Ярмарок вакансій економії зібрала більше півтори тисячі осіб

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У Саратовському соціально-економічному інституті РЕУ ім. Г.В. Плеханова пройшов Ярмарок вакансій.

Плеханова пройшов Ярмарок вакансій

Захід проходить в інституті вже традиційно і завжди викликає великий інтерес, як з боку представників державних структур та бізнес-спільноти, так і з боку студентів старших курсів, магістрантів, учнів коледжів. Подібні зустрічі сприяють зайнятості студентів та працевлаштування випускників інституту, а також поповнюють кадровий потенціал організацій і підприємств.

Цього разу свої компанії представляли представники близько 50 державних і комерційних організацій. Поспілкуватися з роботодавцями змогли більше 1500 чоловік.

Відкриваючи захід, заступник директора з наукової роботи та інновацій, д.е.н., професор Микола Яшин передав слова вітання від директора інституту, д.і.н., професора Сергія Наумова. Він підкреслив, що студентам сьогодні випала унікальна можливість познайомитися з роботодавцями в стінах інституту, дізнатися більше про їх компаніях, залишити кадровим службам своє резюме.

«Ми завжди раді випускникам економії - провідного економічного вузу регіону, - звернувся до аудиторії Василь Маловічко, заступник директора Саратовського регіональної філії АТ« Россельхозбанк ». - Щороку у нас проходять практику десятки студентів інституту, показуючи себе тільки з кращого боку. А після закінчення - приходять до нас працювати. Ми бачимо в молоді - тільки потенціал і завжди чекаємо в нашому банку ».

Головний спеціаліст з навчання та розвитку персоналу Управління персоналу та соціальних програм ТОВ ІК «Сібінтек» Юрій Новофастівський розповів, що 18 років тому сам був випускником економії: «Мені приємно сьогодні перебувати в стінах рідного вузу в якості гостя, партнера. З упевненістю можу сказати, що такі заходи необхідні студентам, тут вони можуть дізнатися, що пропонує сьогодні ринок праці, і на що кожен з них може розраховувати ».

Зі словами привітання виступили також Анжела Вернова, керівник бізнес-групи Саратовська 8 ПАТ «Совкомбанк і Дмитро Тютюков, заступник директора з продажу ТОВ« Інтек ».

Ярмарок відвідали постійні партнери економії: Саратовське відділення № 8622 ПАТ Сбербанк, АТ «Альфа-Банк», ПАТ Банк «ФК Відкриття», Територіальний орган Федеральної служби державної статистики по Саратовської області, Саратовська митниця, ГУ МВС Росії по Саратовської області, Пенсійного фонду РФ по Саратовської області, Управління судового департаменту в Саратовській області, Управління Федерального казначейства по Саратовської області, Управління Федеральної служби державної реєстрації, кадастру і картографії по Саратовської області, АТ «Бритіш Американ Тобакко-СПб», ТОВ «Роберт БОШ Саратов», Управління Федеральної служби судових приставів по Саратовської області, Комітет із забезпечення діяльності світових суддів Саратовської області, Державне казенне установи Саратовської області «Центр зайнятості населення» м Саратов і багато інших.

Студенти поспілкувалися з роботодавцями, зуміли поставити всі питання, обмінятися контактами, іншою інформацією. А представники організацій та підприємств поповнили свій резерв кадрів, закрили багато відкриті вакансії.

Нагадаємо, ССЕІ РЕУ ім. Г.В. Плеханова проводить велику і планомірну роботу по працевлаштуванню своїх випускників після навчання. Ярмарок вакансій - одне з важливих і яскравих заходів, що дозволяють студентам долучитися до трудової діяльності вже на старших курсах, знайти місце для проходження практики, оцінити ситуацію на ринку праці, а партнерам- роботодавцям підібрати грамотних молодих фахівців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online