фахверк будинку

  1. фахверк технологія Фахверк - тип будівельної конструкції, несучою основою якої є просторова секція...
  2. Відвідайте наш шоу-рум
  3. Чим відрізняється фахверк від інших конструкцій
  4. Фахверкові будинки від Кагера, аналог Huf Haus (Хуф Хаус): єдина пропозиція в Україні
  5. Побудуйте фахверковий сучасний будинок KAGER (аналог HUF HAUS)
  6. Українські клієнти вибирають проживання в збірному будинку KAGER (аналог Хуф Хаус)

фахверк технологія

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фахверк - тип будівельної конструкції, несучою основою якої є просторова секція з дерев'яних балок. Балки видно на зовнішній і внутрішній частинах будинку і надають будинку характерний вид.
Фахверк з'явився в Німеччині в 15 столітті і швидко став дуже популярним в Європі, особливо в Британії, Німеччині, Бельгії, Франції і північній частині Європи. Фахверковий будинок має жорсткий і міцний несучий каркас з вертикальних стійок, горизонтальних балок і діагональних розкосів які є основною відмінною рисою конструкції фахверка. Простір між елементами каркаса заповнювалося глиною або цеглою, панелі штукатурились, а сам каркас оставлялся на увазі. Елементи дерев'яного каркаса візуально розділяли білі стіни і надавали зовнішньому вигляду будинку особливий вид, який і став архітектурною особливістю фахверка.
Саме так були побудовані сотні тисяч дерев'яних будинків в Європі, які стоять вже по 300-500 років, що є найкращим доказом надійності технології.
На фото фахверковий будинок в Парижі, якому вже понад 800 років.

сучасний фахверк

У 21 столітті, завдяки появі нових матеріалів і технологій, таких як клеєний брус і енергоефективне скління, фахверкова технологія отримала новий розвиток.
Сучасні фахверкові будинку успадкували міцний дерев'яний каркас, а зовнішній вигляд змінився завдяки використанню великої площі скління. Великі площі панорамного скління від підлоги до стелі в сучасному фахверке створюють неймовірне відчуття світла і свободи, а застосування найсучасніших матеріалів і інноваційних рішень в конструкції будинку, дозволило зробити експлуатацію енергоефективного фахверкового будинку KAGER дуже економічною.

Відвідайте наш шоу-рум

Спеціально для Вас ми створили унікальну масштабну модель фахверкового будинку в пропорціях 1:20.

Модель створена в повній відповідності з існуючим будинком, в ній відображені всі його конструктивні деталі фахверка, включаючи вузли з'єднань, а також меблі, побутова техніка і навіть справжній маленький кактус.

Ви можете подивитися фото моделі будинку в фотогалереї .

Будинок в стилі фахверк - це житло з вільною і гнучкою плануванням з просторими приміщеннями і функціональними просторами Будинок в стилі фахверк - це житло з вільною і гнучкою плануванням з просторими приміщеннями і функціональними просторами. Поділ приміщень на гучні і тихі, для роботи і відпочинку найкращим чином пояснює концепцію будинків Кагера, які є досить схожі на будинки Huf Haus (Хуф Хаус). Вільний шлях на терасу або в сад, повітряний фасад, розширення простору вітальні за рахунок атріуму, ширяють балкони і лоджії, а також велика площа скління стін малюють запам'ятовується архітектуру фахверка.

Фахверк будинок має міцну конструкцію за рахунок використання несучих колон, які є невід'ємними елементами архітектури і стилю. Відкрите планування створює відчуття єднання з навколишньою природою. Дерев'яні балки служать каркасом і знаходяться як з зовнішньої, так і з внутрішньої сторони стін. Таким способом в Європі було побудовано тисячі будинків, яким сьогодні вже по 300-500 років. Об'єднання фахверка з сучасними технологіями і енергоефективним склінням є центральною концепцією нашої компанії. Ми будуємо будинки на століття, які при цьому напхані останніми розробками для автоматизації. Панорамні скла по периметру будівлі в поєднанні з масивними балками з дерева дають відчуття абсолютної свободи як зовні, так і всередині приміщень.

