KvartiraPosytochnoUman

  1. Добрий день, ми раді вітати вас на нашому сайті і пропонуємо вам зняти 1 кімнатну квартиру в центрі...
  2. Квартира розташована на 1 поверсі цегляного будинку, вікна пластикові з потрійним склінням на вікнах...
  3. Всі меблі в квартирі яку ми пропонуємо вам орендувати-нова і дуже зручна, є вбудований дзеркальна шафа...
  4. Якщо ви подорожуєте на власному автомобілі і думаєте де вам його розмістити на ніч - поруч є стоянка...
  5. У квартирі може розміститися 2 + 2 + 1 - скажімо дві пари і одна людина або сім'я з двома різностатевим дітьми.
  6. Ми квартиру здаємо тільки порядним і позитивним людям, ктор приїхали подивитися парк Софіївку і місто...
  7. Для поселення вам потрібні будуть паспорта з пропискою. Всі хто у нас зупинялися залишилися дуже задоволені...
  8. У кухні є все необхідне для приготування їжі - каструлі, сковорідка антипригарная австрійська, нова...
  9. Що б Ви мали краще уявлення про нашу квартирі я зняв відео і ви може подивитися його пройшовши за посиланням...

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

квартира подобово центр Умань - т. 063 821 49 38

Добрий день, ми раді вітати вас на нашому сайті і пропонуємо вам зняти 1 кімнатну квартиру в центрі міста Умань, квартира розташована на перетині вулиць Урицького та Горького до центру 6 хвилин ходьби, до Софіївки - 15 хвилин, до Фуршету - 6 хвилин.

Квартира розташована на 1 поверсі цегляного будинку,
вікна пластикові з потрійним склінням на вікнах решітки, в квартирі зроблений євроремонт, обладнана кухня з новою плитою і холодильником. Ванна обкладена плиткою є душ, встановлений еллектробойлер для гарячої води.

Всі меблі в квартирі яку ми пропонуємо вам орендувати-нова і дуже зручна, є вбудований дзеркальна шафа для речей, телевізор, вентилятор, електрообогреватель.

Всі меблі в квартирі яку ми пропонуємо вам орендувати-нова і дуже зручна, є вбудований дзеркальна шафа для речей, телевізор, вентилятор, електрообогреватель

квартира подобово центр Умань - т. 063 821 49 38

Якщо ви подорожуєте на власному автомобілі і думаєте де вам його розмістити на ніч - поруч є стоянка за 5 гривень за ніч.

У квартирі може розміститися 2 + 2 + 1 - скажімо дві пари і одна людина або сім'я з двома різностатевим дітьми.

Ми квартиру здаємо тільки порядним і позитивним людям, ктор приїхали подивитися парк Софіївку і місто Умань.

Для поселення вам потрібні будуть паспорта з пропискою. Всі хто у нас зупинялися залишилися дуже задоволені і багато
Завітайте по кілька разів.

Наш телефон 063 821 49 38

Ціни на квартири подобово в Умані змінюються в залежності від пори року і попиту, тому я не беруся писати тут зараз фіксовану ціну, але можу вас запевнити що ціна на оренду квартири подобово буде на 50 - 100 Гривень нижче - ціни на номери посуточн в готелях Умані.

Ціни на   квартири подобово в Умані   змінюються в залежності від пори року і попиту, тому я не беруся писати тут зараз фіксовану ціну, але можу вас запевнити що ціна на оренду квартири подобово буде на 50 - 100 Гривень нижче - ціни на номери посуточн в готелях Умані

Квартира подобово в Центрі Умані - тел 063 821 49 38

У кухні є все необхідне для приготування їжі - каструлі, сковорідка антипригарная австрійська, нова вбудована газо - еллектріческая плита з духовкою, холодильник з морозильною камерою, еллекртрочайнік, мікрохвильовка. Вам тільки потрібно взяти з собою продукти якщо ви на авто чи можете їх придбати в Фуршеті до якого всього кілька хвилин ходьби.

Вам тільки потрібно взяти з собою продукти якщо ви на авто чи можете їх придбати в Фуршеті до якого всього кілька хвилин ходьби

Що б Ви мали краще уявлення про нашу квартирі я зняв відео і ви може подивитися його пройшовши за посиланням квартири подобово Умань або смторіте його нижче:

Телефонуйте нам заздалегідь і замовляйте нашу квартиру - це оптимальний варіант по співвідношенню ціни і якості, хочу також вас попросити - якщо у вас щось не складається і ви не зможете приїхати - будь ласка зателефонуйте нам і попередьте - переконливе прохання.

Найкраще про нашу квартирі розкажуть відгуки наших постояльців, тому я зробив скріншоти з деяких сайтів і пропоную вам подивитися самим, що люди пишуть про нашу квартирі:
Найкраще про нашу квартирі розкажуть відгуки наших постояльців, тому я зробив скріншоти з деяких сайтів і пропоную вам подивитися самим, що люди пишуть про нашу квартирі:   Як ви самі бачите людям дуже подобається у нас і це не дивно, так як ми намагаємося щось би в квартирі було чисто, затишно, по домашньому



Як ви самі бачите людям дуже подобається у нас і це не дивно, так як ми намагаємося щось би в квартирі було чисто, затишно, по домашньому. Тому якщо ви хочете потрапити саме до нас, ми настійно рекомендуємо телефонувати заздалегідь.

Ми в свою чергу бажаємо вам приємного відпочинку в нашому маленькому і затишному місті і приємних вражень з повагою - власники квартира подобово в Умані.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online