Як здати квартиру в оренду за максимальною ціною - Київ, довгострокова, подобова оренда - BN.ua - Сайт нерухомості Києва і Київської області - Вторинний ринок житла, новобудови від забудовника без посередників, продаж квартир, офісів, будинків, ділянок.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Якщо ви вирішили заробити на здачі квартири в оренду або ж здати житло вас змушує тривалий від'їзд, вам потрібно підготувати житлоплощу до прийому орендарів. Що потрібно зробити, щоб додати житлу «товарний вигляд»?

  1. Якщо ваша мета - оренда квартир подобово, то в приміщенні повинен бути весь набір меблів і побутової техніки, а також предметів інтер'єру, які надають квадратним метрам затишний вигляд. Житло, призначене для подобової оренди, має бути чистим, зручним і готовим до заселення.
  2. Тривала оренда квартир в Києві від господарів не менш популярна. Щоб вигідно здати свою нерухомість на тривалий термін, потрібно подбати про багато що:
  • Ремонт. Основне правило таке: зовнішній вигляд житла і меблів, оздоблення стін, підлоги, стелі - все це повинно бути універсальним, практичним і недорогим (якщо тільки ви не здаєте в оренду елітне житло). Природно, орендарі хочуть поселитися в зручному, чистому і приємне житло. Виняток становлять студенти та гастрабайтери, для яких головне - дешевизна. Ці категорії орендарів нерідко готові миритися практично з будь-якими умовами: рассохшиеся підлоги, підтікаюча сантехніка, «відходять» від стін шпалери і т.д., якщо ці умови забезпечать знижку. Решта шукачі житлоплощі в оренду прагнуть до комфортних умов. Значить, ви швидше і дорожче зможете здати апартаменти, в яких нічого не капає, що не іскрить, не розшаровується і не протікає. Не обов'язково проводити євроремонт, досить оновити шпалери, при необхідності замінити сантехніку і електропроводку
  • Меблі та побутова техніка. Зазвичай ті, хто планує зняти житло, розраховують на житлоплощу з меблями. Необхідний мінімум - це диван, шафа, обідній стіл, стільці, кухонний гарнітур. Потрібна орендарям і велика побутова техніка: пральна машинка, плита і холодильник. Зазвичай позитивно ставляться квартиронаймачі до наявності мікрохвильової печі, кухонної витяжки, телевізора.
  • Зберігання речей. Якщо ви маєте намір зберегти старі речі або якщо ви їдете на довгий час і хочете здавати квартиру, не вивозячи з неї свої меблі, побутову техніку і предмети інтер'єру, то прекрасно, якщо ви власник 2- або 3-кімнатного житлового приміщення. В цьому випадку ви можете зібрати всі майно в одній з кімнат, замкнути її і здавати житло як «однушку» або «двушку» відповідно. В іншому випадку вам доведеться довго чекати людей, готових жити серед чужих речей, а ще є ймовірність втратити щось з дорогих серцю предметів, так як орендарі не завжди акуратні і порядні. До речі, ключ від кімнати з вашими речами бажано залишити надійним сусідам на випадок форс-мажору.
  • Затишок. Щоб ваші потенційні клієнти стали реальними орендарями, потрібно створити в квартирі відповідну обстановку: люстри в кімнатах, фіранки на вікнах, кілька милих дрібниць (красивий свічник, невелика ваза або яскрава диванна подушка). Обов'язкова умова: всі ці речі орендарі повинні мати право замінити своїми. Не варто купувати громіздкі і дорогі люстри, а також розкішні багатошарові штори. Приємним бонусом для орендарів стануть дзеркала у ванній і передпокої, гачки для рушників на кухні та у ванній, проведений інтернет. І пам'ятайте: візитери, ще не ввійшовши в приміщення, можуть звернути увагу на цілісність вхідних дверей, наявність дзвінка, вічка, килимка біля порога, стан замку.

Є кілька загальних правил, дотримання яких необхідно незалежно від того, який метраж вашого житла, де воно розташоване і на яку категорію квартиронаймачів воно розраховане:

  1. Здається приміщення має бути придатним для життя: не намагайтеся заселити людей в квартиру з вибитими вікнами, відсутньої сантехнікою або відключеним водо- / теплопостачанням.
  2. Перед візитом потенційного орендаря не полінуйтеся зробити прибирання, провітрити житло, при необхідності - винести сміття.
  3. З житлового простору вам доведеться вивезти старі речі, непотрібний мотлох і непотрібні дрібниці. Не використовуйте сдаваемую квартиру як склад.
  4. Можна заздалегідь скласти опис майна, а також зробити фотографії меблів, побутової техніки і навіть батарей, стояків, дверних і віконних прорізів. Це вбереже вас від можливих непорозумінь в майбутньому.
  5. Не можна залишати в квартирі дорогі речі (неважливо, пам'ятні або дорогі), документи, фотографії.
  6. Прагнучи зробити приміщення затишним, не переборщіть: ваші уявлення про красивому можуть розходитися з думкою потенційних орендарів. Практично, нейтрально, зручно - цими принципами можна і потрібно керуватися, обставляючи і / або ремонтуючи житло під оренду.

Щоб серед величезної кількості пропозицій оренди квартир в Києві без посередників вибрали саме ваше, потрібно зробити свою житлоплощу максимально привабливою, не витративши на це занадто багато грошей. Охайна, затишна і зручна квартира, що здається за прийнятну ціну, обов'язково знайде свого мешканця.

Що потрібно зробити, щоб додати житлу «товарний вигляд»?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online