Собаколюб на прізвисько «Іншаков»?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

26 Апреля 2017 10:06: Максим Гуркин 26 Апреля 2017 10:06: Максим Гуркин   Силовики нагрянули з обшуком в Російську кінологічної федерації Силовики нагрянули з обшуком в Російську кінологічної федерації. І допитали її керівника - актора і каскадера Олександра Иншакова. Хто ховається за образом кіногероя? Олександр Іншаков, відомий каскадер, актор і продюсер культового фільму «Бригада» був допитаний слідчими у справі про шахрайство в Російській кінологічної федерації (РКФ). Поки він проходить свідком. Обшуки пройшли як в самій федерації, так і вдома у актора, хоча його представники це заперечують. За версією слідства, через РКФ, керованої Іншаковим, невстановленими особами було вкрадено кілька мільйонів рублів. Гроші збиралися на різних виставках собак у вигляді членських внесків, однак через бухгалтерію не проводилися.

Сам Олександр Іншаков в коментарях плутався. Говорив про спробу рейдерського захоплення РКФ, зірваної обшуком конференції, якомусь старому кримінальній справі в одному з клубів, документах, про наявність яких нічого не знає. А потім і зовсім вимкнув телефон і став для коментарів недоступний. Його представники вважають, що актора намагаються дискредитувати.

Олександр Іншаков запам'ятався в кіно позитивними мужніми образами. І тим, що продюсував знамениту «Бригаду». Та ще й зіграв у ній. У реальному житті Іншаков є головою не тільки РКФ, а ще цілого ряду некомерційних організацій, числа яких не злічити. Він і собаківник, і каскадер, і каратист, і, взагалі, - хто завгодно. І читець, і жнець, і на трубі грець.

А це тому, що в Олександр Іншаков дуже далекий від благородного образу, створюваного ним в кіно. І нагрянули до нього силовики не дарма. Можливо, скоро суспільство нарешті дізнається, хто ховається під маскою кіношного героя.

Собачий тіньовий бізнес?

Олександр Іншаков дуже любить собак. Настільки, що навіть очолив РКФ і керує нею вже більше 15-ти років. Людина, яка любить тварин, завжди викликає симпатію у звичайних людей, які просто обожнюють своїх домашніх вихованців. Іншаков цієї симпатією дуже вміло користується. І фактично приватизував все собаківництво країни оптом.

РКФ - дуже дивна організація. Юридично вона є некомерційною. А фактично являє собою потужну фінансову структуру, через яку з собаківників збираються гроші, які потім зникають у невідомому напрямку. Природно, про те, що таке податки, в РКФ не чули.

РКФ входить до Міжнародної кінологічної федерації, куди може увійти тільки одна організація від країни. Завдяки цьому РКФ володіє монополією на оформлення документів на собак. Тобто в усьому світі визнаються документи, видані в Росії тільки РКФ. Будь вивезення собаки на виставку і продаж цуценят вимагає оформлення документів в федерації.

Всі послуги РКФ - платні. Наприклад, хоче якась кінологічна організація провести сертифікатну виставку - за сертифікатами завітайте в РКФ. І заплатите за диплом 2.5 тис. Руб. Навіть за мінімальними оцінками, доходи РКФ оцінюються в сотні мільйонів рублів , З яких ніхто не платить податки. Схема ухилення від них діє цілком легально. І загрожує за це як мінімум шістьма роками позбавлення волі . Однак Олександра Иншакова ніхто не чіпає. Створюється враження, що він має статус «недоторканного». Крім відверто комерційної діяльності в РКФ, де Олександр Іншаков звітує сам перед собою, є у нього ще одна пристрасть. Це - собачі бої! РКФ була потрібна Іншакова для визнання Держкомспортом Росії . Це дозволило б головному собаколюбу країни легалізувати собачі бої без правил, про що «благородний» хрестоносець, мабуть, давно мріє.

Спортивне прикриття?

Зі складу Національної федерації карате свого часу вийшов Сергій Шойгу, тоді ще Міністр МНС , Який засумнівався в легальної діяльності організації поле того, як нею зацікавилася податкова інспекція. Тобто і в спорті Іншаков прокручує якісь схеми. Наприклад, широку популярність здобула історія, коли був «захоплений» дитячий клуб «Майстер». 200 підлітків на пустирі будували каскадерські міні-містечко, облаштовували територію. В клубі повинні були розміститися кілька секцій за інтересами підлітків. Коли ж все було приведено в порядок, то з'явилися чиновники. І школу «Майстер» закрили! Після цього виставили у дверей збройну охорону та стали завозити тренажери.