Панорамні скла по периметру будівлі в поєднанні з масивними балками з дерева дають відчуття абсолютної свободи як зовні, так і всередині приміщень

Чим відрізняється фахверк від інших конструкцій

Фахверк дає наступні переваги:

- висока енергоефективність, яка в 3-5 разів вище будівель з блоку, цегли або каменю;
- створення великих і трансформованих приміщень;
- низькі експлуатаційні витрати на утримання: не більше 1 євро в день;
- автентичний зовнішній вигляд.

Стійки, балки і розкоси виготовлялися з ламінованого дерев'яного масиву, який проходить скрупульозну обробку. Якість сировини надійно контролюється перш ніж потрапити в виробничий цех. Всі елементи виготовляються вручну з використанням верстатів з ЧПУ під чуйним керівництвом провідних майстрів. Використання фахверк технології дозволяє досягти високої ремонтопридатності. Крім цього, конструкція захищена від впливу цвілі і грибка і оснащена системою примусової вентиляції, тому ви завжди дихаєте свіжим повітрям. Кожен квадратний метр ділянки детально планується для поєднання з архітектурою фахверк, щоб, наприклад, розбити сад, посіяти газон або встановити гараж з прибудовою.

Кожен квадратний метр ділянки детально планується для поєднання з архітектурою фахверк, щоб, наприклад, розбити сад, посіяти газон або встановити гараж з прибудовою

Фахверкові будинки від Кагера, аналог Huf Haus (Хуф Хаус): єдина пропозиція в Україні

Якщо ви хочете замовити європейський енергоефективний будинок, то наші фахівці готові почати виготовлення вашого житла в цеху в Словенії. Споруда займає кілька місяців, але секції будинку встановлюється протягом 4-5 днів. Ми використовуємо тільки якісні і екологічні чисті матеріали. Вартість будівництва розраховується залежно від підсумкової площі і додаткових послуг, якщо такі будуть затребувані замовником. Ми готові встановити будинок в будь-якій точці України і підключити його до поновлюваних джерел енергії. Відвідайте каталог на сайті для перегляду введених в експлуатацію будівель. Щоб замовити проект і дізнатися остаточну ціну, зателефонуйте нашим менеджерам або заповніть заявку на сайті. Ми знаходимося в Києві і ви можете особисто приїхати в наш офіс.

Побудуйте фахверковий сучасний будинок KAGER (аналог HUF HAUS)

Компанія Kager пропонує вам реалізацію індивідуально спланованого проекту, яким займаються досвідчені інженери і монтажники. Весь процес побудови збірного будинку є простим, швидким і безтурботним для вас як клієнта, так як фахівці Кагера забезпечують найвищу якість кожної деталі дизайну. Хай тек будинку KAGER - це найвища якість будівлі, тому клієнти знову і знову обирають нашу компанію для створення нових фахверкових будинків і заміських котеджів.

Хай тек будинку KAGER - це найвища якість будівлі, тому клієнти знову і знову обирають нашу компанію для створення нових фахверкових будинків і заміських котеджів

Українські клієнти вибирають проживання в збірному будинку KAGER (аналог Хуф Хаус)

Наші переваги:

- 30-річна історія успішної реалізації будинків Кагера в Європі і Україні
- дизайнерські будинки під ключ з дерева і скла
- просторий, розкішний і відкритий дизайн
- використання високоякісних будівельних матеріалів
- усі послуги від одного постачальника з фахівцями KAGER (Словенія)
- якісні архітектурні послуги на етапі планування
- детальне планування вашого опалення, сантехніки та електрики нашими інженерами
- ексклюзивне обладнання для вашого будинку Кагера
- післягарантійне обслуговування з експертами
- комфортне життя на заміських віллах
- міжнародне визнання експертів і вищі оцінки бренду

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online