Вартість ремонту квартири в Іркутську → ціни на 2019 рік

  1. Чи може вартість ремонту квартири бути менше?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

«БайкалІнтерСтрой» - це компанія, яка допоможе Вам зробити безпечний і довговічний ремонт в квартирі, щоб виконувати всі технології ГОСТ і СНиП → за вигідною ціною! Власні бригади обробників і монтажників дозволяють уникнути націнок за роботу посередників! А завдяки великому досвіду роботи і налагодженим процесам взаємодії з співробітниками і постачальниками оздоблювальних матеріалів, зробити якісний ремонт за всіма правилами, не порушуючи технологію, і як можна швидше.

Ми підготували для Вас - швидкий розрахунок вартості ремонту квартири в Іркутську на онлайн калькуляторі з урахуванням матеріалів. Виберіть необхідні параметри, введіть площа квартири і дізнайтеся приблизну вартість ремонту і вартість матеріалів, які знадобляться Вам в будь-якому випадку!

У вартість робіт включений весь спектр послуг, необхідний для виконання якісного ремонту квартири "під ключ" в місті Іркутську, в тому числі:

  • Транспортно-експедиційні послуги (закуповуємо якісні чорнові матеріали в дилерських центрах за оптовою ціною, і доставляємо їх до об'єкта. "Підробки", "прострочення" і дешеві "замінники" з вуличних ринків за заниженою ціною → не використовуємо)!
  • Вантажно-розвантажувальні роботи від під'їзду до квартири (після покупки матеріалів, самостійно доставимо їх до об'єкта, потім розвантажимо і занесемо всі матеріали в квартиру).
  • Винесення і вивезення сміття після капітального ремонту з об'єкта (зберемо за собою все будівельне сміття, спакуємо в мішки і згодом вивеземо за межі міста)!

Вартість матеріалів містить в собі (але за винятком меблів і кухонної техніки):

  • Чорнові матеріали (штукатурка, шпаклівка, гіпсокартон, клей для плитки, стяжка, грунтовка, профілю, саморізи, матеріали по електриці (дроти, распредкоробкі, підрозетники, Сізи), матеріали по сантехніці (труби мідні, крани, відводи, з'єднувачі, каналізація) і т.п.).

Чорнові матеріали закуповуємо поетапно + зі знижками до 20%. У разі залишків → повернемо гроші!

  • Чистові матеріали (ламінат, паркет, лінолеум, шпалери, керамічна плитка, натяжні стелі, міжкімнатні двері і т.п., а також прилади санфаянса (раковина, унітаз, ванна)). Тут враховані матеріали середньої цінової категорії. Якщо купувати дешевше, то загальна ціна буде менше.

Інтер'єрні матеріали → не нав'язуємо купити у нас! Зробіть свій вибір в будь-якому магазині з тисячі найменувань!

Загальна вартість формується з суми всіх витрат на послуги з ремонту квартири і всіх оздоблювальних матеріалів, як чорнових, так і чистових, необхідних для виконання комплексного ремонту "під ключ".

З чого складається ціна на ремонт квартири "під ключ"?

Будь ласка, візьміть до уваги, що похибка розрахунку вартості ремонту квартири в Іркутську "під ключ", виконаного на калькуляторі, може досягати 10% -30%, в залежності від складності оздоблювальних робіт, технічного стану приміщення і найголовніше - вартості оздоблювальних матеріалів, обраних Вами.

Які терміни ремонту в квартирі можуть бути? Як правило це залежить від типу ремонту, який Вам необхідний. Наприклад, капітальний ремонт займе трохи більше часу, ніж косметичний, але менше, ніж за дизайн-проекту, так як в цьому випадку терміни залежать від складності реалізації проекту. Нижче ми розглянемо приблизні терміни ремонту в квартирі, на прикладі самого популярного - капітального ремонту.

Зразкові терміни проведення ремонту "під ключ":

  • Однокімнатна квартира (від 30 до 50 кв.м.) → 1 - 1,5 місяця.
  • Двокімнатна квартира (від 51 до 70 кв.м.) → 1,5 - 2 місяці.
  • Трикімнатна квартира (від 71 до 100 кв.м.) → 2 - 2,5 місяці.
  • Чотирикімнатна квартира (від 101 до 150 кв.м.) → 2,5 - 3 місяці.

Крім цього, незалежно від типу ремонту, він повинен проводитися строго з дотриманням певних технологій (СНиП та ГОСТ), від яких також залежать терміни ремонту квартири.