А дітей прогнали саме тому, що їх клуб знаходився в «зоні, що охороняється». Зате місце відразу зайняли ті, кого за певну мзду чиновники чіпати не будуть. Як не чіпають особняки, обнесені кованою огорожею.

І в собаківництві, і в спорті Іншаков переслідує свої особисті інтереси. І, швидше за все, забезпечує охорону за потрібне йому людям. Під прикриттям різних спортивних організацій, які очолює. Тому замість того, щоб відповідати за свої дії згідно із законом, торгує обличчям в різних телевізійних програмах і катається по всій країні, беручи участь в різних заходах.

Бандитське минуле?

Якщо покопатися в минулому Олександра Иншакова, то можна знайти багато цікавого. Виявляється, ще з 90-х років йому заборонений в'їзд в США, як небезпечного для Америки людині. Його ім'я спецслужби пов'язували з відомим кримінальним авторитетом «Япончиком».

Відомий і недавній скандал про вимагання $ 2 млн. Охоронців відомого бізнесмена Умара Джабраїлова затримали при спробі «вибити» гроші з адвоката Саміра Капуро. Нібито на замовлення сенатора Раліфа Сафіна. А звів сенатора з охоронцями Олександр Іншаков. Який проходив потім по цій справі свідком.

Історія конфлікту така. Сафін вирішив, що Капуро повинен йому $ 2 млн., Отримані від Сафіна за об'єкт нерухомості, який так і не дістався сенаторові. Олександр Іншаков виступив в ролі посередника і пообіцяв звести Сафіна з тими, хто вирішить його проблему. Ними і виявилися охоронці Джабраїлова. Вимагання чистої води ?! Однак і Сафіну, і Іншакова вдалося «відмазатися». Вони пояснили свою поведінку неприязних відносин до Капуро . Одному грошей заборгував, а Іншаков скаржився, що Капуро не платить внески в кооператив. Але, нібито, замовники навіть не підозрювали, що охоронці можуть діяти з порушенням закону. І як тільки слідчі повірили в таку «казку»?

Актор, продюсер, каскадер?

Серіал «Бригада», який продюсував Іншаков, приніс йому сотні тисяч доларів. Що не скажеш про власні фільмах і ролях Олександра. Так собі, третьорядні бойовики. У «щурячі кутку» махає ногами, в «хрестоносців» розмахує мечем.

Може, акторське амплуа не його? Однак і продюсерські здібності Олександра Иншакова викликають сумнів. Виявляється, сценарій «Бригади» належить білоруському письменнику Сергію Медведю. Зроблено по його книзі «Історія, розказана синові».

Виходить, що сценарій став культовим серіалу був просто вкрадений? Прекрасне продюсерське рішення! Напевно, зовсім не випадково «Бригада-2» про синка Саші Бєлова з тріском провалилася, незважаючи на потужну рекламну підтримку. А «Бригаду-3» так і не почали знімати.

Собаки, напевно, все-таки більш цікаві Олександру Іншакова, оскільки приносять стабільний прибуток на відміну від фільмів сумнівної якості. Та й напружуватися з ними особливо не треба. Бізнес побудований, гроші капають. І чималі!

Олександр Іншаков, напевно, багатьом подобається. Такий собі спокійний, впевнений у собі чоловік. Минулий вогонь і воду суворих 90-х. І навіть втілив їх на екрані. Тільки чи не чекає його ще одне випробування? Пройти шлях авторитету до самого кінця? Судячи з усього, у податковій очі відкрилися. Та й не всі ж в присутності свідків ходити. Колись треба за свої справи і відповісти.



Теги: Іншаков , РКФ
Тепер ми в телеграмі.

Хто ховається за образом кіногероя?
Собачий тіньовий бізнес?
Спортивне прикриття?
Бандитське минуле?
Вимагання чистої води ?
І як тільки слідчі повірили в таку «казку»?
Актор, продюсер, каскадер?
Може, акторське амплуа не його?
Виходить, що сценарій став культовим серіалу був просто вкрадений?
Тільки чи не чекає його ще одне випробування?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online