"Чорні дати" -2012: астрологи радять 13 січня сидіти вдома і боятися 30 травня

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

13 січня сприятливо дізнаватися долю і планувати події на майбутнє. Фото: yandex.ru

Завтра українці фінальним акордом закінчать зимові свята, зазначивши Старий Новий рік. Правда, деякі люди побоюються, що по суті світле свято припав на неоднозначну дату, овіяну містицизмом і розтиражовану голлівудськими тріллерами, п'ятницю 13-е.

"Завжди намагалася уникати зайвих рухів тіла в такі п'ятниці і зазвичай вечір проводила вдома. Але тепер випадає на свято, і хочеться зустрітися з друзями. Навіть не знаю, як вчинити, можливо, відмовлюся від веселощів", ​​- поділилася з нами своїми сумнівами 22-річна Дарина Лисицина.

Але дніпропетровський астролог Олександр Небесний заспокоює, що п'ятниця 13-е не несе в собі небезпеку для більшості людей.

"Цифра 13 в нумерології дає четвірку, яка є числом планети Раху. Це тіньова планета, яка бере участь в затемненні Сонця. Так ось поберегтися в цей день варто людям, на особистий гороскоп яких має негативний вплив Раху. Крім того, потрібно бути обережними тим, хто народився в п'ятницю. Не варто приймати важливих рішень і укладати контракти. Для тих, хто не знає таких тонкощів свого гороскопу, але все ж переживає з приводу майбутньої п'ятниці, є кілька порад. Краще не надягати одяг коричневого, рожевого відтінків. Чи не кр асіть волосся в рудий, баклажановий колір. Тому що ці кольори відповідають планеті Раху. Слід також утриматися від вживання алкоголю і куріння ", - радить Олександр Небесний, додаючи, що в будь-якому випадку завтрашній вечір краще провести вдома в тихій компанії або поворожити.

"У цей день сприятливо дізнаватися долю і планувати події на майбутнє. Тоді у людини швидше відбудуться позитивні зміни в житті", - упевнений фахівець.

З іншого боку астролог зазначає, що українцям варто бути обережнішими в інші дні року, які безпосередньо матимуть негативний вплив на жителів країни. Слід побоюватися трьох періодів, під час яких усім доведеться запастися слонячим терпінням.

"Пік негативу припаде на початок березня. Аж до 8-9-го числа люди будуть відчувати проблеми зі здоров'ям, турбуватися, можливо, вести себе більш агресивно, ніж зазвичай. У багатьох відзначатиметься зміна діяльності. Виникнуть хвилювання через ризик зриву яких -то планів. Раджу взяти позицію снайпера, який вичікує і в потрібний момент виробляє точні дії. Після 9 березня піде послаблення, і ситуація буде залишатися нормальною до 30-31 травня. А спад негативу настане приблизно 5 червня. і далі черговий пік, який триватиме кілька днів, припадає на 29 серпня. В кінці осені не спостерігається особливих проблем, але явно буде нагнітатися ситуація щодо кінця світу, і це може трохи схвилювати городян. Буде добре, якщо влада в період з 20 грудня влаштують народні гуляння, щоб зняти це негативне очікування ", - прогнозує Олександр Небесний.

В "чорні" дні він радить зайвий раз не нервувати, а ще краще - відправитися в місця сили Дніпра і зарядитися там позитивною енергією (докладніше див. У таблиці).

налякали тамплієри

Олександр Небесний вважає, що боязнь п'ятниці, 13-го прийшла в Російську імперію з Європи за часів Петра I: "У XIV ст. Папа Римський і король Франції Філіп IV знищили орден тамплієрів. Наймасовіша різанина пройшла в п'ятницю, 13-го. І в пам'яті людей ця дата пов'язана з болем і стражданнями ".

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Підписуйтесь на нашу розсилку

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online