В.о. начальника Нацполіціі Черкаської області затримано за дачу хабара

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Співробітники прокуратури затримали виконуючого обов'язки начальника Головного управління Національної поліції в Черкаської області за підозрою в дачі хабара керівництву.

Про це повідомляє офіційний сайт Генеральної прокуратури.

Як повідомляється, затриманий в.о. начальника ГУ Національної поліції в Черкаській області та заступник директора інституту післядипломної освіти Національної академії внутрішніх справ України. Обидва підозрюються в тому, що намагалися дати заступнику глави Нацполіціі 2 тис. Доларів хабара і талони на 400 літрів бензину за успішне проходження атестації.

Згідно сайту Нацполіціі, т.в.о. начальника Головного управління у Черкаській області є Владислав Пустовар.

начальника Головного управління у Черкаській області є Владислав Пустовар

Фото: gp.gov.ua

ua

Фото: gp.gov.ua

Затриманим інкримінується скоєння кримінального злочину, передбаченого ч. 4 ст. 369 Кримінального кодексу (пропозиція і надання неправомірної вигоди посадовій особі, яка займає особливо відповідальне становище).

Нагадаємо, 12 березня СБУ затримала на хабарі начальника одного з відділень Криворізької поліції , Який вимагав від місцевої мешканки 1500 доларів США за зняття арешту з майна.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online