Ви можете довірити ремонт своєї квартири нам!

Подивіться фото виконаних нами робіт раніше, у нас великий досвід в сучасному ремонті квартир → нам можна довіряти!
Подивитися портфоліо .

Укомплектовані професійним інструментом!

Майстри нашої компанії використовують в роботі професійний інструмент від провідних брендів. Це дозволяє нам робити ремонт швидше, якісніше і з найменшою кількістю помилок.

Чи може вартість ремонту квартири бути менше?

Да може. Наприклад, Ви розрахували на калькуляторі косметичний ремонт квартири у вторинному житло. Загальна вартість витрат, розрахована на калькуляторі - припускає ремонт всіх поверхонь: підлоги + стін + стель → по всій квартирі. А у вас вже стіни у ванній кімнаті були облицьовані кахельною плиткою, це означає, що за підсумком, робіт необхідно виконати менше, соотвественно і вартість витрат на ремонт також буде менше, ніж спочатку ви розрахували на калькуляторі.

Або, наприклад, Ви плануєте зробити капітальний ремонт квартири в новобудові. Але у вас вже повністю були оштукатурені (вирівняні) стіни по маяках, або вирівняні підлоги, тобто зроблена стяжка підлоги. Соотвественно робіт за підсумком буде в квартирі менше, ніж закладено в рассчет калькулятора, а значить і загальна вартість ремонту в квартирі обійдеться дешевше.

Більш точно розрахунки можна зробити тільки при наявності проекту, або при виїзді наших фахівців на об'єкт для обстеження технічного стану квартири і уточнення всіх необхідних деталей. Всі виїзди на об'єкт до Замовника в межах міста Іркутська здійснюються безкоштовно і за попереднім записом!

Замовивши ремонт в нашій компанії, Ви отримуєте:

  • Професійне втілення Вашого проекту "під ключ"!
  • Оздоблення + сантехніка + електрика → все в одному місці!
  • Всі роботи проводимо відповідно СНиП та ГОСТ!
  • Постараємося зробити в короткі терміни, не порушуючи технологію!
  • Кваліфікований персонал → тільки російські фахівці!
  • У нашому розпорядженні сучасний і професійний інструмент!
  • Укомплектуємо об'єкт оздоблювальними матеріалами і обладнанням!
  • Після закінчення ремонту вивеземо за собою все будівельне сміття!
  • Дамо безкоштовну гарантію на всі роботи в квартирі - 12 місяців!
  • Ремонт зробимо за доступною ціною → спираючись на якість робіт!

Дешевше відразу зробити правильно, ніж потім переробляти!

Перед тим, як приступити до ремонту, ми складаємо Договір і готуємо цілий пакет документів, в яких чітко прописані ваші права і наша відповідальність. Звертаючись до нас, ви можете бути впевнені, що ремонт квартири буде виконано якісно.

Як замовити ремонт квартири у нас?

1 1. Оформлення заявки
Для цього Вам необхідно зателефонувати нам по телефону, і залишити заявку на ремонт квартири, домовившись про зручний час і зустрічі на об'єкті.

2 2. Виїзд фахівця
Наш фахівець приїде до Вас на об'єкт, проконсультує з усіх питань, що стосуються оздоблювальних робіт і згодом складе кошторис. І це абсолютно безкоштовно.

3 3. Підписання договору
У договорі ми докладно пропишемо строки виконання ремонту, штрафні санкції за зрив термінів з нашого боку і гарантії, які надає наша компанія на ремонт. І через 1-2 дня приступимо до робіт.

Всі турботи по ремонту ми візьмемо на себе!

Ми індивідуально підходимо до кожного клієнта, пропонуючи якісний ремонт квартир в Іркутську і будь-які види оздоблювальних робіт "під ключ" за вигідними цінами, що відповідають сучасним стандартам, з дотриманням всіх норм (СНиП) і вимог (ГОСТ). Телефонуйте!

Необхідний дизайн інтер'єру? Зверніться до дизайнера безпосередньо! Виберіть дизайнера → на цій сторінці .

Чи може вартість ремонту квартири бути менше?
З чого складається ціна на ремонт квартири "під ключ"?
Які терміни ремонту в квартирі можуть бути?
Чи може вартість ремонту квартири бути менше?
Як замовити ремонт квартири у нас?
Необхідний дизайн інтер'єру?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online