водіння автомобілів по складній місцевості і в екстремальних умовах розробили цікаві програми джип турів, які вирішують завдання не тільки організації активного відпочинку, але включають умови навчання екстремальної їзди на позашляховиках.

Джип тури, взяти участь в яких, пропонує «Trip Club», можна розділити на кілька видів.

Перший, тур вихідного дня. Це нетривалий подорож на позашляховику по танковому полігону, який зручно розташований в 35 км від МКАД. Тур займає по часу кілька годин, за які учасники в складі екіпажу джипа в умовах полігону, де проходить випробування бойова техніка, долають неймовірні, як штучні, так і природні перешкод місцевості, які не під силу звичайним легковим авто. Подібне нетривалий подорож дозволяє зрозуміти романтику їзди на позашляховиках.

Другий, тур на цілий день. Подібний формат заходу дозволяє не отримати масу позитивних емоцій не тільки від їзди джипі по пересіченій місцевості, але і від заздалегідь запланованої програми відпочинку на природі. Під час зупинок є можливість організувати захоплюючі квести або смачне харчування приготованими на відкритому вогні багаття натуральними продуктами харчування.

Третій, експедиція в Шатурський лісу на 2 дня. Лісовий масив Шатурський знаходиться в 100 км доступності від МКАД, має значну площу старих лісових насаджень зі складним рельєфом, в тому числі і болотистими ділянками, місцевості. Під час проведення джип туру учасники є можливість провести майстер-класи з таких дисциплін, як виживання в умовах природної природи, командна робота в екстремальних умовах, облаштування лісового табору і так далі. В такому форматі тур допоможе зрозуміти готовність учасника до проходження складних випробувань в умовах природної природи, отримати масу позитивних емоцій, а так само цікаві спеціальні знання, запас яких ніколи не буде тягарем.

Четвертий, корпоративний джип тур на цілий день. Програма заходу залежить від побажання учасників. Організатори - інструктори екстремального водіння позашляховиків «Trip Club» готові, за бажанням замовника, розробити і підготувати програму джип турів, яка включає цікаві квести та інші розважальні заходи, які відповідають тематичним формату проведеного дії.

Всі інструктори «Trip Club» мають високу кваліфікацію водіння автомобілів за умовами бездоріжжя і складної місцевості, що максимально знижує ризик отримання травм учасників поїздки. Так само, всі пасажири, які беруть участь в джип турі застраховані від нещасних випадків відповідно до чинного законодавства РФ. На всьому протязі маршрутів поїздок, в разі виникнення непередбаченої ситуації, є можливість зв'язатися зі спеціальними службами порятунку.

Звернувшись за організацією свого активного відпочинку до досвідченим інструкторам команди «Trip Club» ви отримаєте не тільки незабутні враження від відпочинку, а й масу позитивних емоцій, а з ними цікаві і корисні навички водіння, а так само перебування і виживання в умовах природної природи. І все це в умовах найближчого Підмосков'я, що дозволить заощадити час на переїзд до місця проведення джип турів.

Для участі в екстремальних подорожах ви можете зв'язатися щодня з 10:00 годин до 20:00 годин за запропонованими способам зв'язку. Телефони: +7 495 920-82-54, +7 968 ​​895-97-59. Місцезнаходження компанії: м Москва, 2-я Хутірська вул., Д.38А стор.17, офіс 216.


Кількість показів: 375
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online