Муніципальне утворення Улянка

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Жителям Санкт-Петербурга спеціалізована наркологічна допомога надається відповідно до наказу Міністерства охорони здоров'я Російської Федерації від 130.12.2015 № 1034н «Про затвердження порядку надання медичної допомоги за профілем« психіатрія-наркологія »та порядку диспансерного спостереження за особами з психічними розладами та (або) розладами поведінки, пов'язаними з вживанням психоактивних речовин »:

  • в СПб ГБУЗ «Міська наркологічна лікарня», загальною потужністю 373 ліжок цілодобового перебування, в тому числі 92 ліжка медико-соціальної реабілітації цілодобового перебування, в ДПО всіх районів міста, в денному стаціонарі на 25 ліжко-місць, 4-х відділеннях медичної реабілітації ( ОМР) на 100 койко-місць, в структурі ГНБ - експертний відділ, хіміко-токсикологічна лабораторія;
  • в ГБУЗ «Санкт-Петербурзький науково-дослідний інститут швидкої допомоги ім. І.І. Джанелидзе », в двох відділеннях гострих отруєнь якого надається невідкладна допомога дорослому населенню при отруєннях алкоголем, сурогатами алкоголю, наркотиками та іншими психоактивними речовинами (далі - ПАР);
  • в СПб ГБУЗ «Дитяча міська клінічна лікарня № 5 ім. Н.Ф. Філатова », до складу якого входять токсикологічні ліжка для надання екстреної медичної допомоги дітям і підліткам, в тому числі при отруєннях алкоголем, сурогатами алкоголю, наркотиками та іншими ПАР;
  • в СПб ГУЗ «Центр відновного лікування« Дитяча психіатрія »ім. С.С. Мнухін ». *

Незважаючи на численні акції з профілактики наркозалежності, виставки, бесіди про шкоду наркотичних і психотропних речовинах, посилення адміністративної та кримінальної відповідальності за їх зберігання, збут і вживання, ситуація майже не змінюється.

Необхідно не тільки пропагувати, але і діяти! Для планети 100 років боротьби - мить в історії, для людей - це п'ять поколінь життів. І їх треба рятувати, але кожне століття - це мільйони неприпустимих втрат, особливо для найбільш вразливої ​​частини населення - молоді.

Молодь повинна чітко розуміти небезпеку вживання наркотиків і вибирати їм альтернативу у вигляді спорту, мистецтва, здорового способу життя.

  • Якщо з'явилася проблема у близької людини - необхідно звернення за допомогою до фахівців;
  • Цілодобовий наркологічний телефон довіри в Санкт-Петербурзі для дорослих: 714-42-10; для дітей і підлітків: 576-10-10.
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online