В Одесі замість лікарні швидкої допомоги влада вирішила розмістити хірургічне відділення

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У новому 3-поверховому будинку замість обіцяної сучасної лікарні швидкої допомоги облаштують відділення ендоваскулярної хірургії / Фото: newsru.co.il

Як передає кореспондент УНІАН, відповідне рішення вчора прийняв виконавчий комітет Одеської міської ради.

Читайте також У Києві планують створити реабілітаційний і опіковий центри

Зокрема, виконком вирішив будівлю, яке інвестор передав на баланс міста в серпні, передати на баланс Міської клінічної лікарні №10, на території якої воно знаходиться.

У рішенні сказано, що це пов'язано з «впровадженням високотехнологічного хірургічного лікування в комунальному закладі« Міська клінічна лікарня № 10 ».

Після засідання виконкому в.о. директора департаменту охорони здоров'я міськради Ірина Соколова заявила журналістам, що спочатку планувалося, що будівля нової лікарні швидкої допомоги буде 7-поверховий на 700 ліжок. Однак інвестор побудував корпус на 60 ліжок, в якому не можна розмістити лікарню швидкої допомоги.

За словами Соколової, для обладнання універсального операційного відділення необхідно повністю перебудувати ГКБ №10 із закриттям останньої на 4 роки.

Читайте також В Одеській області - критична ситуація з наданням швидкої медичної допомоги

У новому 3-поверховому будинку замість обіцяної сучасної лікарні швидкої допомоги облаштують відділення ендоваскулярної хірургії - високотехнологічних хірургічних втручань.

«Це хірургія завтрашнього дня. Пацієнту не роблять зовнішніх розрізів: до органу, якому необхідне втручання, спеціальну речовину проводиться через судини », - сказала Соколова. Передбачається, що в цьому відділенні надаватиметься планова та ургентна допомога, здійснюватися операції при інсультах, інфарктах, при тромбоемболіях легеневих артерій та ін.

Читайте також В Одесі добудували будинок для сучасної лікарні швидкої допомоги

Список необхідного для нового відділення обладнання департамент повинен надати керівництву міста до 15 січня 2017 року.

Як повідомляв УНІАН, 5 серпня на позачерговому засіданні виконавчий комітет Одеської міської ради прийняв рішення про прийняття на баланс міста побудованого інвестором 3-поверхової будівлі сучасної лікарні швидкої допомоги.

Будівля розташована на території ГКБ №10, по вулиці Маршала Малиновського, 61 / Г.

інвестор будівництва - відомий бізнесмен, власник компанії «KADORR Group» Аднан Ківан.

Компанія «KADORR Group» - складова частина групи «Kivan Group Companies», творець якої Аднан Ківан. Спеціалізація - будівництво та інвестиційна діяльність у багатьох країнах світу.

Аднан Ківан народився з Сирії в 1962 році. Закінчив Одеську академію харчових технологій. В Одеському регіоні займається будівельним бізнесом (висотні житлові будинки, бізнес-центри і ін).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online