У сумських Блакитних озер виявили самовільне будівництво

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю в Сумській області виявила самовільне будівництво в прибережній захисній смузі Блакитних озер в Сумах

Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю в Сумській області виявила самовільне будівництво в прибережній захисній смузі Блакитних озер в Сумах.
як повідомили ProfiDOM.com.ua в прес-службі інспекції, спільна перевірка зі слідчим СГО УМВС України в Сумській області показала, що з північно-західного боку Блакитного озера поруч із земельною ділянкою міського об'єднання громадян «Яхт-клуб« Нептун »на огородженому земельній ділянці, що примикає до озера, розміщено одноповерхова будівля площею 34 кв. м з фундаментом із залізобетонних блоків, дерев'яними стінами і шиферної покрівлею. За ознакою наявності фундаменту будова є капітальним.
Інспекція не реєструвала документи дозвільного характеру на цей об'єкт. Крім того, інформація про відведення земельної ділянки в районі Блакитних озер в установленому законом порядку відсутня. Особа, яка здійснила самочинне будівництво, поки не встановлено.
Інспекція держархбудконтролю в Сумській області передала результати перевірки до відповідного органу внутрішніх справ для встановлення особи суб'єкта містобудування.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online